Xbox Live-spel med guld: De senaste gratisspelen för Xbox One och Xbox 360 för februari 2018

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Som en belöning/incitament för att behålla sin prenumeration får Xbox Live Gold-medlemmar två gratis spel i månaden att ladda ner under en begränsad tid på både Xbox ett och Xbox 360 . Titlarna sträcker sig från äldre AAA-storfilmer och kultade indiehits till underskattade ädelstenar och - mycket ibland - en helt ny release.



vilken ålder kan du köra

Sedan november 2015 har de två gratis Xbox 360-spelen också varit bakåtkompatibla med Xbox One, vilket innebär att ägare till Microsofts nuvarande gen-konsol kan effektivt få fyra gratisspel i månaden.



Spelen är dina att behålla även om du säger upp din Xbox Live Gold-prenumeration efter att ha laddat ner dem. Välj bara fliken 'Guld' på din Xbox One eller Xbox 360. Alternativt kan du använda Xbox-webbplatsen.



Även om du inte har uppgraderat till en Xbox One ännu, kan du fortfarande hämta dessa spel gratis så länge du har ett Xbox Live Gold-konto. Logga bara in på Xbox-webbplatsen, gå till titelns listningssida och lös in erbjudandet. Spelet kommer sedan att dyka upp i konsolens 'Ready to Install'-lista om du köper en Xbox One i framtiden.

Nedan finns de kostnadsfria Xbox Live Games With Gold för februari, med länkar till varje spels lista på Xbox-webbplatsen. Och glöm inte att kolla in vår Xbox erbjudanden sida för uppdaterade konsolpriser.

Xbox ett

Skuggkrigare : 1 februari - 28 februari

Skiva och tärna dig igenom demoniska horder



Det här 2013-spelet är faktiskt en omstart av ett förstapersonsskjutspel från 1997. Precis som 2016 års omarbetning av Doom, fångar den nya Shadow Warrior essensen av sin gamla skolan samtidigt som den förs in i modern tid med uppdaterad grafik och spelupplägg. funktioner.

När du spelar som hyrmördare Lo Wang befinner du dig på ett uppdrag för att återställa ett mystiskt svärd, slåss genom demoner i ojordiska riken och använder övernaturliga krafter. Spelet tar inte sig självt på så stort allvar, med en strimma humor mitt i blodbadet.



Assassin's Creed Chronicles: Indien : 16 februari - 15 mars

Ta dig an tempelriddaren i 1800-talets Indien

Den andra delen i en trilogi av 2.5D-spin-offs från de viktigaste Assassin's Creed-spelen, den här titeln sätter dig i rollen som Assassin Arbaaz Mir som har till uppgift att stjäla tillbaka ett mystiskt föremål från de onda tempelrorden mot en bakgrund av krig och kolonialism .

Den fick blandade recensioner vid utgivningen, men om du är ett fan av Assassin's Creed-läror och vill ha en djupare dykning in i Ubisofts värld av smygaction, kan det här vara värt att titta på.

james maddison man utd

Xbox 360

Split/Second : 1 februari - 15 februari

Det är som de sista 15 minuterna av varje Transformers-film

Denna förbluffande roliga arkadracer är en underskattad pärla som förbises hårt när den släpptes 2010. Den fanns till och med i vår lista över drömvideospelsuppföljare . Även om den har en solid åtkomlig hantering och ett fantastiskt utseende, är det verkliga försäljningsargumentet med Split/Second spelarens förmåga att förstöra specifika delar av banan i farten och permanent ändra den.

Att trigga dessa imponerande destruktiva ögonblick - rivna direkt ur de mest bombastiska actionfilmerna - kan låsa upp genvägar och förstöra rivaliserande förare. Berg faller sönder, broar kollapsar medan flygplan och kranar sveper över din väg och förstör allt i deras väg.

Om du är ett fan av arkadspel är detta ett måste att spela.

Galen taxi : 16 februari - 28 februari

Uber ät ut ditt hjärta

Crazy Taxi, en hamn i en Dreamcast-klassiker, låter dig plocka upp och färja kunder runt en virtuell stad mot klockan och göra några vansinniga manövrar när du försöker landa så många priser som möjligt.

Med ett kickande soundtrack är det en återgång till gamla klassiska arkadupplevelser.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: