Aldi lanserar träleksaksutbud till rivalen John Lewis - och det är 76% billigare

Aldi

Ditt Horoskop För Imorgon

Aldi har presenterat sitt utbud av träleksaker - lagom till jul(Bild: Aldi)



Aldi tar sig an stormarknadskonkurrenter genom att lansera ett eget sortiment av träleksaker.



Idag säljs budgethandlarens kollektion av de trendiga retroleksakerna i butiker över hela landet.



Aldi -sortimentet, som inkluderar kök, tågsatser och lastbilar, kostar från under £ 4,99 till £ 69,99 och är en bråkdel av priset på exklusiva konkurrent John Lewis & apos; samling av träleksaker - spara kunder över 100 £ för några nästan identiska varor.

liten tonåring monster kuk

När den förnyade efterfrågan på de klassiska leksakerna fortsätter fram till jul, kan kunderna dra nytta av de budgetalternativ som finns i stormarknadskedjan som är upp till 76% billigare än från rivaliserande high street- och stormarknadskedjor.

Köket i trä kommer att kosta 69,99 (Bild: Aldi)



Höjdpunkter från Aldis FSC-certifierade träleksakserie inkluderar ett förstklassigt träkök (£ 69,99), en träteater (£ 34,99), arbetsbänk och verktyg (34,99), piratskepp (£ 19,99) och barnvagn (£ 14,99).

när är anthony joshua fight

Arbetsbänken och verktygen i trä kostar £ 34,99 (Bild: Aldi)



Julie Ashfield, verkställande direktör för företagsköp hos Aldi kommentarer Vårt sortiment av träleksaker har blivit allt mer populärt under de senaste åren med hela sortimentet sålt ut på mindre än en vecka 2016.

när kom iphone x ut

I år kommer vi att lansera ett ännu större och bättre sortiment av träleksaker till jul, inklusive allt från kök till lekaffärer och järnvägsuppsättningar.

Vi arbetar hårt för att se till att vi håller högkvalitativa produkter, varför alla våra träleksaker är FSC-certifierade, men vi ser också till att de är prisvärda och konkurrenskraftiga.

Läs mer

Julklappsidéer för barn 2019
Amazons bästa leksakslista Argos toppleksaker för 2019 John Lewis julleksaker förutsägelser Smyths Toys bästa julleksaker

Hur stiger Aldis priser mot John Lewis?

  • Premiumkök: Aldi - £ 69,99 / John Lewis - £ 179,99. Belopp sparat på Aldi £ 110.
  • Träbilar: Aldi - £ 4,99 (styck) / John Lewis - £ 18 (uppsättning av tre). Belopp sparat på Aldi 13,01 £.
  • Järnvägsuppsättning: Aldi - £ 14,99 / John Lewis - £ 30. Belopp sparat på Aldi £ 15.

Läs mer

Jul 2018
Bästa sånger Toppskämt Bästa filmerna Spåra tomten över himlen

Den snabba lanseringen följer Asdas tillkännagivande om att de har sett en massiv ökning med 250% i försäljningen av sina egna klassiska leksaker, eftersom vissa föräldrar måste köpa dyra tekniska leksaker till sina små.

Se Även: