Lacey Turner presenterar sin lilla dotter och delar namn

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lacey introducerar baby Dusty för världen(Bild: Instagram/OK!)



Lacey Turner har introducerat sin mirakelbarn till världen - och avslöjat sitt underbara namn - Dusty Violet Kay.



Tala till ok! , Lacey sa: Det fanns inte på vår ursprungliga lista men vi sökte på internet efter 'vackra tjejnamn' och vi sa det samtidigt!



Hennes mellannamn är Violet, vilket jag också älskar. Vi har fått blandade reaktioner, antingen tycker folk att det är riktigt coolt eller så vet de inte riktigt vad de ska säga!

biljetter till wimbledon 2014

Dusty är parets mirakelbarn (Bild: OK!)

Maken Matt tillade: ”Den enda andra Dusty jag känner är Dusty Springfield. Vi gillar Dusty Springfield men hon var inte uppkallad efter henne!



Den 30-åriga skådespelerskan drabbades av två missfall innan hon fick ett mirakelbarn Dusty.

När hon talade om sin fertilitetsresa sa hon: 'Vi blev gravida först direkt i oktober 2017, en månad efter vårt bröllop. Vi var så glada och tänkte på babynamn och sedan i december, när jag var sju veckor gravid, förlorade jag det.



(Bild: OK!)

(Bild: laceyturner/Instagram)

vad betyder 1133

”Jag började blöda hemma och vi gick till sjukhuset och de sa till mig att jag inte var gravid längre. Jag var hjärtkrossad.

'Det kändes som att hela min värld hade gått sönder och det finns inget du kan göra förutom att försöka sätta ihop den igen.'

liverpool vs man city tv

Hon fortsatte: 'Jag skyllde på mig själv och trodde att jag hade gjort något fel. Jag skulle tro, varför jag? Vad gjorde jag? Men jag hade naturligtvis inte gjort något fel - det beror helt och hållet på kromosomer och tur.

Parets fertilitetsproblem varade tills förra året, då hon blev gravid igen.

Det var en tung första trimester för Lacey, eftersom båda hennes tidigare graviditeter slutade vid sju veckor.

(Bild: Instagram)

Den här gången gick hon igenom 12 skanningar på hennes knöl under de första 19 veckorna, och lyckligtvis gick allt smidigt.

vinnare av britains got talent 2013

'Jag kan inte vänta med att vårda vår bebis - vi har drömt om att ha en familj så länge', sa hon till OK! i februari medan vi meddelade de glada nyheterna.

'När du har tappat barn är allt du bryr dig om hjärtslaget - vi har gjort cirka 12 skanningar.'

Lacey drabbades av dålig morgonsjuka och fick bära sjösjukband om handleden för att ta bort kanten på det ständiga illamående.

Hämta en kopia av OK! tidningen, kommer ut imorgon.

Se Även: