Virgin Mobile lanserar upprörande nytt SIM-only-avtal med 120 GB data för 20 £

Virgin Media Inc.

Ditt Horoskop För Imorgon

Du har till slutet av januari om du vill ha det(Bild: PA)



Medan resten av januari är i stort sett en oändlig cykel av mörka kvällar och tv-tittande, finns det en pluspunkt: den stora mängden försäljning som lanseras.



Och det verkar mobiltelefoner är inget undantag, med Virgin Mobile har precis meddelat en enorm SIM-bara försäljning med några otroligt billiga priser.



Det utmärkta erbjudandet måste vara deras 120 GB -erbjudande för bara £ 20, som verkar nästan för bra för att vara sant, men i själva verket är 100% legitimt.

På jakt efter en ny SIM -tariff? (Bild: Ulrich Baumgarten)

Vanligtvis sätter du tillbaka £ 23 för 40 GB data, Virgin Mobile har tredubblat datatillskottet som en del av deras försäljningsevenemang, som kommer att pågå fram till 31 januari.



Vi är inte riktigt säkra på vad du skulle göra med så mycket data, såvida du inte planerar att avbryta din Wi-Fi, sluta drömma och strömma HD-filmer 24 timmar om dygnet, men vi antar att det är bättre att ha det också mycket än inte tillräckligt med grejerna.

Om du inte lyckas använda allt kommer du också att kunna rulla över oanvänd data, så inget av det massiva 4G-bidraget går till spillo.



Vi har inte sett något så bra sedan Black Friday

Nackdelen med tariffen är att du kommer att vara engagerad i hela tolv månader på den, även om det inte är så mycket av en fråga med tanke på att det är det bästa SIM-avtalet vi har upptäckt i januari.

Om du verkligen inte vill ha så mycket data, finns det också ett annat ganska bra erbjudande, som får dig 6 GB data för £ 9 per månad.

Med tanke på det mest kända SIM-bara nätverket erbjuder iD Mobile dig bara 8 GB för £ 12,50 , Virgin Mobils affär överträffar deras.

gcse betygsgränser 2019
Ett telefon -sim -kort

Virgin Mobile har också några andra fördelar (Bild: Getty)

Har du aldrig använt nätverket tidigare? Utan EE -täckning hävdar Virgin Mobile att de har 'snabbare 4G i genomsnitt än O2, Vodafone och Three', även om vi inte kan garantera det.

Förutom ditt fynd inkluderar det att logga in på Virgin Media-nätverket också obegränsad tillgång till Virgin Mobils nätverk med 3,5 miljoner offentliga Wi-Fi-hotspots runt om i Storbritannien, som till och med expanderar över London Underground-nätverket.

Läs mer

Mobiltelefonerbjudanden 2020
Bästa mobiltelefonerbjudanden Bästa SIM-erbjudanden Bästa smartphones för 2020 Bästa Android -telefoner

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: