Komikern Steve Coogan, 45, dejtar den 21-åriga underklädesmodellen Elle Basey

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

tv -komiken Steve Coogan har dragit en underbar modell 24 år yngre.



Stjärnan träffade Elle Basey, 21, medan han gästredigerade Loaded magazine som alter ego Alan Partridge, känd för sin A-ha! slagord.



De gjorde en fotografering tillsammans - och vänner säger att Steve, 45, och den tidigare topless -modellen slog av direkt. Deras vänskap förvandlades senare till romantik.



En källa nära paret sa: Steve och Elle njuter av varandras sällskap. De tar saker långsamt men har mycket gemensamt, trots åldersskillnaden. Steve är en charmig man och Elle älskar det med honom.

Coogan - som Partridge - poserade med Elle, som såg underbar ut i svarta underkläder, strumpor och hängslen, i marsnumret av mag.

På omslaget stod: Ah-haa! Komedi -legenden kröner Elle vår girlof 2011.



När upplagan kom på hyllorna skrev Elle, från Watford, Herts, på Twitter: Om du älskar Alan Partridge lika mycket som jag, kolla in månadens magasin. Veckor senare twittrade hon: Önskar att jag var i NY just nu. Man tror att Steve filmade i staden vid den tiden.

I juni avbildades paret arm-i-arm på en filmpremiär i London.



Och förra månaden twittrade Elle under en resa till New York. Med hänvisning till glam undies -butikerna sa hon: Victoria’s Secret här kommer jag. Steve delar sin tid mellan USA och Brighton, så han kan vara nära sin 15-åriga dotter Clare. Han har tidigare sagt: Jag har skakat lite på min tid. Jag börjar bli äldre och lite klokare. Coogan och Elle avböjde att kommentera i går kväll.

features@people.co.uk

Se Även: