Bästa digitalkameror från 2019 för varje budget

Kameror

Ditt Horoskop För Imorgon

Hitta den bästa digitalkameran för din budget



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Nu närmar sig julen med stormsteg, om du tänker uppgradera din kamera nu är förmodligen den bästa tiden att; lagom till att fånga värdefulla minnen under högtiden.



Att välja den perfekta digitalkameran beror i stor utsträckning på vad du kommer att använda den till, för snabba familjebilder tar en punkt och fotokameran gör jobbet. Om du letar efter ett mer professionellt skott behöver du en modell med högre prestanda.

Med en rad kameror tillgängliga på high street och online, - oavsett dina fotobehov och oavsett din budget, finns det något som passar alla.

Vi har avrundat några av de bästa digitalkamerorna för varje budget som du kan köpa just nu i tid till jul.



Bästa digitalkameror för 2019

1. Nikon D3500

Nikon D3500

Nikon D3500 är en fantastisk DSLR -kamera runt om, den har några ganska önskvärda funktioner med en lika önskvärd prislapp.



Med en enorm sensor på 24,2 megapixlar i DX-format kan du ta rikt detaljerade foton och Full HD-filmer även när ljusförhållandena är låga. Ett knivskarpt autofokussystem säkerställer att du har detaljerade och skarpa bilder varje gång.

SnapBridge -appen för iOS och Android gör det möjligt att alltid ansluta mellan din smartphone och/eller surfplatta för att dela bilder direkt.

Pris: £ 299, Amazon - köp här nu

2. Sony Cyber-shot DSC-RX100

Sony Cyber-shot DSC-RX100

Sony Cyber-shot DSC-RX100 har alla de bästa funktionerna du kan förvänta dig av en Sony-gadget; inklusive en 20,1 megapixelkamera, 2,9 optisk zoom och 4K -upplösning. Det kommer också med en ganska prislapp på knappt £ 800.

Om du är nybörjare och bara behöver en kompaktkamera som kan ta bra bilder behöver du förmodligen inte spendera så mycket. Men om du är mer en professionell eller spirande fotograf är detta en utmärkt utmanare.

Den har inbyggd Wifi-anslutning så att du enkelt kan dela dina snaps på olika plattformar, samt en tre tums vinklad skärm så att du kan fånga det perfekta skottet, varje skott.

Pris: £ 799, John Lewis - köp här nu

3. Olympus TG-6 Tough Camera

Olympus TG-6 Tough Camera

Om du är en friluftsmänniska som gillar att fånga naturen i all sin skönhet, kommer du att behöva en kamera som kan ta högkvalitativa bilder och slåss mot elementen samtidigt.

Olympus TG-6 är en modell som är byggd för att hålla och tåla alla aktiviteter du väljer att kasta på den. Med 4K -video kan du spela in fantastiska videor i oklanderliga detaljer.

Den ergonomiska designen är vattentät upp till 15 meter, dammtät, stötsäker och frysskyddad. Ta dig an världen och elementen med denna fantastiska design.

Pris: £ 359,99, Amazon - köp här nu

4. Canon IXUS 190 kompaktkamera

Canon IXUS 190 kompaktkamera

bästa 4k-tv under £600 uk

Denna kompakta kamera från Canon är en utmärkt start- och fotokamera som ger rikt detaljerade foton varje gång.

Den ultratunna och snygga designen har NFC och inbyggt Wifi som låter dig sömlöst ansluta till en smartphone eller surfplatta för att dela dina fångade minnen direkt.

Njut av enastående bilder tack vare Intelligent Optical Image Stabilization, vilket innebär att även i tjocklek - du kommer inte att ha skakiga foton.

Pris: £ 139,99, Currys - köp här nu

5. Nikon Coolpix A900

Nikon Coolpix A900

Packar högpresterande teknik i en kompakt liten enhet. Nikon CoolPix är utmärkt för mellannivåfotografen.

Njut av en 35x optisk zoom med hög effekt som kan sträcka sig till en otrolig 70x dynamisk finzoom. Fånga alla de bästa stunderna i skarp 4K UHD.

Ett vidvinkelobjektiv kommer också att se till att ingen lämnas utanför familjefotot och alla dina fantastiska resebilder fångas i all sin skönhet.

Pris: £ 339,99, Argos - köp här nu

6. DSC M100

DSC M100

Canon EOS M100 har en enorm 24,2 megapixelkamera och 1080p HD -fotografering. Den retroutseende designen har några fantastiska kvaliteter med utseendet att matcha, för under 330 £ är det en hel del

Den bakre pekskärmen är användarvänlig och kan navigeras med en smarttelefonliknande kontroll skärmen lutar upp till hela 180 grader, vilket gör den idealisk för att fånga den perfekta selfien varje gång.

Pris: £ 329, John Lewis - köp här nu

7. Lumix DC-TZ200EB

Lumix DC-TZ200EB

För £ 569 är Lumix Leica inte den billigaste modellen som finns, det är dock en av de mer dynamiska och högst presterande modellerna du kan köpa för under £ 1000.

Baserat på den senaste 4K -tekniken kan du efterfokusera funktionen att röra vid det område på skärmen du vill ha fokus, även efter att bilden har tagits. Denna fokuseringsfunktion ger dig kraften att vara mer kreativt fri med dina bilder och välja olika fokuspunkter.

En 20 megapixel kamera och en 15x optisk zoom är perfekta för att fånga det perfekta fotot från nära eller fjärran.

Pris: £ 569, Amazon - köp här nu

8. Fujifilm XP140

Fujifilm XP140

Denna design från Fujifilm kan tilltala mer naturfotografen eller personen som vill fånga all action.

Kameran spelar in filmer i fantastisk 4K -upplösning, samt vattentät till 25 meter, frysskyddad till cirka -10 ° c, stötsäker från droppar upp till 1,8 meter och dammtät för att hålla bort smuts och sand. Om du trivs på utomhusäventyr är den här kameran upp till jobbet att följa dig.

Pris: £ 139, John Lewis - köp här nu

9. Canon PowerShot SX740

Canon PowerShot SX740

Canon PowerShot SX740 har en elegant och lite traditionell stil som påminner om äldre kamerastilar.

Den har en extremt skarp 4K -videoupplösning, 20,3 megapixlar och en stor 40x optisk zoom (som kan fördubblas till vansinnigt 8x) du kan fånga alla dina favoritmoment i fantastisk kvalitet.

Pris: £ 349, Argos - köp här nu

10. Fujifilm Instax SQUARE SQ10

Fujifilm Instax SQUARE SQ10

Om du är på jakt efter en kamera av bra kvalitet, för att fånga alla festliga minnen på ett ögonblick - det här är något för dig.

Fujifilm Instax kombinerar den digitala kamerans briljanta teknik med bekvämligheten med en snabbkamera. Automatisk exponeringskontroll, mänsklig upptäckt och autofokus är bara några för att nämna som garanterar att du får den perfekta bilden varje gång.

Det här är perfekt för julen, ta bort alla festligheter och sedan kan du skriva ut copes så att alla kan ta med dem hem.

Pris: £ 156, John Lewis - köp här nu

Se Även: