N'Golo Kante generad igen av en maskot - som 5ft 6ins mittfältare i par med tyvärr lång ungdom

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

'Er ... kan vi få den där maskoten att gå med någon annan snälla?'(Bild: Getty Images Europe)



N & apos; Golo Kante har förmodligen haft bättre dagar.



Chelseas mittfältare har inte haft många mardrömmar under de senaste åren, vad med den stadiga strömmen av individuella utmärkelser och Premier League -medaljer på väg. Men Frankrikes 1-0-seger i Bulgarien var lite stinker för all-action-mittfältaren.



Huvudorsaken - skadan som fick honom att halta av i första halvlek, vilket möjligen utesluter honom från några kommande Chelsea -matcher.

Kante humpar iväg (Bild: REUTERS)

Den andra, mindre märkbara anledningen? Maskoten tvingades han ställa upp bredvid.



Som du säkert känner till är Kante inte den högsta spelaren du någonsin kommer att se. Faktum är att fransmannen, som bara är 5 fot 6 tum, är en av de kortaste herrarna i Premier League.

Med det i åtanke kanske du tror att de som ansvarar för att tilldela maskotar för det franska landslaget skulle vara medvetna om att Kante inte borde gå ut före matchen bredvid några särskilt långa barn.



(Bild: AFP)

Uppenbarligen inte.

Något förståeligt kunde de goda människorna på Twitter inte låta bli att skratta när kameran pannade till Kante under nationalsångerna ...

Det här är inte heller första gången Kante har behövt lida denna förlägenhet.

När spelarna ställde upp för att hälsa på varandra före West Ham vs Chelsea -spelet i mars, upptäckte en Twitter -användare att Blues & apos; maskot tornade sig över mittfältaren.

Stackars N & apos; Golo ...

Se Även: