Zara McDermott ber fansen att låta henne och Sam Thompson gå vidare efter fuskskandal

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Zara McDermott gjorde rubriker förra året när hennes fuskskandal kom fram.



Love Island -stjärnan, 23, var otrogen mot sin pojkvän, Made In Chelseas Sam Thompson, 28, under de första månaderna av deras förhållande.



Medan hon bestämde sig för att hålla sin otrohet under omslag i över ett år, sprängde hennes hemlighet i hans E4 -realityshow förra året, vilket resulterade i att Sam dumpade henne efter att ha upptäckt lögnen.



Efter ett par månaders mellanrum insåg lovebirds att de inte kunde vara utan varandra, och den tidigare Celebs Go Dating -stjärnan Sam bestämde sig för att ge Zara en andra chans.

elle göra eller bryta

Nu har realitystjärnan bett fansen att låta henne och hennes snubbe gå vidare.

Även om paret verkar vara mer kär än någonsin verkar det som om Zara helt enkelt inte kan undkomma sina tidigare misstag.



Lyft locket på hennes oro, berättade en källa nära reality -tv -stjärnan ok! Tidskrift att Zara 'hatar' att konfronteras med sitt förflutna.

The Made In Chelsea -stjärnan, 23, var otrogen mot sin pojkvän Sam Thompson, 28, under de första månaderna av deras förhållande

The Made In Chelsea -stjärnan, 23, var otrogen mot sin pojkvän Sam Thompson, 28, under de första månaderna av deras förhållande (Bild: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)



Charlie Rose Nazaneen Ghaffar

Zara hatar när människor tar upp det förflutna, avslöjade insideren.

Varje gång hon ser en kommentar om fusket får det henne att känna sig ledsen. Det gör fortfarande ont för henne att bli stämplad som fusk. Hon vet att det är sårande för Sam också och önskar bara att folk skulle låta dem gå vidare.

Det kommer efter att Sam tvingades försvara sin flickvän efter att han lagt ut en hyllning till henne på Alla hjärtans dag.

Sam tvingades försvara sin flickvän efter att han hade lagt en hyllning till henne på alla hjärtans dag

Sam tvingades försvara sin flickvän efter att han hade lagt en hyllning till henne på alla hjärtans dag (Bild: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Den älskade stjärnan publicerade en fantastisk snap av sin ledande dam som höll en stor bukett blommor, och bredvid den skrev han: Jag vaknar fortfarande och tror att det är en dröm. Jag älskar dig.

andlig betydelse av 23

Sams inlägg bombarderades med negativa kommentarer från fans som skrev grävningar inklusive en gång en fusk, alltid en fusk, och kan inte tro att du tog henne tillbaka.

En annan användare ryckte: Du är en sådan dåre. Tror du verkligen inte att hon inte kommer att göra allt igen? Rädda dig själv från hjärtesorgen och släng henne.

Även om paret verkar vara mer kär än någonsin verkar det som om Zara helt enkelt inte kan undkomma sina tidigare misstag

Även om paret verkar vara mer kär än någonsin verkar det som om Zara helt enkelt inte kan undkomma sina tidigare misstag (Bild: Zara McDermott Instagram)

vilken tid börjar x factor ikväll

Efter angreppet av negativa kommentarer klappade Sam tillbaka för att försörja sin flickvän.

Vissa människor är p **** s, och det är så det alltid kommer att vara. Istället för att spruta ett meningslöst ordspråk är det mycket mer effektivt att bara acceptera att vissa människor är förflutna och fortsätter, ryckte han.

Sam och Zara återupplivade sin romantik inför julen efter ett antal månader av separation

Sam och Zara återupplivade sin romantik inför julen efter ett antal månader av separation (Bild: Zara McDermott Instagram)

Källan öppnade om hur Zara kände sig då och förklarade: Hon var på riktigt låg ebbe vid den tiden i sitt liv och hon och Sam har sedan gått vidare. Hon har gått utöver att vinna Sam tillbaka och önskar bara att folk skulle låta dem vara. Hon fruktar att folk aldrig kommer att låta henne glömma att hon lurade.

Sam och Zara återupplivade sin romantik inför julen efter ett antal månader av separation.

The NEWSAM har kontaktat Zaras representanter för kommentar.

Se Även: