Zayn Malik gjorde slut med Perrie Edwards via 'TEXT -meddelande'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Perrie sägs vara förstörd av uppbrottet



Zayn Malik slutade med Little Mix -stjärnan Perrie Edwards via TEXT -meddelande och paret har inte talats sedan dess.



Den tidigare One Direction -stjärnan ska enligt uppgift ha avbrutit sitt förlovning med den hjärtkrossade sångaren via ett enda meddelande för mer än två veckor sedan.



Splittringen sägs ha kommit helt ut ur det blå för Perrie som delade ett älskat skott av paret tillsammans för bara tre veckor sedan.

Bredvid ett foto av den strålande stjärnan som lutar sig in i Zayn skrev hon: 'Love ma man!'

Men han avslutade deras förlovning med ett textmeddelande och under de två veckorna sedan det har varit fullständig radiotystnad mellan dem, säger en källa till The Sun.



Vem gör det? Hon är förkrossad, vilket alla förstår, men gör sitt bästa för att fokusera på arbete och att visa ett modigt ansikte offentligt. '

Paret, som började dejta 2012 och förlovade sig året efter, måste nu ta reda på vad de ska göra med sitt nyligen köpta hem för 3 miljoner pund.



Källan tillade: Detta var ett mycket allvarligt, stort finansiellt köp. Hon trodde att Zayn åtog sig sin långsiktiga framtid.

Zayn, som också har tecknat med ny ledning sedan han lämnade One Direction, har setts festa i LA under de senaste dagarna, medan Perrie har fokuserat på reklamuppgifter med Little Mix.

Perrie och Zayn kärlekshistoria Visa galleri

Det kommer efter att Perrie, som enligt uppgift inte kan tro att Zayn dumpade henne efter att hon stod vid honom genom ett antal fuskpåståenden och stöttat honom när han bestämde sig för att sluta med bandet, bröt tystnaden om splittringen under en tv -intervju på tisdagen.

Stjärnan dök upp på OCH! med resten av hennes Little Mix -bandkamrater och fick frågan om hur hon klarade sig.

'Perrie, uppenbarligen vet jag att det är en mycket tuff tid för dig med nyheterna idag om dig och Zayn, så dina fans jag känner är hjärtkrossade', sa programledaren.

'Alla vill bara veta hur du mår?'

Little Mix på en fryst yoghurtbutik i LA Visa galleri

Med ett modigt ansikte svarade sångaren: 'Jag är bra, tack.'

Bandkamraten Leigh-Anne kom sedan till hennes räddning och chippade in: 'Vi vill verkligen inte prata om det.'

Medan Zayn bröt sin tystnad på sociala medier genom att lägga upp ett fotografi av en utklippt lotusblomma som vilar på ett piano medan han fortsätter att arbeta med sitt solomaterial efter att ha slutat i One Direction.

Vi har kontaktat en representant för Zayn för kommentar.

Se Även: