Love Islands Curtis Pritchard erkänner varför han inte flyttar in hos Maura Higgins

Curtis Pritchard

Ditt Horoskop För Imorgon

Curtis pratade med NEWSAMOnline om sitt förhållande till Maura och resten av Love Island -casten, tillsammans med kroppsskam och trolling



Curtis Pritchard lämnade Villa Love Island med Maura Higgins efter att de slutade på fjärde plats.



Curtis talade uteslutande till NEWSAMOnline och sa att han och Maura är 'fantastiska' men de är inte redo att flytta in med varandra ännu.



'Vi har inte haft en konversation om att flytta ihop eller något liknande än. Det är bra att ta det lugnt, insisterade han.

'Du brukar inte flytta ihop så snart - jag har bara känt henne i två och en halv månad!'

vad gjorde ted bundy

Curtis svarade på cast cast Anna Vakili's påståenden att de flesta av Love Island -gjutna inte längre talar och 'inte gillar varandra'.



Curtis förklarade att han inte är redo att flytta in hos Maura än (Bild: PA)

'Alla är väldigt upptagna, men jag håller kontakten med så många människor som möjligt verkligen', sa han.



'Jag pratar med pojkarna hela tiden - Chris, Michael, Anton, Callum. Några av tjejerna, som Molly Mae.

'Men jag är med Maura, så jag kommer inte att hålla kontakten med de andra tjejerna för mycket. Det är precis så jag är. '

Curtis avslöjade också att han hade en 'bra liten återförening' med de andra Love Island -grabbarna när han för närvarande filmar ett hemligt projekt med dem.

andy är en kändis 2019

Han och Maura har varit extremt upptagna sedan de lämnade villan, med Curtis som en ambassadörsroll för WW , tidigare Weight Watchers, och han kommer att framträda som gästkoreograf på BBC Three's Ru Paul & s Drag Race UK och BBC One's The Greatest Dancer som receptionist.

Curtis och Maura dejtar fortfarande - men tar det långsamt (Bild: REX)

Under tiden har Maura delat ut relationsråd om This Morning och tecknat reklamavtal med Boohoo, Ann Summers och McDonalds.

Hur fungerar det att Curtis främjar ett hälsosamt liv med WW och Maura pluggar snabbmat?

'Det handlar om måttlighet', förklarade Curtis.

'WW handlar inte om att säga nej, utan att göra smartare val.'

Han tog på sig ambassadörsrollen efter att ha blivit grymt fet skam av Love Island -tittare när han gick upp i vikt under inspelningen, när han plötsligt slutade träna.

vad betyder 556

Det rapporterades att ITV -cheferna fick ta med sig större kläder när han gick upp ett par storlekar.

Curtis var grymt kroppsskam i villan när han gick upp i vikt (Bild: skärmgrepp)

Att bli tjock i skuggan i villan var en liten del av det, att vara i allmänhetens ögon med min kropp och mitt utseende.

'Jag hade alltid gjort krockdieter och det är inte bra för din psykiska hälsa eller din fysiska hälsa, jag skulle gå ner i vikt genom att knappt äta och sedan när jag slutade dansa skulle jag gå upp i vikt.'

Curtis sa att inga andra öbor bidrog till att hans kropp skämdes, men han varnades när han kom ut ur villan att människor hade kommenterat hans kropp.

luke goss fru shirley lewis

'Vi är 2019, ingen ska försöka förringa människor eller mobba dem genom kroppsskam. Det finns mycket mer för världen än så, sa Curtis.

Curtis sa att han brukade använda krockdiet och skulle gå upp i vikt när han tog pauser från dansen (Bild: ITV)

Han hanterar trolling genom att undvika att läsa några kommentarer på sociala medier, aldrig fokusera på vad andra människor tycker.

'Jag är den jag är och jag är nöjd med det. Och jag har ett fantastiskt supportnätverk runt mig, förklarade han.

'Men uppenbarligen om jag läser något negativt är det obehagligt, varför jag vill bevisa för mig själv och för alla som någonsin har fett skamat mig fel.'

Han tillade: 'Om jag kan vara en förebild för unga och till och med äldre människor, så är det bra. Men jag gör det för mig själv.

ricky kejsarhövdingarna

Curtis och bror AJ kommer att visas på våra skärmar på Ru Pauls Drag Race UK senare under året (Bild: Ken McKay/ITV/REX)

Curtis kommer att finnas på våra skärmar senare i den första serien någonsin av Ru Pauls Drag Race UK med sin Strictly Come Dancing yrkesbror AJ, som de gjorde danscoachen för de tre sista drottningarna.

'Det kommer att vara värt den väntan', sa Curtis.

'Det är roligt och otroligt. Jag blev kär i att titta på det. '

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: