Vilken tv -kanal är England vs Skottland på? Euro 2020 liveströmningsinformation

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

England spelar sitt andra gruppspel mot gamla rivaler Skottland fredag ​​18 juni, med Gareth Southgates sida som vill bekräfta sin plats i åttondelsfinalen.



Efter deras 1-0-seger mot Kroatien på söndagen lyckades de tre lejonen övervinna de demoner som fortfarande hägrar från deras VM-semifinalutgång till samma motstånd för tre år sedan.



Raheem Sterlings ansträngning i 57: e minuten räckte för att täta tre poäng på Wembley och ställa upp en lockande oavgjort med skottarna, som förlorade sitt inledande gruppspel mot Tjeckien.



Två mål från Patrik Schick inklusive ett mål i turneringens utmanare från halvvägslinjen har gjort detta spel till en måste-seger för Steve Clarkes sida om de vill fortsätta sin Euro 2020-resa.

England vill bygga vidare på sin inledande vinst mot Kroatien tack vare Raheem Sterlings mål

England vill bygga vidare på sin inledande vinst mot Kroatien tack vare Raheem Sterlings mål

De två sidorna möttes senast 2017, när ett stopptidsmål från Englands kapten Harry Kane räddade England från randen av nederlag på Hampden Park, vilket resulterade i oavgjort 2-2.



De tre lejonen kommer dock att känna sig trygga inför sitt internationella derby efter att ha sett Skottland slösa många chanser mot tjeckarna.

Det är en upprepning av det klassiska mötet mellan de två sidorna vid Euro 96 när England vann med två mål mot noll och när Paul Gascoigne gjorde det ikoniska målet följt av ett lika ikoniskt firande.



topp 10 tuffaste platserna i England

Och när Phil Foden tog på sig de blonda låsen som Gazza en gång gjorde, skulle det inte förvåna många om det finns en vattenflaska placerad vid sidan av Skottlands nät redo och väntar på att återskapa det ökända ögonblicket.

Efter att ha kommit in i spelet har Skottland blivit förstärkt genom att Kieran Tierney återvänder när han försöker göra start -XI mot England.

Arsenal -mannen har riktat in sig på att återvända till Clarkes matchdagstrupp och hans manager har bekräftat att han är frisk och redo att spela från offen om han väljs.

För England kommer Kalvin Phillips sannolikt att behålla sin plats efter en befallande prestation mot Kroatien, även om Southgate kan välja mer drivkraft i attacken.

Ska Harry Maguire börja mot Skottland? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Samtidigt har försvararen Harry Maguire förklarat sig frisk efter att ha varit avstängd i en månad med en fotledskada.

Tyrone Mings och John Stones var till synes orubbliga mot Kroatien men Maguire ser troligtvis ut att återvända till matchen.

vad betyder av nummer 252

En spelare utan tvekan är Manchester Uniteds Dean Henderson. 24-åringen fick en höftskada på träningen och har skickats tillbaka till Manchester för att få behandling, med Sheffield Uniteds Aaron Ramsdale som kallas som hans ersättare.

Satsa £ 10 få £ 20 gratis spel från Grosvenor Sport

Annonsörens innehåll från Grosvenor Sport

Grosvenor Sport erbjuder nya kunder chansen att få 20 £ i gratisspel när du men 10 kr .

Vilken sport som helst. Vilken marknad som helst.

Registrera dig helt enkelt , placera dig 10 £ insats på vilken sport som helst och vilken marknad som helst kommer du att få 20 £ i gratisspel .

18+ | Spela ansvarsfullt | begambleaware.org | Villkor gäller | Gratis spel i formatet 2x £ 10 gratisspel

Vilken tid är England mot Skottland?

England mot Skottland drar igång klockan 20.00 fredagen den 18 juni.

Vilken TV -kanal finns den på?

Matchen kommer att sändas på ITV med täckning som börjar klockan 19.

är scarlett moffatt gravid

Mark Pougatch får sällskap av Ian Wright och Gary Neville i hörnet i England, med Graeme Souness och Scott Brown som flagga för skottarna.

Åh och Roy Keane kommer att vara mitt i dem alla.

Odds

England - 33/100

Oavgjort - 4/1

Skottland - 19/2

bästa zoo i england

Första målskytt
Kane = 14/5
Rashford = 19/4
Sterling = 24/5
Grealish = 7/1
Dykes = 14/1
Adams = 15/1
McGinn = 30/1
Gilmour = 35/1
Robertson = 40/1

*Odds tillhandahålls av Grosvenor Sports och kan komma att ändras. Spela på ett ansvarsfullt sätt.

När är Englands nästa match efter Skottland?

Englands nästa match kommer att spela sitt sista gruppspel på tisdag mot Tjeckien och om de toppar gruppen möter de en resa till Rom för deras åttondelsfinal.

Köp det officiella EURO 2020 -turneringsprogrammet med ett speciellt Wembley London -omslag nu:

https://reachsportshop.com/team/euro-2020/

Se Även: