De bästa jul adventskalendrarna 2017 från ASOS, Aldi, Benefit och LEGO och mer för vuxna och barn

Jul

Ditt Horoskop För Imorgon

Inget slår ner till jul med en daglig godbit från din adventskalender som barn.



Men saker har verkligen förändrats i adventskalendervärlden sedan de spännande dagarna. Den billiga och korniga chokladen har ersatts med ett sortiment av alkoholhaltiga tipplar (gin, vin eller hantverksöl), premium skönhetsprodukter i överflöd och till och med LEGO för barnen.



Så oavsett om du hämtar en kalender åt dig själv eller behandlar en älskad så finns det massor av bra alternativ som är värda att hämta online och från high street.



För att hjälpa dig hitta en bra & apos; un har vi avrundat de bästa uppsättningarna i butikerna. Helvete, de är så bra att du aldrig kommer att titta på en vanlig adventskalender på samma sätt någonsin igen ...

1. Holland och Barrett Beauty Adventskalender, £ 35

Skönhet behandlar men utan dåligt samvete

Skönhetens adventskalender med en twist, denna lyxuppsättning från hälsokostkungar Holland och Barrett innehåller tolv dagar med helt naturliga godsaker för ditt ansikte och din kropp.



Förutom den berömda Dr Organic Snail Gel kommer du också att få andra överraskande produkter som Trilogy-oljor och kolbaserade produkter.

Läs mer



Jul adventskalendrar 2020
Skönhet Alternativ Alkohol Gin

2. Marshmallow adventskalender, 13 £

En världens första helt klart

För söta tandfläktar som älskar marshmallows som smälter i munnen ännu mer än choklad, eller bara vill ha något lite annorlunda i år, har du någonsin sett en marshmallow adventskalender?

Det finns sex unika smaker bakom dörrarna, inklusive S & moros, godisrör, humbug, pepparkakor, myntchocchips och chokladorange. Du kan få det direkt från The Naked Marshmallow Company eller från Inte på Highstreet.

3. Amazon beauty adventskalender, 50 £

Amazon har släppt sin första skönhetskalender någonsin - och det är en bra sak (Bild: Amazon)

Sminkadventskalendrar kommer säkert inte billigt, men Amazons första erbjudande ger dig ganska mycket för pengarna.

Innehåller 24 miniversioner av lyxartiklar inklusive Molton Brown, essie, Rituals, Balance Me och Rimmel, det är värt över £ 185.

Du kan hämta det från Amazon nu, så långt lagret räcker, med gratis leverans i Storbritannien.

Fyra. Prosecco adventskalender , £ 125

(Bild: Pipstoppet)

Den här från Pipstoppen är strikt för de vuxna i ditt hushåll. Det är dyrt, men du får en spännande blandning av 25 dekadenta mini -flaskor sprit och shoppare kan förbeställ nu online för att få den senast 30 oktober.

Samlingen innehåller ett urval av prosecco, cava och champagne, för vilket bättre sätt att förbereda julen än med ett glas fizz? Vi hejar på det!

5. Carluccios begränsade upplaga adventskalender , £ 75

Carluccios begränsade upplaga adventskalender, £ 75 (Bild: Carluccio)

Foodies kommer att älska detta begränsad upplaga adventskalender från Carluccio & # 39; s som den kommer fylld med olika miniprodukter från märkets italienska skåp.

Bakom varje dörr upptäcker du en skattkista med söta och salta godsaker - från chokladgodis och kex till högkvalitativa skåp, som smakrik chilipesto, vildsvin -ragu, fikonmarmelad eller tryffelsmör.

Kalendern är tillgänglig uppkopplad och finns i butik från oktober, tills lagret räcker.

Läs mer

Jul 2020 presentguider
Presenter till honom Presenter till henne Presenter till barn Presenter under £ 50

6. Lego Star Wars adventskalender , £ 29,99

Lego Star Wars Adventskalender, £ 32,99

Börja festperioden galaktiskt med en ny Star Wars -karaktär, ett fordon eller en rymdskeppspresent varje dag i denna special Lego adventskalender från eBay .

Bygg gradvis upp hela universum under månaden och använd den medföljande spelmattan för att ställa in scenen för dina strider på Hoth, Tatooine, Naboo och i rymden. Må kraften vara med dig!

7. Matalan Make up Adventskalender , £ 12

Matalan Make up Adventskalender, £ 12

Om du gillar tanken på att ha en skönhet advent, men inte vill bryta banken, det här £ 12 Lågt en kommer att vara precis vid din (eller tonåringen i ditt liv).

I samlingen av skönhetsgodisar ingår läppstift, läppglans, ögonskuggor, nagellack och sminkaccessoarer. Så du kommer att ha allt du behöver för att bli upplyst på juldagen.

8. ASOS skönhetskalender , £ 55

ASOS skönhetskalender, £ 55 (Bild: ASOS)

Onlinebutiken ger skönhetsfans oss exakt det - i form av deras £ 55 adventskalender .

ASOS har fått tillbaka sin berömda skönhetskalender fylld med 24 olika produkter från toppmärken inklusive Smashbox, NYX, St Tropez, Rodial och Cowshed .

Paketet med hudvårdsprodukter och sminkprodukter kommer snyggt förpackade i en marmoreffektlåda och bakom det 25: e fönstret hittar du en speciell ASOS -rabattkod så att du kan unna dig själv under julaftonsförsäljningen också.

Läs mer

Julklappsidéer för barn 2019
Amazons bästa leksakslista Argos toppleksaker för 2019 John Lewis julleksaker förutsägelser Smyths Toys bästa julleksaker

9. VTech Toot-Toot Drivers Adventskalender , £ 24,99

VTech Toot-Toot Drivers Adventskalender, £ 24,99

Barnen bryr sig inte om att missa choklad när du visar dem detta VTech -kalender från Argos , som innehåller 24 lekstycken, inklusive en Toot-Toot Drivers Sleigh och en mini Toot-Toot-julbok.

Släden innehåller tre julsånger och sex festliga melodier, plus lådpanelen fälls ner för att bli en Toot-Toot-förares väg som kommer att hålla barnen underhållna fram till jul.

10. Fördel & apos; & apos; San Francisco Winter Wonderglam & apos; Adventskalender, £ 34,50

Benefit Adventskalender, £ 34,50

Fans av make -up -märket Benefit kommer att bli röriga i den här adventskalendern, som exklusivt finns på Debenhams, och kommer fylld med 12 av varumärkets bästsäljare.

Höjdpunkter inkluderar minis av den klassiska Benetint läppen och kindfläcken, Roller Lash -mascara och rolig storlek Hoola bronzer. Och prislappen £ 34,50 gör också detta utmärkta värde för pengarna.

elva. Aldi Wine Adventskalender , £ 49,99

Aldi Wine Adventskalender, 49,99 £ (Bild: Aldi)

Som vi tidigare rapporterat kommer Aldis vinadvent förmodligen att säljas snabbt när de startar den 14 november, så du måste vara först ut genom porten för att få en.

Vinsamlingen £ 49,99 (varje flaska är 200 ml) innehåller både röda och vita viner inklusive Merlot och Chablis. Och när du räknar ut kostnaden per glas blir det bara £ 2 - vilket fynd!

12. Christmas Tea Lovers Adventskalender , £ 25

Christmas Tea Lovers Adventskalender, £ 25

Se vad som är på gång bakom varje fönster med detta Fortnum och Mason's tea adventskalender (£ 25).

Fylld med några av de bästa premium -teerna från det exklusiva varuhuset, kommer teälskare att bli bortskämda med val när de räknar ned till 25 december.

Läs mer

Jul 2018
Bästa sånger Toppskämt Bästa filmerna Spåra tomten över himlen

13. Craft Beer Adventskalender , £ 39,99

Budget stormarknad Island lanserar en hantverksölkalender för 39,99 £, där ölälskare får prova 24 olika festliga smaker, allt från Sticky Toffee Pudding Ale från Wells till Youngs Double Chocolate Stout.

Edward Kerrigan, en köpare på Island säger: ”Vi är glada över att kunna lansera en adventskalender som firar några av de bästa ölarna från hela de brittiska öarna. Detta är den perfekta julklappen före alla äkta älskare, och dessutom hittar du inte kalendern någon annanstans på huvudgatan. Glöm choklad, ge dina ölälskande vänner och familj en riktig (ale) godbit denna advent.

14. Pukka te adventskalender, £ 7,99

Nedräkning till jul med Pukka Herbs NYA adventskalender med 24 hälsofrämjande örtblandningar (Bild: Pukka örter)

Om du är ute efter något hälsosamt för att balansera ut en månad med fest och kanapéer, har Pukka Herbs lanserat en ny adventskalender som innehåller 24 noga utvalda örtteer från välbefinnandets sortiment.

kylie minogue paul solomons

Pukka adventskalender är nu tillgänglig att beställa online på www.pukkaherbs.com och kommer med en rabattpris på £ 7,99.

Kalendern innehåller några av Pukkas bästsäljande teer som gurkmeja guld, Night Time and Lemon, Ginger & Manuka Honey, samt festliga favoriter inklusive Revitalize, Vanilla Chai och Wild Apple & Cinnamon.

Sebastian Pole, medgrundare av Pukka Herbs, sa: ”Traditionellt handlar julen om att träffas för att fira kärlek och medkänsla, att visa tacksamhet för dem omkring oss och för att reflektera och tänka på de mindre lyckligt lottade än oss själva. Te, av många olika sorter, älskas internationellt av människor från hela världen. Det används för att stödja hälsa, för att ta en stund av eftertanke och för att föra samman människor.

'' Pukka 'är ett hindi -ord som betyder' äkta 'och detta är kärnan i allt vi gör. Därför är julen den perfekta tiden att sprida lite Pukka -kärlek, tacksamhet och medkänsla genom att ansluta människor, växter och planeten genom underverk av örter. Ha en riktigt Pukka -jul. '

Se Även: