Bästa hemskrivare för dina foton 2020

Fotografi

Ditt Horoskop För Imorgon

Skriv ut foton av hög kvalitet hemma



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om din kamerarulle ser ut som vår, du vet, 10 000 bilder räknas - det kan vara dags att investera i en fotoskrivare av god kvalitet för att släppa loss dina utskrifter.



Du kanske redan har en skrivare hemma, vilket är bra, men de flesta kontorsskrivare som är fantastiska för att skriva ut skarp text; kanske inte alltid är bäst på att skriva ut dina foton hur du skulle gilla dem.

Numera finns det en mängd skrivare att välja mellan för att utföra det jobb du letar efter. Något att tänka på är vilken typ av bilder du vill skriva ut, letar du efter stora A3 -bilder? Eller är du okej med en mängd utskrifter i Polaroid -storlek?

Den goda nyheten är att alternativen för snabb, enkel och effektiv utskrift är rikliga och inkluderar liknande favoritmärken som Epson , mobiltelefon och Canon.



Vad du än letar efter har vi avrundat några av de bästa fotoskrivare som är värda att investera i för varje budget, vi har också listat några bra bärbara alternativ för utskrift när du är på språng.

Bästa hemskrivare för dina foton 2020

1. HP DeskJet 2620 allt-i-ett trådlös bläckstråleskrivare

HP DeskJet 2620 allt-i-ett trådlös bläckstråleskrivare



Med mindre än £ 40 är HP DeskJet 2620 en av de mest prisvärda fotoskrivare som du hittar där ute. Du kommer också att upptäcka att skrivarbläck kan bli ganska dyra, den här skrivaren levereras med en två månaders gratis testperiod på HP Instant Ink.

Njut av trådlös utskriftsupplevelse genom att ladda ner gratisappen, via bluetooth och/eller USB-anslutningen, du kan enkelt skriva ut bilder från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator.

Pris: £ 39,99, Currys - köp här nu

isle of wight festivaluppställning 2020

2. Epson Expression Photo XP-8600 trådlös bläckstråleskrivare

Epson Expression Photo XP-8600 trådlös bläckstråleskrivare

Epson Expression har ett elegant utseende, med ett bra pris och utskriftsförmåga.

Systemet med sex bläck ger levande och skarpa, tydliga bilder, tack vare tonala graderingar kommer inte bara dina utskrifter att se bäst ut, de kommer att skryta med livslängd som säkerställer att dina utskrifter kan hålla i upp till 300 år.

För kant-till-kant-bilder kan du dra nytta av alternativet nollmarginal, samt dubbelsidig utskrift för att spara papper.

Wifi -kompatibilitet och USB -anslutningar gör att du kan skriva ut trådlöst från en rad olika enheter.

Pris: £ 99,99, Argos - köp här nu

3. HP Sprocket 200

HP Sprocket 200

Det är en skrivare i fickan, hur är det för enkel utskrift när du är på språng?

HP Sprocket 200 är en av de mest eftertraktade bärbara skrivarna för tillfället. Det handlar om storleken på annonsvikten på din smartphone, så att du kan skriva ut fritt utan att behöva flytta tung utrustning.

Med bluetooth-anslutning och en gratis app för att enkelt hantera dina filer kan du sömlöst skriva ut bilder från sociala medier, fästa roliga kanter på dina 2x3-tums utskrifter och till och med ansluta till andra enheter för multitryck.

Pris: £ 104,99, Amazon - köp här nu

Fyra. instax Link Smartphone Printer Bundle

instax Link Smartphone Printer Bundle

Detta paket är en bra idé för dem med massor av foton att skriva ut, minnen att göra och collage att skapa.

mobiltelefon recensioner 2016 uk

Med instax mini -skrivaren kan du skriva ut bilder direkt från din smartphone, såväl som från dina sociala medier och kompatibla Fujifilm -digitalkameror. Enheten använder bluetooth -teknik och kan skriva ut en bild på så lite som 12 sekunder.

Uppsättningen levereras komplett med den bärbara skrivaren, 10 hängande pinnar, LED -lampor och ett marin 29 -skott fotoalbum, för att hålla alla utskrifter säkra.

Pris: £ 109, Amazon - köp här nu

5. Canon PIXMA TS8350 trådlös bläckstråleskrivare

Canon PIXMA TS8350 trådlös bläckstråleskrivare

Canon PIXMA har en app kompatibel med en rad olika operativsystem, samt Wifi -anslutning för att säkerställa bekväm utskrift av alla dina foton.

Den multifunktionella enheten har en tvåvägs pappersmatning och sex individuella bläck för kristallklara bilder som är både levande och djärva. Skriv ut bilder upp till A4 snabbt och effektivt.

Pris: £ 139,99, Argos - köp här nu

Läs mer

Bästa tekniska prylar
Smarta kökstillbehör Bästa Bluetooth -hörlurar Bästa billiga tabletter Teknik för hemundervisning

6. HP Envy Photo 6230 Allt-i-ett Wi-Fi-fotoskrivare

HP Envy Photo 6230 Allt-i-ett Wi-Fi-fotoskrivare

HP Envy har utseendet och den kraftfulla tekniken för att säkerställa bilder som ser bra ut och håller också.

I detta paket ingår en provperiod på fyra månader för HP Instant Ink för att säkerställa att du aldrig tar slut på bläck och du sparar upp till 70%.

Tack vare automatisk dubbelsidig utskrift är utskriftsjobb på flera sidor en hel vind och kommer att spara pengar på sikt också på papper. Med Bluetooth -anslutning kan du trådlöst skriva ut dina favoritbilder från olika enheter.

Pris: £ 115, Amazon - köp här nu

lacey turner eastenders baby

7. Epson EcoTank ET-7750 Tre-i-ett Wi-Fi A3-skrivare

Epson EcoTank ET-7750 Tre-i-ett Wi-Fi A3-skrivare

EcoTank från Epson kan verka som en ganska dyr design, men är väl värd investeringen eftersom det kommer att spara pengar på en rad saker senare.

Skrivaren kan skriva ut högkvalitativa bilder i storlekar som går upp till A3, du får också tillräckligt med bläck för att skriva ut 3400 bilder i storlek 10x15cm - med bläck kvar. Den utmärkta kvaliteten är inte bara begränsad till utskrift utan även skanning och kopiering.

Inbyggd Wifi -anslutning gör att du enkelt kan skriva ut från din smartphone, surfplatta eller kompatibla enheter.

Pris: 649 £, John Lewis - köp här nu

thomas plant första fru

8. Canon PIXMA Pro 100S trådlös A3+ fotoskrivare

Canon PIXMA Pro 100S trådlös A3+ fotoskrivare

PIXMA Pro har en elegant och smal design, perfekt för att lägga till ditt hemkontorsarrangemang eftersom det inte tar för mycket plats.

Denna skrivare kan skriva ut upp till A3+ och har ett 8-färgsbaserat system för skarpa kvalitetsutskrifter som håller hela livet, oavsett om det är från din mobil, sociala konton eller dator.

PIXMA PRO-100S är utformad med hastighet i åtanke för hastighet och kan leverera ett kantlöst 4 x 6 foto på bara 34 sekunder, eller en A3+ kantad utskrift på upp till 90 sekunder; vilket är mycket kortare tid än det tar att få en bild som alla gillar.

Pris: £ 429,99, Canon - köp här nu

9. Canon SELPHY CP1300 bärbar fotoskrivare

Canon SELPHY CP1300 bärbar fotoskrivare

Den bärbara SELPHY -skrivaren från Canon är ett utmärkt sätt att leverera snaps av hög kvalitet, oavsett om du är på språng eller hemma. Enheten ansluts enkelt till en smart enhet via Wifi, du kommer också att kunna ansluta via en gratis app.

Använda & apos; Party Shuffle & apos; -läge kan dina vänner och familj ansluta sina enheter för att skapa collage och för att mixa och matcha foton, allt utskrivet på mindre än en minut.

Varje utskrift är skyddad av Canons dynamiska färgämnesublimeringsteknik, som hjälper till att förhindra blekning och andra skador, så att dina bilder kommer att hålla ut genom tiden och hålla högsta kvalitet.

Pris: £ 114,99, John Lewis - köp här nu

Om du vill uppgradera inställningen för ditt hemmakontor, kolla in bästa datorskärmar för 2020 värt att investera i eftersom de är alla £ 500 och under.

Se Även: