WhatsApp låter dig nu redigera och RADERA skickade meddelanden - men det finns en hake

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Du är inte människa om du inte direkt har ångrat ett sms.



Lägg det ner till pinsamhet, ilska eller en kombination av båda, men vi har alla önskat att vi kunde återkalla ett meddelande någon gång .



helgdag i Storbritannien augusti

Tack och lov, WhatsApp verkar ha hört våra rop . En ny uppdatering är inställd för att göra det möjligt att återkalla ett meddelande efter att du har skickat det.



Men det finns en hake.

Du kommer bara att kunna återkalla meddelandet medan det fortfarande är osynligt. Det betyder att den inte har träffat den dubbla blå bocken som betyder att din mottagare har läst den.

Ikon för Facebook, WhatsApp och Messenger (Facebooks proprietära meddelandeapp) tillsammans med andra appar för sociala medier på en Samsung Galaxy-smarttelefons pekskärm

(Bild: Getty)



benedict cumberbatch domare rinder

Rapporter tyder på att WhatsApp för närvarande testar alternativet i ett iOS-betaprogram. Funktionen är initialt inaktiverad, vilket innebär att användare måste hitta och aktivera den själva.

Det fungerar genom att trycka och hålla på meddelandet. Du får då (förutsatt att den inte har lästs) två alternativ: Redigera och Återkalla.



Den första låter dig ändra innehållet i ditt meddelande och den andra tar bort det helt.

Även om ett foto som påstås visa funktionen i aktion publicerades på Twitter, har WhatsApp ännu inte officiellt bekräftat det.

Så vi har inget sätt att veta när, eller om, meddelandeplattformen kommer att föra funktionen till våra telefoner.

WhatsApp ägs av Facebook och är för närvarande den mest populära meddelandetjänsten i världen med över en miljard aktiva användare.

andlig betydelse av nummer 12
omröstning laddas

Ska WhatsApp tillåta dig att radera meddelanden efter att du har skickat dem?

1000+ RÖSTER HITTILLS

JAINTEMest lästa
Missa inte

Se Även: