Steph McGoverns mystiska flickvän, bedårande bebis och Donald Trumps läskiga komplimang

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Steph McGovern har alltid hållit sitt personliga liv väldigt vakt.



Den mycket älskade programledaren, som var en BBC Breakfast-favorit innan han flyttade över till Channel 4 för att vara värd för sin egen show, vill behålla sitt privata liv precis det.



'Det är inte så att jag skäms för någonting i mitt liv.



Den pensionerade irländska dansaren och före detta ingenjören. Det är mer ett fall av, & apos; Jag försöker leva ett så normalt liv som jag kan, sa hon till Suzi Ruffell i sin podcast Out förra året.

'Jag vill bara göra mitt jobb och jag vet att mitt jobb kommer under viss granskning och profil.'

Stephens programpaket för lunchpaket har bara gett fans en sällsynt inblick i hennes personliga liv genom åren - med identiteten på hennes flickvän kvar som ett mysterium.



Steph McGovern efterlyser en förändring av utbildningen (Bild: Kanal 4 / Tom Barnes)

Namnet på Stephs långsiktiga partner har aldrig avslöjats, även om det tidigare har rapporterats att hon arbetar som tv-exectutive.



När Stephens graviditet tillkännagavs i juli 2019 berättade en källa för The Sun: 'Steph och hennes flickvän är helt glada.

'Alla på Beeb är också glada - hon är ett av de mest populära ansiktena på och utanför den röda soffan. Men hon kommer inte att göra några tidningsbilder någon gång snart - hon värdesätter hennes integritet för mycket. '

Steph lämnade BBC Breakfast efter åtta år i oktober 2019, strax innan hon skulle föda.

I en hjärtlig tweet tackade hon det 'underbara' teamet, 'techgänget', 'produktionen' och tackade tittarna för deras stöd.

Steph McGovern blev känslosam när hon tittade på en rulle med sina höjdpunkter från hennes tid på BBC Breakfast

Steph McGovern blev känslosam när hon tittade på en rulle med sina höjdpunkter från hennes tid på BBC Breakfast (Bild: PA)

'Från uppmuntrande bokstäver i början när världen inte var säker på om en & vanlig nordlig lass & apos; borde tillåtas på TV att göra & apos; seriösa saker & apos; till de underbara stickade kläderna jag har skickats efter barnet. Tack, 'skrev hon.

'Du fick mig också upp och ner. Få mig alltid att känna mig välkommen hemma. Och jag har inte tröttnat på & apos; jag vaknar ofta med dig & apos; vara en av de vanligaste sakerna som sa till mig på gatan! '

Steph och hennes partner välkomnade sin lilla flicka bara en månad senare.

'Tja hej världen, just dök upp för att låta dig veta att vi nu har en dotter!' hon skrev.

'Född på måndagsmorgonen precis som @BBCBreakfast avslutades. Vi är alla bra och fina. Har precis börjat vänja mig vid den eau de sick/poo jag nu har på mig regelbundet. #babylife. '

Steph födde sin dotter i november 2019

Steph födde sin dotter i november 2019 (Bild: WireImage)

I överensstämmelse med hur hon gick till innan, höll Steph sitt nyfödda barn utanför rampljuset.

Men hon har delat utdrag ur familjelivet efter att ha blivit förälder för första gången på sociala medier.

Steph la upp en bild på sin babysjuka fläckiga bygel förra året och skrev: 'När du tar dig till ett tåg med din baby för första gången och surrar om vad du har åstadkommit ...... och då ser du barnet sjukt. '

Hon uppdaterade också sina följare när hon återvände till jobbet efter mammaledigheten.

'Jag tog mig ur huset för min första dag på allvar (utan att barnet var sjuk på mig). Jag kände mig som high fiving -människor när jag gick ner på gatan (jag säger promenerade, jag menar snubblat ... blev inte riktigt van vid att vara i klackar igen!) #Förälderprestationer, rusade den stolta mamman.

Steph McGovern brister i tårar när hon säger adjö till BBC Breakfast efter att ha fött

Steph McGovern brister i tårar när hon säger adjö till BBC Breakfast efter att ha fött

En av Stephs första arbetsuppgifter efter förlossningen var att återvända till BBC Breakfast för ett känslomässigt farväl av serien.

michael jacksons biologiska son

Under direktsändningen gick Steph med kollegorna Dan Walker och Louise Minchin i den röda soffan för att njuta av ett sista farväl innan han begav sig till Channel 4.

Hon skojade om att bli ny mamma och erkände: 'Jag har en ny respekt för föräldrarna. Det är som att du lever med en liten diktator!

Steph kämpade för att slå tillbaka sina känslor när hon bjöds på ett montage av sina bästa bitar under det senaste decenniet - och kallade sött alla hon arbetade med sin 'familj'.

Hon flög över sin upplevelse och sa: 'Jag vet, jag förväntade mig verkligen inte att gråta. Det har varit strålande, och vet du vad? Jag älskar familjen här.

'Teamet bakom kulisserna som arbetar dag och natt för att få oss att se bra ut, och alla besättningar och allt!'

Steph McGovern sa att Donald Trump var det

Steph McGovern sa att Donald Trump var 'läskig' under sin intervju (Bild: BBC)

En av Stephs mest ökända stunder på BBC Breakfast var när hon intervjuade Donald Trump innan han blev USA: s president.

På tal om intervjun i ett avsnitt av Have I Got News For You, hävdade Steph att han var en 'läskig man' under deras chatt.

Hon förklarade: 'Han sa: & apos; Du är så vacker, jag kommer att lämna rummet för att få mig att se bättre ut, för om vi gör den här intervjun nu kommer alla bara att stirra på dig och inte lyssna på mig . '& apos;

Steph låtsades gagga innan han tillade: 'Det beror på att han trodde att det skulle vara det bästa sättet att avväpna mig.

'Han tänkte som en kvinnlig journalist, han tyckte att det var det bästa att säga till mig snarare än: & apos; Åh, jag såg din del om mobiltelefonförsäkring förra veckan.'

Hon sa att hon var orolig för hans kommentarer och borstade av honom med en kvick replik om en nattklubb i Middlesbrough och svarade: 'Ja, älskling, jag har hört bättre rader än det i Club Bongo.'

Hon borstade bort USA: s president med en kvick replik om en nattklubb i Middlesbrough under deras möte 2012

Hon borstade bort USA: s president med en kvick replik om en nattklubb i Middlesbrough under deras möte 2012 (Bild: BBC)

Steph gjorde en välkommen återkomst till våra skärmar i mars förra året med sin nya självbetitlade Channel 4-show, The Steph Show.

På grund av coronaviruspandemin sändes serien live från Stephas vardagsrum i stället för kanalens huvudkontor som planerat.

Steph meddelade att hon skulle öppna sitt Yorkshire -familjerum för rum för tittarna - med hjälp av några smarta robotkameror - när hon presenterade för nationen från sitt snygga kök.

Tittarna älskade att se Steph göra det hon gör bäst, många kunde inte ta ögonen från hennes underbart färgglada inredning.

Det verkade dock vara en brist på aptit när hennes show kom tillbaka med en ny titel, Steph's lunchpaket, senare på året.

Steph presenterade från sitt kök

Steph presenterade från sitt kök (Bild: Kanal 4 -bilder får inte ändras eller manipuleras på något sätt. Den här bilden får användas enbart för kanal 4 -reklamändamål i samband med den aktuella sändningen av programmen som finns i nationell och lokal press och listor. Får inte reproduceras eller omfördelas för någon användning eller på något medium som inte anges ovan.)

Hennes dagtidsserie registrerade noll tittare vid ett tillfälle under ett avsnitt i september, bara två veckor efter att det släpptes igen, medan det stod upp mot ITV: s Loose Women.

En källa sa: Det var ett tufft samtal att gå emot en så etablerad och älskad show som Loose Women och det råder ingen tvekan om att beslutet skadar C4 och dessa betyg visar det.

ITV var alltid övertygade om att de lösa kvinnorna skulle avstå från sin tävling - och i själva verket fortsätter antalet att stiga.

C4 sa att tisdagens show i genomsnitt var cirka 87 000 tittare när den lovade att ge showen tid att öka sin publik.

En talesman tillade: På tisdagen lockade Steph's Packed Lunch en genomsnittlig publik på 87 000 tittare från 12.30–14.10 och drog 204 000 på topp. Dagtidsshower tar alltid tid att bygga sin publik.

Steph har gett en strålande energi till vår line-up på dagtid och vi är mycket nöjda med de liveshower som laget har tagit fram.

Steph är tillbaka i studion nu

Steph är tillbaka i studion nu (Bild: TeessideLive)

Den tidigare BBC Breakfast -stjärnan berättade tidigare för The NEWSAM att hon bara hade sig själv att skylla på om det misslyckades.

'Visst är jag nervös. Jag har börjat drömma nu där jag är, tänk om gästerna inte dyker upp eller tänk om de alla börjar svära på luften, säger hon.

'Men jag vet inte, det är också därför jag älskar det. Jag är en adrenalinknarkare. Jag är någon som älskar live -tv och pressar mig själv.

Men ja, när ditt namn står på plåten finns det ingen annan att skylla på om det är skräp. Om det är skräp är det mitt fel.

Steph uttalade sig för att avfärda spekulationer om att hennes nya Channel 4 -serie vetter mot yxan efter att ha fått in låga tittarsiffror.

När en Twitter -följare frågade om showen slutade, svarade hon trotsigt: 'Nej.'

*Steph & apos; s Packed Lunch sänds vardagar på kanal 4 kl. 12.30

Se Även: