Xbox Series X: Currys kommer att sälja fler konsoler idag - hur man får en

Xbox Series X

Ditt Horoskop För Imorgon

Spelare har haft en absolut behandling den här månaden, med lanseringen av både Xbox Series X och PlayStation 5.



Tyvärr har båda konsolerna sålt slut i Storbritannien, vilket gör många fans besvikna.



Nu har Currys PC World bekräftat att det kommer att sälja fler Xbox Series X- och Xbox Series S -konsoler i eftermiddag.



tom mcfly bröllopsvideo

I ett mejl som skickades till kunder avslöjade återförsäljaren att färskt lager kommer att finnas tillgängligt på sin webbplats klockan 13:00 GMT idag.

Om du fortfarande vill köpa en Xbox Series X eller Xbox Series S, gå till Currys PC Worlds konsolesida på sin webbplats från 13:00 GMT idag!

Xbox Series X började säljas den 10 november, men lagernivåerna har varit låga sedan dess.



dragons den bantningspiller avsnitt

Tala tidigare den här månaden, Liz Hamren, Xbox: s erfarenheter och plattformschef rådde till att kunderna fortsätter att kontakta återförsäljare om de inte har lyckats få en konsol.

Hon sa: Vi vet att inte alla kunde skaffa en Xbox Series X/S direkt och arbetar outtröttligt med våra partners runt om i världen för att få så många nya konsoler till så många av er som möjligt över tiden och uppmuntra er att checka in kontakta dina lokala återförsäljare direkt för mer information om tillgänglighet på din marknad.



Läs mer

Xbox Series X
Xbox Series X blir 4x så kraftfull PS5 och Xbox Series X för att gå head-to-head Xbox Series X recension Xbox Series X -namn bekräftat

Om du fortfarande kämpar för att hitta Xbox Series X rekommenderar vi att du kontrollerar dessa webbplatser:

Se Även: