Greggs säljer nu badkar av grisar i filtar som en del av den nya festliga menyn

Greggs

Ditt Horoskop För Imorgon

Greggs känner oss väl



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Julen har nu officiellt börjat - vilket betyder att det är dags att äta grisar i filtar vid alla möjliga tillfällen.



Och nu gör Greggs det lättare än någonsin att njuta av det köttiga mellanmålet, eftersom de precis har börjat sälja fulla grisar i filtar.

Julens symbol i en kruka, varje portion ger dig saftiga mini -fläskkorvar insvept i rökt strimlat bacon.

Om du sätter tillbaka 2,25 £ för potten innehåller varje badkar 325 kalorier, vilket gör dem till den perfekta vintern som hämtar mig.



Titta bara på dem

Efter att ha lanserats i Greggs -butiker över hela landet förra veckan (torsdag 7 november) är den enda nackdelen med det imponerande nya menytillägget att det bara är tillgängligt i utvalda butiker.



Men det finns 600 olika filialer som säljer dem - jämfört med de 120 förra året, så du borde kunna få tag på dem någonstans.

Ursprungligen upptäckt av Facebook -sidan Extrema kuponger och fynd i Storbritannien, grisarna i filtar är en del av Greggs & apos; ny säsongsmeny, som innehåller massor av andra festliga favoriter och grisar i täcke skapelser, inklusive en gris i filt baguette som vi fick 9/10 för smak i vår 2019 julsmörgås smakprov, och naturligtvis, den ikoniska Greggs festliga baka.

I år kommer också tre spännande nya varma drycker: myntamokka, saltad kola latte och mynta varm choklad, som kostar mellan 2,20 och 2,75 pund styck.

Det finns också många andra nya saker att erbjuda

Läs mer

Jul 2019 mat och dryck
Costa julmeny M&S julmat Tescos julmatsserie presenterades Morrisons prosecco vinner smakprov

Det finns också gott om söta godsaker, bland annat jultiffinbett, julsmörbett, trädkaka, tårtskivor, ringbullar och nyhetskakor.

Och vi tyckte att den veganska korvrullen var svår att motstå ...

Se Även: