Beth Tweddle gifter sig med Andy Allen i överdådig Cheshire -ceremoni efter att en skräckolycka gjorde att hon inte kunde gå

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Hej!)



Olympian Beth Tweddle har gift sig med den långvariga partnern Andy Allen i en överdådig Cheshire-ceremoni, vilket markerar ett nytt kapitel efter en skräckskidolycka som gjorde att hon inte kunde gå.



Gymnasten drabbades av två brutna kotor i nacken efter att ha kraschat i en barriär i Channel 4's Jump 2016 och kunde inte ens klä sig eller duscha.



Men efter en ansträngande tvåårig återhämtningsperiod har gymnasten firat & öppnat en ny bok & apos; genom att knyta knuten i ett lyxigt firande i Grade I listade Dorfold Hall i Nantwich.

Beth och hennes ekonomidirektör beau - som förlovade sig under OS i Rio 2016 - sa & apos; I do & apos; i St Boniface Church nära sitt hem i Bunbury före mottagningen i Dorfold Hall.

De höll sin mottagning i Dorfold Hall (Bild: PA)



Beth Tweddle

Beth skadades i en skräckskidolycka (Bild: Twitter)

One Show & # 39; s Matt Baker var på gästlistan tillsammans med sin tidigare Dancing On Ice -partner Daniel Whiston, som lät sina tjänster som ceremonimästare.



loretta "elle" basey

Och Beth, 33, berättade Hallå! att medan dagen signalerar en ny början efter hennes livsförändrande olycka, är hon fortfarande inte helt återställd.

'Det finns fortfarande stunder där jag ska göra något och det slår hem att det hände. Jag är inte 100 procent bättre än, fysiskt eller mentalt, säger hon.

Beth Tweddle och pojkvännen Andy Allen

Beth och Andy förlovade sig under OS (Bild: Getty)

Beth Tweddle

Hon skadades på Channel 4 -programmet The Jump (Bild: Kanal 4/PA)

Beth Tweddle såg träna för liveshowen i Österrike

Hon har fortfarande inte helt återhämtat sig från kraschen (Bild: FameFlynet)

piers morgan ensam hemma två

Men hon ser fram emot framtiden och hoppas kunna bilda familj med sin nya make.

'Det är som att vi öppnar en ny bok. Vi är glada över framtiden och har mycket att se fram emot, säger hon.

”Vi är ambitiösa, älskar att resa och vi sover fortfarande i vårt nya hus ... och vi skulle älska en familj så vem vet. Övervaka den här ytan!'

För hela intervjun hämta en kopia av Hej!

Se Även: