Amazon Prime kommer äntligen till Sky - så här kan du få det och viktiga funktioner

Amazon Prime

Ditt Horoskop För Imorgon

Amazon Prime kommer äntligen till Sky - så här kan du få det och viktiga funktioner(Bild: Sky)



De är två av de mest populära tv -tjänsterna i Storbritannien, och nu har Sky och Amazon tillkännagivit ett nytt partnerskap.



Sky -kunder i Storbritannien, Irland, Tyskland, Österrike och Italien kommer nu att kunna njuta Amazon Prime på Sky och NU TV -enheter.



david cameron pig gate

Stephen van Rooyen, EVP & CEO UK & Europe Sky sa: Amazon Prime Video TV -program, filmer och mer kommer att sitta tillsammans med Sky Originals och Netflix, samt appar som Disney+, BBC iPlayer, FiiT och mycket mer. Detta kommer att göra det ännu enklare för dig att komma åt allt du älskar, på ett ställe.

Jag är glad över att den här affären kommer att ge ännu fler människor tillgång till våra lysande NU TV- och Sky Ticket -appar via Amazon Fire TV -enheter och Fire TV Edition.

Om du är Sky Q -kund kan du från och med idag hitta Prime Video på din enhet genom att säga 'Starta Prime Video' i din röstfjärrkontroll.



drottning elizabeth drottningmodern

Personer med en Fire TV -enhet kommer också att kunna komma åt TV -appen NU och logga in för att komma åt Sky -innehåll, inklusive Sky Cinema, Sky Sports och Sky Atlantic

Amazon Prime kommer också att finnas i Apps -skenan, medan Amazon Originals kommer att markeras på Sky Q -hemsidan.



För att komma åt tjänsten behöver du ett Amazon Prime-konto, men om du inte har ett ännu kan du registrera dig via Amazon Prime Video-appen och få en 30-dagars gratis provperiod.

Under tiden människor med en Amazon Fire TV -enhet kommer också att kunna komma åt TV -appen NU och logga in för att komma åt Sky -innehåll, inklusive Sky Cinema, Sky Sports och Sky Atlantic.

Läs mer

TV
BBC iPlayer slutar arbeta för tusentals Sky ger TV -kunderna gratis Sky Sports Netflix slutar arbeta med populära tv -apparater Bästa digitalboxar för 2019

Jay Marine, vice president, Prime Video Worldwide, sa: Vi är glada att kunna ta vår Prime Video -app till Sky Q och NU TV -enheter i tid för semestern.

martin och shirlie kemp

Med vintern på gång och vår nya binge-watch-besatthet The Wilds på väg att lansera, är det en perfekt tid för Sky-kunder att komma ikapp våra prisbelönta Prime Video-tv-program, filmer och livesport, inklusive Prime Videos exklusiva livesändningar av 20 engelska Premier League -matcher i december.

Dessutom, med NU TV som lanseras på Fire TV - har kunder i Storbritannien aldrig haft det bättre när det gäller att välja vad de ska titta på hur de än tittar.

Se Även: