Vit choklad Mejerimjölkstänger tillverkade av Cadbury har upptäckts i Asda

Cadbury Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Har du provat det?



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Först var det chokladorange Twirl, och nu rör en annan Cadbury chokladkaka upp sociala medier - när Asda stormarknad har setts sälja stora barer med krämig vit choklad Dairy Milk.



Lovande krämig vit choklad i klassisk Dairy Milk -form, Asda säljer just nu barerna för £ 2 - samma pris som deras standard mjölkchoklad Mejerimjölkstänger .

Om du är en mejerimjölkfiend och vill hämta två barer är de också för närvarande två för £ 3.

Men det visar sig att staplarna inte är det enda vita chokladtillskottet som kommer till Asda -butikerna, med en 115 g påse vita gigantiska knappar (£ 1) och en 14,4 g låda med Freddo vita skatter (90p) går också med i laguppställningen.



Men kommer någon Dairy Milk någonsin att matcha Dairy Milk Daim?

Anländer i butiker lagom till jul, det finns inget ord om huruvida sortimentet är begränsad upplaga som chokladorange Twirl, eller här för att stanna.



Ursprungligen upptäckt av Facebook -sidan Extrema kuponger och fynd i Storbritannien, inlägget har sedan dess samlat på sig över 2,4K likes och 3,9K kommentarer, eftersom fansen inte kan tro sina ögon.

Medan många kunder är glada över att prova godiset och säger 'Tja, jag måste prova det här för att se om det är lika bra som Nestlé', men andra har sagt att de redan har provat det och att de inte är imponerade.

olivia attwood love island

Läs mer

Bästa matberättelser
McDonalds lanserar den första veganmåltiden någonsin Cadbury Creme Egg Curry Att äta choklad kan förbättra sömnen Nya McVitie's Digestive -smaker

Jodi Gilbert sa 'För mig smakar de inte lika bra som deras drömstänger de gjorde för många månar sedan' medan Jackie Wilson sa 'Det här är en lila mjölkig bar och det gör mig obekväm.'

Även om £ 2 för en chokladstång kan tyckas brant för vissa, är det säkert mycket billigare än att köpa en importerad Cadbury Dream -bar online från den sydafrikanska Sanza -butiken, vilket ger dig en hel del £ 5,45.

Se Även: