Var kan man förbeställa Xbox Series X och Series S i Storbritannien

Xbox Series X

Ditt Horoskop För Imorgon

Xbox Series X (vänster) och Xbox Series S (höger)(Bild: Xbox)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Ringer alla spelare eftersom vi har goda nyheter för dig. Xbox Series X och Series S är tillgängliga för förbeställning hos ett antal återförsäljare just nu och vi har hittat de bästa erbjudandena för dig.



Nya Xbox Series X och S lanseras officiellt den 10 november - och förbeställningar säljs redan snabbt. Så vad väntar du på?

Amazon , Currys , Argus och Microsoft alla erbjuder tidiga beställningar på nästa generations konsol i morse. Vi väntar fortfarande på att höra om Very och AO också kommer att erbjuda förbeställningar men var inte rädda, eftersom vi kommer att ge dig all den senaste informationen så snart vi har den.

(Bild: Handout)



Med julen runt hörnet och en andra avstängning nära förestående, håll dig, din familj eller vänner underhållna medan du inte kan lämna huset.

Nedan har vi listat de bästa erbjudanden och priser som finns tillgängliga från Xbox Series X och det pris du kan förvänta dig att betala plus alla andra artiklar du kan förvänta dig också.



Var kan man förbeställa Xbox Series X från?

Amazon - Xbox Series X , £ 449,99 och Serie S , £ 249,99

Microsoft - priserna börjar från £ 449,99 för Xbox Series X

Spara 20% extra när du köper en andra kontroller.

Currys - Xbox Series X, £ 449 och Series S, £ 249

Argus - Xbox Series X, 499,99 £ och Serie S , £ 249,99

Mycket - Xbox Series X, £ 449,99 och Series S, £ 249,99

SPEL - Xbox Series X, £ 449,99 och Series S, £ 249,99

Mer, TopCashback erbjuder £ 15 Cashback på köp hos GAME just nu . Så TopCashback kommer att tilldela £ 15 cashback för alla kvalificerade köp till ett värde av £ 15 eller mer . Köp under £ 15 får 100% cashback.

De £ 15 cashback -erbjudande är tillgängligt från 07/08/2020 och slutar 11/10/2020 klockan 10.

£ 15 cashback på GAME -erbjudande är endast tillgängligt för nya medlemmar eller personer utan tidigare köp eller cashback genom TopCashback.

GAME betalar inte cashback på hårdvara - inklusive konsoler, paket, digital kredit, digitala spel eller varor. Men du kan använda den mot tillägg för din nya Xbox Series X.

Xbox Series X

Fans kan beställa spelkonsolen Xbox Series X från tisdagen den 22 september 2020 (Bild: Handout)

Xbox Series X är den snabbaste och mest kraftfulla konsolen någonsin. Designad för en konsolgeneration som har dig, spelaren, i centrum.

bästa high street bank

Det nya systemet på ett chip (SOC) har byggts från grunden för hastighet och prestanda med 12 teraflops processorkraft och med tanke på kompatibilitet i fyra generationer av spel.

Den innovativa parallella kylarkitekturen möjliggör fantastiska spelupplevelser med otrolig grafisk trohet och prestanda. De tre primära kanalerna för parallellt luftflöde delar värmebelastningen över flera luftströmmar för att bättre hantera den inre temperaturen på konsolens undersystem, inklusive det delade moderkortet och kylflänschassit.

För första gången någonsin på konsolen håller ett innovativt delat moderkort Xbox Series X -internt jämnt temperaturkontrollerat, vilket gör att konsolen kan producera mer ström.

Xbox Series X -lagringsexpansionskortet ger ytterligare spellagring vid högsta hastighet och prestanda genom att replikera konsolens interna anpassade SSD -upplevelse. 1 TB -kortet sätts in direkt på konsolens baksida via den särskilda lagringsutvidgningsporten.

Spel som är byggda med Xbox Series X-utvecklingssatsen är utformade för att dra nytta av de unika möjligheterna i Xbox Series X. De kommer att visa oöverträffade laddningstider, bilder, lyhördhet och framerates upp till 120 bps.

Xbox Series S

Xbox Series S är den minsta, snyggaste Xbox -konsolen någonsin. Upplev hastigheten och prestandan hos en nästa generations helt digitala konsol till en tillgänglig prispunkt.

Gå helt digitalt och njut av skivfritt, nästa generations spel med den minsta Xbox-konsol som någonsin gjorts.

Paketet innehåller: Xbox Series S-konsol, en trådlös Xbox-kontroller, en höghastighets-HDMI-kabel och strömkabel

Upplev nästa generations hastighet och prestanda med Xbox Velocity Architecture, som drivs av en anpassad SSD och integrerad programvara

Spela tusentals digitala spel från fyra generationer Xbox med bakåtkompatibilitet, inklusive optimerade titlar vid lanseringen

Xbox Game Pass Ultimate innehåller över 100 spel av hög kvalitet på konsol-, PC- och Android-mobila enheter, online-multiplayer och ett EA Play-medlemskap för ett lågt månadspris (medlemskap säljs separat).

Se Även: