Ex -lärlingstjärnan James Hill är nybörjare på Five Star Hotel - och gnistor flyger redan med Charlotte Dawson och Spencer Matthews

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

James Hill kommer helt rufsiga några fjädrar - på både bra och dåliga sätt.



När han gick in på femstjärniga hotellet, efter den brutala avskedandet av Holly Hagan, var medarbetaren Charlotte Dawson helt förtjust.



Hon började kommentera hur snygg hon trodde att han var, och också hur mycket fan hon var av hans derriere.



Och Spencer Matthews, veckans senaste medarbetare och chef för hotellet, var glad över att ha någon annan i teamet som han trodde kunde ha lite nackdel.

Spencer och Charlotte var överlyckliga över den nya ankomsten - först (Bild: Kanal 4)

Men spänningen bleknade snart när James, av hotellägaren Mario, anlitades för att vara en spion bland camparna och att rapportera om vilka som var de bästa anställda.



Charlottes första lust till James förändrades efter att hon kände att han 'skällde' order mot honom, vilket också gällde Lydia Bright och Joey Essex.

Men James tog inga fångar när hans första dag gick framåt (Bild: Kanal 4)



Joey och Charlotte tillbringade till och med hälften av det berömda vita partiet och diskuterade vilket namn de kunde ha för honom att skvallra om bakom ryggen.

De valde Bordedanator.

Charlotte var angelägen om att få grepp om den bod det verkade (Bild: Kanal 4)

Raseri gnistor var nästa att flyga när han bestämde sig för att prata Spencer igenom alla saker han gjorde fel som hotellchef, vilket frustrerade Made in Chelsea -alumnen i inget slut.

Även om det var en frostig start för James, kommer saker och ting säkert att värmas upp, eftersom ytterligare argument kommer att äga rum mellan de anställda - framför allt mellan de två hotellen.

Femstjärnigt hotell sänds klockan 22 på vardagar på E4.

den omöjliga sanna historien

Se Även: