Älskar Öns Camilla Thurlow 'bakom' om planering för bröllop med Jamie Jewitt

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island

Älskar Öns Camilla Thurlow 'bakom' om planering för bröllop med Jamie Jewitt(Bild: INSTAGRAM)



Camilla Thurlow säger att hon springer & apos; bakom & apos; på hennes bröllopsadmin inför hennes bröllop med Jamie Jewitt.



tesco betala vid pumpen

De två träffades och föll för varandra medan de uppträdde i serien Love Island 2017 och har hållit ihop tills denna dag.



Men nu har Camilla erkänt att paret - som välkomnade flickan Nelly för nio månader sedan - har mött några problem med sina planer för sitt bröllop.

På en fråga om deras bröllopsplaner berättade Camilla OK att bröllopsplanerna är 'bra' men att de har haft fullt upp.

Hon tillade dock: 'Ibland har jag ... Jag har definitivt hamnat lite efter på bröllopsadmin, men jag kan komma ikapp. Det är bra. '



Love Island -alums Camilla Thurlow och Jamie Jewitt

Love Island -alums Camilla Thurlow och Jamie Jewitt ska gifta sig (Bild: camillathurlow/Instagram)

De förändrade Covid-19-restriktionerna innebär att bröllop för närvarande endast är tillåtet med högst 30 gäster.



varför är michael jacksons barn vita

Camilla tillade: 'Vi har en tid vi hoppas på. Men vi är också precis som alla andra och väntar på att se vad som händer.

'Det har skett många förändringar under det senaste året, så vi försöker att inte komma före oss själva.'

Diskussionen kommer efter att Camilla förklarat vikten av att inte vara för fördömande för föräldrar.

Det lyckliga paret och deras dotter Nell

Det lyckliga paret och deras dotter Nell (Bild: jamiejewitt_ / Instagram)

Hon berättade Tyla förra månaden: 'Vi försöker alla vara det bästa vi kan vara för våra barn. Det som fungerar för en familj kanske inte fungerar för någon annan.

'Det är så viktigt att vi kan prata med andra föräldrar utan att döma, eftersom dessa bedömningar kan ha en verklig effekt.

'Vi vill att människor ska ha en plats där de definitivt kan dela med sig av sina erfarenheter, men de kan få råd som kan hjälpa och stärka föräldrar.'

I februari talade Camilla tidigare om att kommentatorer på hennes Instagram -konto spekulerade i om hon var gravid och varför detta bör undvikas.

Camilla Thurlow och bebis Nell

Camilla har uttalat sig om behovet av mindre dömande attityder till föräldrar (Bild: camillathurlow/Instagram)

Hon skrev: 'Jag har varit tveksam om jag skulle nämna detta, men jag märkte några kommentarer på en ny bild som jag lade upp av mig och Nell som tyder på att jag är gravid eller påpekar att de kunde se en bula.

hur gammal är sarah beeny

'Detta är bara en vänlig påminnelse om att om en kvinna vill att du ska veta att hon är gravid, kommer hon att berätta för dig. Och skulle inte den här underbara glädjande nyheten komma så mycket bättre från henne än att du oavsiktligt orsakar förlägenhet eller förolämpning, eller värre, smärta och sorg? FYI Jag är inte kränkt, jag är 3,5 månader efter förlossningen.

”Min kropp ägnade 9 månader åt att anpassa sig inte bara till att bära och föda en bebis, utan att bli mamma. Mina axlar är bredare nu och tack och lov är de när jag bär en bebis runt för det mesta.

Jamie och Camilla välkomnade Nell förra året

Jamie och Camilla välkomnade Nell förra året (Bild: camillathurlow/Instagram)

Hon fortsatte: 'De har tillåtit mig att gunga min lilla tjej i sömn även när mina armar värkade, för att låta henne känna sig varm och trygg i mina armar. Mina höfter är bredare och jag är så glad att de är eftersom de ger mig det stöd jag behöver för att få upp henne och prata i hennes perfekta lilla ansikte.

dolly från tracy bägare

'Jag vet att jag har dagar framåt när jag kommer att behöva sitta på henne på höften, medan jag mångsysslar med henne vid min sida. Och ja, jag har fler energibutiker! Jag har aldrig behövt dem så mycket i mitt liv, och jag har aldrig varit mer tacksam mot min kropp för att hitta ett sätt att ständigt fortsätta.

'(Mina fötter är också en storlek större men jag har inte riktigt förstått varför det är [skrattande emoji]!).'

Hon tillade senare: 'Jag är den lyckligaste kvinnan i världen och dessa kommentarer stör mig inte, men bara en mild påminnelse om att de kan vara skadliga för någon, hur välmenande de än är.'