Bear Grylls drabbas av en livshotande allergisk reaktion mot bi-stick medan han filmar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Bear Grylls räddades av läkare efter att ett bisting utlöste en livshotande allergisk reaktion.



Den 45-årige före detta SAS-hårdmannen har tagit sig an några av de mest utmattande områdena i världen men han blev nedslagen av biet medan han filmade.



Bear, som är allergisk mot bi -stick, gick in i anafylaktisk chock, vilket kan visa sig vara dödligt, medan han filmade sin nya överlevnadsserie Treasure Island.



Bear försökte fortsätta arbeta men hans tapperhet kostade honom nästan livet när ansiktet svullnade upp och han förlorade medvetandet.

Läkare sprang till för att hjälpa och de räddade stjärnan genom att injicera honom med en EpiPen.

Bear Grylls drabbades av en allergisk reaktion på ett bisting (Bild: Born Survivor)



Läkare var tvungna att rädda Bear när hans ansikte svullnade upp (Bild: Born Survivor)

Skådespelarna på Treasure Island var chockade över att se Bear slås och tävlande Mano Shanmuganathan, som är en hjärnkirurg, pratade med Daily Star .



Mano sa: 'Ironin av att Bear som överlevde blev stucken, hade en allergisk reaktion och behövde behandlas med en EpiPen, var ett bisarrt ögonblick. Det var galet! '

Bear hade tidigare ett nära möte med bin när han filmade Born Survivor i Baja, Kalifornien 2016.

Han blev stickad när han försökte foder efter honung och hade en liknande, men mildare reaktion.

Bear har drabbats av en reaktion på ett bi -stick tidigare (Bild: Born Survivor)

Bear filmade sin nya överlevnadsserie Treasure Island (Bild: Kanal 4 -bilder får inte ändras eller manipuleras på något sätt. Den här bilden får endast användas för publicering av Channel 4 -program)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Born Survivor har bytt namn till Treasure Island och har 12 tävlande som kommer att vara marooned i 35 dagar, under vilka de kommer att tävla om att vinna ett pris på 100 000 pund.

Pengarna kommer att släppas på ön och de måste antingen arbeta tillsammans för att hitta och priset eller gå ensamma i hopp om att få ihop pengarna helt själva.

Treasure Island med Bear Grylls börjar i september på Channel 4.

Se Även: