Aldi säljer absolut massiva Kevin the Morot leksaker i år

Övrig

Ditt Horoskop För Imorgon

Fans av Aldis Kevin the Morot kan snart få tag på sina alldeles egna gosedjurversioner, efter att den tyska stormarknaden släppt detaljerna i sitt sortiment.



Från bara 1,99 kr finns 23 olika varor med allas favorit festliga rotfrukter tillsammans med sina vänner, familj och fiender.



Men du kan behöva vara snabb, förra året hade det mesta av sortimentet sålt slut på mindre än 24 timmar.



är nicola sturgeon en mp

'Nyheten du har alla' bönor & apos; väntar på är här! Förbeställ Kevin The Carrot, Katie och vänner online från söndagen den 24 november, eller gå in i butiken på torsdag den 28: e. Vi & apos; morot & apos; vänta på att se er alla där, 'skrev Aldi på Facebook.

Kevin har vuxit, verkar det

Giant Kevin & Katie och Katie - som står 1 m höga - kostar £ 19,99 styck, och det finns till och med en massiv enhörning att följa med för samma pris.



Standardversion av Ringmaster Kevin och Katie, Chantenay, Jasper och Baby kostar £ 3,99 - och nya grönsaker på blocket Tiny Tom och Russell Sprout kommer också att finnas tillgängliga till samma pris.

Du kan till och med köpa i bulk med ett klassiskt Kevin, Katie och Kids plyschlekspaket som kostar £ 11,97.



nytt puma arsenal kit

Men det är långt från slutet av köpet - med Kevin -baserade pyjamas för hela familjen som kostar mellan 4,99 och 9,99 pund, barnens julhoppar för 7,99 pund och trädekorationer som kostar 2,99 pund för en uppsättning av tre.

Träddekorationerna med morot-tema

Träddekorationerna med morot-tema finns i klassiska versioner av Kevin eller ring-master (Bild: Aldi)

Läs mer

Topp pengar historier
Morrisons säljer påskägg för 25p Avlöningsdag bekräftad KFC öppnar åter 100-tal butiker för leverans Supermarkets leveransrätt förklaras

Det finns till och med en Kevin the Morot Story Book eller Sound Book för 2,99 £ samt omslagspapper, stationärt, muggar och kort.

Och folk blir redan upphetsade.

Jenni Barker svarade på nyheterna på Facebook och skrev: 'Vi kan inte vänta med att lägga till i vår samling.'

Gemma Hewitt tillade: 'Mina små tjejer älskar hennes morötter xx'

Kirsty White skrev 'Wooo more family', medan Kayleigh Mckay tillade: 'Mina tjejer kan inte vänta bara hoppas att vi lyckas få några eftersom de alltid säljs riktigt snabbt.'

Men andra ifrågasatte mycket de skulle gå efter på återförsäljningsmarknaden.

newcastle vs liverpool tv

Jason Cole, skrev: 'Undrar hur många av dessa vi kommer att se säljas för utpressande priser på eBay ....'

Se Även: