Varför splittrades Jennifer Lawrence och Chris Martin?

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Chris Martin och Jennifer Lawrence

Det är över för de två



Jennifer Lawrence och Chris Martin verkar äntligen ha skilt vägar för gott efter att Coldplay -sångerskan nyligen upptäcktes med Peaky Blinders -skådespelerskan Annabelle Wallis.



varför är fredagen den 13:e läskig

Enligt rapporter, deras relation - som sägs ha varit på och av i ungefär ett år - fizzled ut eftersom det var så svårt för dem att hitta tid för varandra.



Medan People -tidningen hävdar att Jennifer också hade tröttnat på Chris & apos; vägran att begå.

'Han är galen i Jen men vill behålla sitt eget schema och kunna göra vad han vill när han vill göra det', rapporteras en källa.

Jennifer Lawrence och Kris Jenner

Kris Jenner och Jen umgicks tillsammans (Bild: krisjenner / instagram)



Men Hunger Games -skådespelerskan sägs också älska att vara '' fri och fri '' och '' återansluta med sina flickvänner '' under de senaste veckorna.

kara tointon och artem chigvintsev 2013

En källa nära Joy -stjärnan avslöjade: 'Hon säger att det är så uppfriskande att resa med vänner och återansluta med sina flickvänner och hon älskade att vara ledig och fri och spendera vilken fritid hon har med flickvänner.'



Den blonda skönheten sågs tillbringa tid med vänner, inklusive Amy Schumer, i Hamptons tidigare denna månad innan han åkte till Los Angeles för att fira hennes födelsedag förra veckan, där kompisar överraskade henne genom att bjuda in en av hennes favorit reality -tv -stjärnor, Kris Jenner, över till middag.

svart fredag ​​2018 uk amazon

Chris Martin och Gwyneth Paltrow (Bild: FameFlynet.uk.com)

Samtidigt har Chris nyligen sett att han ser mysig ut med Peaky Blinders -stjärnan Annabelle.

En insider tillagd till Us Weekly magazine: 'Jen har jobbat oavbrutet och de har aldrig sett varandra.

”Han har gått vidare snabbt och har träffat Annabelle Wallis i ungefär en månad. Han besökte henne medan hon filmade i Vancouver och gillar henne verkligen.

Vi har kontaktat representanter för Chris och Jennifer för kommentar.

Se Även: