Backstreet Boys Nick Carter knyter knuten med Lauren Kitt men lillebror Aaron missar ceremonin

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nick Carter och Lauren Kitt

Nick Carter och Lauren Kitt knyter ihop(Bild: Getty)



Vår inre 13-åring dog bara lite.



Backstreet Boys & apos; Nick Carter har äntligen gift Lauren Kitt efter att ha föreslagit henne i februari 2013 en päronformad diamantring med sju karat.



Bilder visar paret som delar en passionerad kyss efter att de blev man och fru på deras bröllop i Santa Barbara, Kalifornien.

Även om det var en person som inte kunde klara det - Nick & s lillebror Aaron.

När han talade om varför han inte var närvarande berättade Arons representant för RumourFix: 'Aaron bytte plan flera gånger för att komma in i Santa Barbara. Han bröt sin a ** för att komma till Nick & s bröllop. Men mekaniska problem grundade hans plan.



Medan 26-årige Aaron twittrade: 'Verkligen ?? @USAirways @drakebell bro sitter vi båda här ?? Som verkligen jag VILL inte sakna mitt brors bröllop !! F ** K. '

Backstreet Boys Madrid Photocall

Nick är äntligen ute av marknaden - vi gråter (Bild: Getty)



Det lyckliga paret var värd för en repetitionsmiddag med arabiskt tema på fredagskvällen, enligt PEOPLE.com.

platser att besöka i Storbritannien för par

Men hans Backstreet Boys -bandkamrater var där. A.J. McLean lade också upp ett fotografi av sig själv på Instagram på fredagen med bildtexten: 'Chillin i huset gör sig redo att gå till bröllopets repetitionsmiddag som de flesta av er trodde aldrig skulle hända men jag är så glad att det äntligen är! Grattis till min lillebror för att hon växte upp och hittade kärlek. Så stolt över dig bro. Älskar dig både @nickcarter och @laurenkitt (sic) '.

Fitnessexperten och blivande skådespelerskan Lauren lade upp ett foto på Instagram av henne och hennes far i lördags och skrev: 'Nästa lördag ger den första mannen jag någonsin älskade med mig bort till mitt livs kärlek Nick Carter. Jag älskar dig pappa.'

Brunettskönheten presenterade hitmakaren As Long As You Love Me med en vit jeep i bröllopspresent på torsdagen.

Nick & s bandkamrat Howie Dorough var också på deras bröllop.

Se Även: