Kelvin Fletchers pappa snyftar av stolthet över den emotionella Strictly Come Dancing -finalen

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Igår kväll såg bookmakare & apos; favoriten Kelvin Fletcher och Oti Mabuse lyfter Glitterball -pokalen i den känslomässiga Strictly Come Dancing 2019 -finalen.



De jublande stjärnorna grät när de tillkännagavs vinnarna och slog Emma Barton och Anton Du Beke och Karim Zeroual och Amy Dowden i det sista avsnittet av decenniet.



Till och med Otis syster, domaren Motsi Mabuse, var i tårar av stolthet efter att ha tilldelat Kelvin och Oti perfekta poäng för alla sina tre rutiner.



Och vissa fans kan ha märkt att Kelvins egna föräldrar var i översvämningar när de gav sin son en stående ovation från publiken.

fånig är en ko

Kelvins pappa Warren snyftade av stolthet

Han kunde inte sluta gråta (Bild: BBC)



Hans stolta pappa Warren Fletcher lämnades helt mållös när Claudia Winkleman och Tess Daly läste upp vinnarna & apos; namn - och kunde inte göra annat än att snyta av kvävda känslor när han och Kelvins mamma tittade chockade på varandra.

De satt bredvid Kelvins fru Liz Marsland, som strålade och jublade över sin mans vinst.



som vann bb 2013

Den stolta trekanten verkade helt överväldigad av känslor när även Kelvin snubblade efter de rätta orden för att uttrycka sina känslor.

Warren omfamnade Kelvins fru Liz medan han grät

De kunde inte tro det (Bild: BBC)

Liz har varit Kelvins sten under sin träning, till och med tålmodigt förstå varför han var tvungen att svänga viktiga familjetillfällen för att få ett skott på pokalen.

Han missade inte bara hans bröllopsdag på grund av hans och Otis ansträngande träningsregim, förra veckan fick han också hoppa över sin sons första födelsedag.

Den 35-årige skådespelaren har stått upp klockan 05.00 för att börja träna innan han gick in i 12 timmars träning med Oti.

Kelvin och Oti var bookmakarna & apos; favorit i större delen av serien tack vare deras skicklighet och engagemang (Bild: BBC)

vad hände med maplin

Efter att ha lärt sig sin rutin på måndagen, har Kelvin sett till att han vet det utantill vid tisdag lunchtid så att han och Oti kan spendera resten av veckan med att perfekta varje steg.

The Strictly champ har tappat hela 3000 kalorier och druckit fyra liter vatten om dagen för att driva sina repetitioner, och det har verkligen gett resultat, även Motsi och Shirley Ballas tappar lugnet över musklerna.

ellie och izzi gogglebox

Och Liz har hanterat domare & apos; återkoppling om Kelvin och Otis fräsande kemi med glädje.

Hon sa Hej! tidningen: 'Det stör mig inte, jag är van att se honom kyssa Storbritanniens sexigaste kvinnor på Emmerdale.

'Jag vet att den största delen av en dans är historien och att göra den trovärdig, jag förstår den' s prestation. '

Se Även: