Inuti några av 'Storbritanniens sämsta hotell' - med bajs på lakan och kondomer på golvet

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

En gäst klagade över skräp kvar i sitt rum på Britannia Country House Hotel & Spa(Bild: Trip Advisor)



Kunder på några av 'Englands sämsta hotell' har delat de motbjudande saker de stött på vid besök - inklusive 'poo' på sängkläder och använda kondomer på golvet.



Greater Manchester -filialerna i Britannia Hotel -kedjan har fått ett stort antal vettiga recensioner från missnöjda resenärer genom åren.



Den här veckan avslöjades att hotellkedjan hade rankats som värsta i Storbritannien av konsumentvakthund Vilken? - åttonde gången i rad har detta hänt.

Företaget kom på sista plats i en undersökning av 4000 gäster när UV -lampor visade fläckiga handdukar, krossat glas och hår på toaletter när forskare från Vilken? besökte Folkestone Britannia, även känd som Grand Burstin, som en del av en separat utredning om hotellhygien.

Efter vilken? rapporterar, sade kedjan i ett uttalande: ”Vi är helt engagerade i att skapa en säker miljö för besökare. Vi har hittills spenderat cirka 2 miljoner pund på försiktighetsåtgärder mot Covid-19, men vi accepterar att det finns mer att göra. '



Nu den Manchester Evening News har tittat på vad folk har att säga om sin vistelse på vart och ett av de Manchester -baserade Britannia -hotellen - tillsammans med vad varje hotell påstår sig kunna erbjuda.

Det här är några av de chockerande - och senaste - recensioner av Manchesters Britannia Hotell, där förväntningarna inte riktigt matchade verkligheten.



violett-nåd youens

En gäst fångade oönskad aktivitet utanför hotellrumsfönstret på Britannia Manchester Hotel (Bild: Trip Advisor)

Britannia Sachas Hotel

Detta hotell på Tib Street har i genomsnitt två stjärnor från TripAdvisor -granskare och en övergripande & apos; poor & apos; betyg.

De sa webbplatser : 'Britannia Sachas Hotel ligger i hjärtat av Manchesters centrum, och har ett perfekt läge nära all den livliga staden.

'Hotellet har en Spindles Health and Leisure Club, där gästerna för en liten kostnad kan använda den uppvärmda inomhuspoolen, gymmet, bastun och ångbastun. Hotellet erbjuder rymliga sovrum med eget badrum, som har te- och kaffekokare, TV, telefon och hårtork.

'Det fanns en begagnad kondom kvar på golvet ...'

Granskaren Jonathan S delade ett foto av en begagnad kondom och underkläder som finns i detta hotellrum.

En gäst hittade en begagnad kondom på golvet i deras hotellrum på Britannia Sachas (Bild: Trip Advisor)

Han skrev: 'Jag kan bara föreslå att aldrig använda detta hotell. Det är inte bara inte särskilt billigt, och det är nedsläppt, men det är helt smutsigt.

'Några exempel på hur dåligt detta hotell är: Balkongområdet är fullt av använda ölburkar som är solblekta. de har helt klart varit där länge Det fanns en begagnad kondom kvar på golvet (lyckligtvis hittade jag detta innan barnen gjorde det - Se bifogad bild)

'Det fanns också ett par (stora) damunderkläder; igen kvar på golvet Badrummet har helt klart inte rengjorts på länge.

'Fönstren är så inneslutna av smuts, det är nästan omöjligt att se ur dem, etc. Undvik till varje pris.'

'Renligheten är förfärlig'

Marie-Anne Thiebaud

Marie M skrev en recension efter hennes vistelse i januari och avslöjade tånagelklipp på golvet, kastade cigarettstumpar i rummet och fläckade sängkläder.

Hon skrev: 'Detta hotell är det sämsta jag någonsin har bott på. Mycket daterad, minst sagt oren. Själva området ringde larmklockor så snart vi gick fram till hotellet. Sidogatorna fyllda med droger. Mycket skrämmande.

'Framsidan av hotellet såg OK ut, inte så snygg som bilden presenterade det, men vi tyckte att det kunde vara trevligare inuti. Vi hade fel. Vi fick checka in, ingen vägledning till riktningen av våra rum. Hissen var minst sagt önskvärd. Dörrarna fortsatte att öppna och stänga, en kvinna i hissen pressade ihop dem och vi gick.

”Så snart vi kom ut på golvet slog lukten av ogräs oss. Vi fick frågan om vi ville röka. Vi sa ja som ingen av oss gör, men jag tror att i stort sett varje rum på den våningen rökte normalt och leder. Renligheten är avskyvärd. '

Tvivelaktiga fläckar på lakan på Britannia Sachas Hotel i Manchester (Bild: Trip Advisor)

Rachel C reste för en natt, men blev besviken över upplevelsen. Hon betygsatte hotellet som en stjärna av fem, hon skrev: ”Vid ankomsten var det folk som rökte ogräs utanför oavsett om det fanns säkerhet i receptionens lobby. Det stank hela vägen till hissen.

'Hissen fungerade inte. Tog trappan med en resväska som var ett besvär. Vi kom till vårt rum och det stank av fukt, vi kom till badrummet och det var täppt hår i badproppen. Sängen var inte säker, så två av oss delade en singel, träsängbenet var ostadigt.

'Sängen som var säker var mycket pipande. Fönstren var fuktiga och vi kunde inte stänga den. Varuautomaten svalde våra pengar två gånger. Skulle absolut inte rekommendera och kommer definitivt inte tillbaka. Det måste moderniseras, det var väldigt gammaldags och föråldrat.

En plugg fylld med hår på Britannia Sachas Hotel i Manchester (Bild: Trip Advisor)

Britannia Manchester Hotel

Det klassade hotellet har ett två och en halvstjärnigt TripAdvisor -betyg totalt sett, mellan svaga och genomsnittliga.

De Britannia webbplats säger : 'Britannia Manchester Hotel är en fantastisk byggnad i klass II som ligger i hjärtat av Manchester. Med sin storslagna arkitektur, gjutjärntrappa och enorma ljuskrona är det ett utmärkt val för ett prisvärt hotell i Manchester. '

Det tillägger: 'Hotellet erbjuder rymliga sovrum med eget badrum, som har te- och kaffekokare, telefon, TV och hårtork. Wi-Fi är gratis i allmänna utrymmen och hotellet har en 24-timmarsreception.

'Det som kompenserade för det var den vackra utsikten över två narkomaner som bankade utanför mitt fönster.'

Andrea recenserade Manchester-hotellet i februari på TripAdvisor efter att ha varit mindre nöjd med sin vistelse. Hon klagade på festande gäster, en begagnad sanitetshandduk i badrummet och människor som använde droger utanför.

Hon skrev: 'Kan inte öppna fönster, funky dofter, oätlig frukost smaklös och torr, drogmissbrukare och hemlösa är också inrymda här av råden som skriker och skiljer sig hela natten, du kommer inte att få en blinkning av sömn på grund av allt buller i de andra rummen och korridorerna är sängen hård som naglar, badrummen ser ut som en handikapptoalett i McDonald's, golvet i mitt rum var inte svävt ordentligt och hade någon annans hår överallt.

En igensatt toalett på Britannia Manchester Hotel (Bild: Trip Advisor)

'Jag hittade en begagnad sanitetshandduk i badrumsfacket mycket dyster och mörkt smutsiga gula färgade väggar och en mycket ful smak av konst. Inte ens nej (sic) hur detta är ett trestjärnigt hotell. På den ljusa sidan var det den vackra utsikten över två narkomaner som bankade utanför mitt fönster. '

Amy F från Manchester sa: 'Vi bokade detta hotell eftersom det var 15 minuters promenad från en spelning själv och min andra hälft deltog. Rummet var grubby och det var vad jag bara kan beskriva som bajs i badet.

'Möblerna var fläckiga och luktade av fukt. Sängen är definitivt inte gjord för någon över 5 fot och skulle vara bättre om du planerade att sova ensam eftersom det nästan inte fanns något utrymme. En positiv är att entrén är helt fantastisk och det är så synd att hotellet behöver repareras. '

T Jackson recenserade hotellet på TripAdvisor i juli 2020 och har lovat att aldrig återvända efter deras upplevelse.

gemma collins dansar på is

De skrev: 'Fick veta att de inte hade några dubbelrum kvar (trots att jag hade reserverat och betalat för ett innan jag anlände till hotellet).

Fick höra att de kan ge mig en tvilling och de kommer att pressa ihop sängarna för mig innan jag går in och de kommer att ge mig en gratis sen utcheckning. Kom till mitt rum, som redan inte är det jag har betalat för, och det är äckligt.

'Inga sängkläder, smutsiga lakan kvar på madrassen, en halv kopp vatten kvar vid vattenkokaren, smuts överallt och toaletten ofullspolad. Jag var minst sagt arg och chefen (av alla människor) hade fräckheten att ge mig kind och den värsta attityd jag någonsin haft av en anställd på en anläggning.

'& apos; Uppenbarligen har rummet inte städats & apos; är hennes ursäkt ?? Hittar ett nytt rum åt oss och säger åt oss att kontrollera det själva, inte att hon kommer att kolla !!

'När vi checkade ut klockan 12:50 meddelade conciergen att vi var sena med att checka ut och fortsatte med att säga & apos; vi låter det glida den här gången & apos; - det här är samma man som sa till mig att jag kunde få den sena utcheckningen för problemen och sedan argumenterade med mig om att det inte fanns i systemet (borde han inte ha lagt det där själv)

'Och ​​att säga & apos; denna gång & apos; som om jag någonsin kommer tillbaka gav mig ett gott fniss. Värsta upplevelse i mitt liv. '

Britannia Ashley Hotel

En gäst hittade tennfolie i lådan på hotellet (Bild: Trip Advisor)

Beläget i den välbärgade byn Hale får The Ashley ett betyg på två av TripAdvisor -granskare - vilket är & apos; poor & apos; .

De hotell webbplats anger : 'Britannia Ashley Hotel ligger i den välbärgade byn Hale, Cheshire, och har utsikt över den lokala bowlingbanan. Hotellet erbjuder moderna sovrum, alla med eget badrum, te- och kaffekokare och en TV. Vissa rum har också utsikt över bowlingbanan.

Gavin från Leeds stannade på hotellet innan ett tidigt flyg avgick från Manchester flygplats. Han var inte nöjd efter att ha sett sitt rum.

Ett foto av färgade lakan som hittats av en gäst på Britannia Ashley (Bild: Trip Advisor)

Han skrev: 'Det var fläckar på väggarna och taket. Den tredje sängen var en lägressäng upp mot en radiator. Det var ett stort hår på kudden, TV: n fungerade inte alls.

'I badrummet fanns en hårborttagningsskrapa på sidan av badet duschdraperiet var 3 fot för långt så det satt i badet och kom i vägen.

'Det fanns 2 små handdukar - det var det för ett trebäddsrum - och det var mögel över fönsterbrädan och ett stort metallrör över taket och nerför väggen.

En gäst på Britannia Ashley klagade över vulgärt graffiti på hissen (Bild: Trip Advisor)

'Det var någon som hade en fest 3 dörrar ner och fortfarande vid den vid 3.30 AM när vi lämnade sov vi inte alls. I hissen fanns smutsiga bilder och ord som huggades in i hissens dörrar när vi kom in på hotellet.

'Kommer inte stanna där igen. Jag skulle hellre sova på en parkbänk. Detta hotell är mycket dåligt värde behöver en total översyn eller att slå ner och börja om.'

Granskaren Balooba2018 blev chockad efter att ha upptäckt att deras rum inte levde upp till förväntningarna och beskrev hotellet som & apos; äckligt & apos ;.

De skrev: 'Detta hotell är det sämsta hotellet jag någonsin har behövt bo på. Hissen för att gå uppför trappan var täckt av graffiti. När vi kom till vårt rum såg det hemskt ut. Det var så gammalt och daterat. Av någon anledning var det tennfolie i en av lådorna, jag vill inte veta varför ...

”Mattan var knappt där, badrummet var smutsigt. Jag kände att jag behövde torka mina fötter på vägen ut. Kopparna till kaffet var svarta och det var inaktuellt vatten i vattenkokaren. Ingen av apparaterna hade PAT -testade datum på dem.

'Och ​​till råga på allt av lakan var mögliga! Absolut skam över ett hotell, det får mig att undra hur Britannia erbjuder det som ett flygplatshotell. Jag hade hellre stannat på flygplatsen. '

Britannia Country House Hotel & Spa

Hotellkedjans Didsbury -filial klarade sig bättre än sina motsvarigheter och betygsatte i genomsnitt tre av fem av recensenter på TripAdvisor.

De hemsidan säger : 'Britannia Country House Hotel var den allra första fastigheten i Britannia Hotels -kedjan och har varit kärnan i verksamheten i över 40 år.'

Ytterligare en rapporterade fläckar i hela deras rum på Britannia Country House Hotel & Spa (Bild: Trip Advisor)

pankreascancer fruktansvärd död

Det har ett hälsoklubb, gym, uppvärmd pool, bastu, ångbastu på hotellets restaurang för användning av gästerna.

Men Dan gav sin vistelse en stjärna efter att ha bokat Executive-sviten på hotellet. Han sa: Executive -sviten bokad. Rummet grubby och har sett bättre dagar. WiFi är skräp ... lukten av cannabis från hotellets framsida var overklig.

'Folk väckte oss vid 04-tiden och pipande taxihorn och bankade på dörren för att få någon form av uppmärksamhet från en obefintlig receptionist. Gå ner på morgonen för att upptäcka att jag inte hade bokat frukost. Även £ 5 för parkering (som var tänkt att vara gratis på webbplatsen).

'Inget järn, TV hängande i en vinkel (använd en blodig vattenpass!) Det var vad som såg ut som någon form av matförpackning (som chip -omslag) kvar under sängen från Gud vet när!

'Berättade receptionisten och han kunde inte ha varit mindre intresserad om jag hade berättat om en busschema! Trött hotell, dålig personal, dåligt allt. '

Bobby W var så besviken på sitt rum att han säger att han lämnade efter bara en timme. Han skrev: 'Absolut dump med dålig renlighet som vi checkade ut av 60 minuter efter att vi kom. Så snart vi gick in var personalen i receptionen inte särskilt artig eller välkomnande.

'Extremt daterad interiör, faktiskt ganska äckligt. Vi gick in i det första rummet för att hitta någon annan där inne? Så gick tillbaka till receptionen.

535 ängelnummer betydelse

”Andra rummet- fönstren var vidöppna eftersom det stank av cigaretter i själva verket har hela hotellet en obehaglig lukt som rinner igenom, fläckar och hårklumpar över hela golvet. Säng halvgjord med lakan som inte passade och avslöjade hål i madrassen.

'Dusch/badkranen trasig men lyckades få igång den. Använde duschen som krediten var på grund av det renaste i rummet men allt ovanstående var bara för mycket och kunde inte se mig själv sova där så återvände till receptionen med foton och bad om att checka ut och för en del återbetalning - att få veta nej eftersom jag använde duschen.

'Äckligt, det värsta stället jag någonsin har bokat på en mil och körde hem från en familjefest i området (2 timmar) istället.'

Som sagt, några nya resenärer rapporterade på TripAdvisor att de var ganska nöjda med sin vistelse.

Hudds B stannade i mars och gav hotellet tre stjärnor av fem. De skrev: 'Min partner och jag bodde på detta hotell en natt innan vi reste på semestern.

”Vi lämnade bilen i sju dagar vilket var bra och fick en buss till flygplatsen och tillbaka. Det jag inte gillade var att behöva gå förbi invånare och röka någon form av droger vid ytterdörren in till hotellet, inte särskilt trevligt.

'Jag nämnde det för receptionisten och hon tittade lika mycket på mig för att säga ja jag är medveten men tänker inte göra någonting. Vi köpte kvällsmåltid och frukost följande dag som jag måste säga var mycket dålig. Rummen var ok varma och bekväma. Det enda bra jag kan säga om detta hotell är barpriserna var ok. Kommer inte stanna igen. '

Under tiden besökte Christina B hotellet för en spadag och betygsatte det som helhetsbetyg för upplevelsen. Hon sa: ”Jag och min mamma besökte spaet förra veckan och gillade verkligen spa -faciliteterna och massagen. Personalen var så vänlig, Sonia, Chiara och Barbara kunde inte göra tillräckligt för oss och gjorde dagen speciell! Tack, vi kommer tillbaka. '

Britannia Airport Hotel

Airport -hotellet har kritiserats av gäster på TripAdviser

Denna gren får två av fem av TripAdvisor -granskare, vilket ger den en övergripande & apos; dålig & apos; betyg med resenärer.

De Britannia webbplats säger : 'Britannia Hotels är stolta över att erbjuda bekvämt och prisvärt boende och Britannia Airport Hotel är inget undantag. Det har ett perfekt läge för fritids- och affärsgäster. Hotellet ligger bara 5 km från Manchester Airport och är perfekt för resenärer som letar efter prisvärda hotell i Manchester. '

Hotellet har en bar och restaurang på plats, gratis parkering på plats, Wi-Fi och en 24-timmarsreception.

Poppy H berömde parkeringen - men var inte så gratis om hotellet och krävde återbetalning.

Hon skrev: 'Genom att gå genom korridorerna luktade det bara av människans urin och mörkt. Själva rummet var helt vidrigt smutsigt. Det luktade så fort du gick in genom dörren, igen av urin, fläckar på mattan, flugor på fönsterbrädan. Jag torkade över sidorna med en våtservett och de var svarta.

”Vi kom direkt tillbaka och bad om återbetalning och vi åkte någon annanstans för samma pris.

'Vi bokade hotellet eftersom det såg OK ut online och för priset som det var bara för en natt när vi reste upp från Devon för en familjebegravning. Slösa inte bort din tid och boka inte detta hotell. '

Lynnylala bokade ett rum på Britannia Airport Hotel för en familjeresa - men var inte imponerad.

Hon skrev: 'Bodde här i går kväll med dotter och två barnbarn. Jag skulle inte rekommendera det, en sopa som var mycket daterad och smutsig var måltiden äcklig och personalen i restaurangen har inga sätt att göra det, det var bajs i badet och när Jag klagade, fick höra av receptionisten .. & apos; Jag är på egen hand kan du inte svälla bort det med duschhuvud? & Apos; '

Se Även: