Eggheads 'CJ de Mooi gifter sig med sin partner efter chock' mördare 'bekännelse

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Eggheads -stjärnan CJ de Mooi gifte sig med sin partner på 18 år, Andrew, på Cardiff Register Office

Det var en glad dag(Bild: BBC / Twitter)



Eggheads & apos; CJ de Mooi har gift sig med sin partner i 18 år - veckor efter att han erkänt sin rädsla hade han en gång dödat en man.



TV -personligheten, som har dykt upp i BBC -frågesporten sedan 2003, gifte sig med sin partner Andrew på Cardiff Register Office på måndagen, rapporterar Wales Online .



Avslappnat klädda i jeans och en svart jacka, hade det lyckliga paret stora leenden när de poserade för ett foto som innehöll deras vigselbevis.

I en video som han lade upp på Twitter sa 45-åriga CJ: Det har varit en fantastisk dag. Jag vill bara tacka alla som har erbjudit sina underbara önskningar och vänliga ord om vårt bröllop.

Eggheads -stjärnan CJ de Mooi gifte sig med sin partner på 18 år, Andrew, på Cardiff Register Office

De nygifta strålade båda två (Bild: Twitter / cjdmooi)



Och även om vi har varit tillsammans i 18 år åker jag nu till London för att tillbringa min första natt med min man.

Tack så mycket och god natt.



I går kväll njöt de nygifta av en häpnadsväckande 14 -rätters middag som varade fyra timmar på restaurang James Sommerin i Penarth.

Eggheads -stjärnan CJ de Mooi gifte sig med sin partner på 18 år, Andrew, på Cardiff Register Office

De höll sina fans i ögonen (Bild: Twitter / cjdmooi)

CJ publicerade sin första fototweet av Andrew någonsin: Tack till @JSommerin för vår fantastiska 4 -timmars 14 -rätters middag! Enligt min ödmjuka uppfattning är han den bästa kocken i Storbritannien.

Och vid 11 -tiden hade de officiellt blivit ett gift par och välbesökare tog sig till sociala medier för att lämna meddelanden till de nygifta.

En användare sa: Jag hoppas verkligen att du får en underbar dag imorgon. Må det vara en perfekt start på resten av ditt liv tillsammans!

Medan en annan tillade: Här är en lycklig och hälsosam framtid för er båda och all lycka.

greggs grisar i filtar

Någon annan chimade in: Aw som fick en klump i halsen, så härligt.

CJ tog rubrikerna i september när han sa att han trodde att han hade dödat en rånare som attackerade honom med en kniv.

Vid den tiden CJ sa: Jag slog honom så hårt i ansiktet, slog kniven ur hans hand och kastade honom i kanalen. Jag misstänker fullt ut att jag dödade honom. Jag har ingen aning om vad som hände honom.

CJ de Mooi

Han är en mångårig Egghead (Bild: BBC)

CJ sov grovt i Amsterdam när han kämpade mot den hemlösa tjuven 1988.

Han sa: Det här är den enda händelsen i mitt liv som jag ångrar. Jag var i en telefonlåda och den här gamle killen, uppenbarligen en massiv droganvändare, kom fram bakom mig med en kniv i handen.

Han sa åt mig att vända mig om, öppna min väska och ge honom allt som fanns inuti.

Det var det enda våldsutbrottet jag någonsin gjort. Det är en av de främsta anledningarna till att jag absolut avskyr allt våld.

I sin självbiografi, My Journey from the Streets to the Screen, avslöjar han också att han tvingades bli prostituerad för att överleva under sina tre år som bodde på gatan när han var 17 år, hemlös och utan pengar i London.

Se Även: