Disney -fan hävdar att Goofy faktiskt är en ko inte en hund och väcker het debatt

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När du tänker på Disney -karaktärer finns det många som kan tänka dig - från prinsessorna till skurkar och andra varelser, som genier och älvor.



Men det mest ikoniska av allt är naturligtvis Mickey och hans vänner, Minnie, Donald, Daisy, Goofy och Pluto.



Efter att ha sett det tecknade gänget i många filmer och tv -program genom åren trodde vi att vi kände karaktärerna ganska bra.



Men nyligen lanserades en debatt online som får oss att ifrågasätta allt vi förstod om dem.

En gammal konspirationsteori, som hävdar att Långben är en ko, inte en hund, återuppstod online vilket fick ett antal TikTok -videor och tweets för att publiceras om ämnet.

En meme om att Långben är en ko och inte en hund

Internet har delats över Goofys karaktär (Bild: tiktok)



Googles sökresultat för Goofys karaktär

Han introducerades ursprungligen som Dippy Dawg (Bild: tiktok)

En person sa: 'Jag ägnar mig för närvarande åt ett Disney Group -argument på FB om Goofy är en hund eller en ko. Jag kan omöjligt bry mig mindre men det är roligt att se hur många människor som är inblandade i detta. '



En annan skrev: 'Jag förstår inte. Hur skiljer sig Goofy från Pluto om de båda är hundar? Eller är Goofy verkligen en ko?

En tredje förkunnade att deras barndom var 'förstörd' efter att ha sett en meme som frågade: 'Hur gammal var du när du fick reda på att Goofy faktiskt var en ko, inte en hund?'

Någon annan skrev: 'VISSTE JA ALLA VET GOOFY var en ko och inte en hund!'

Människor över hela internet var verkligen splittrade i frågan, och vissa var överens om att Långben måste vara en ko eftersom hans kärleksintresse var Clarabelle Cow.

Enligt detta argument, om Mickey och Minnie var tillsammans och de båda var möss och Donald och Daisy var tillsammans och båda var ankor, var det bara en anledning att Goofy måste vara en ko.

Trots den sunda logiken motbevisades denna teori snabbt, eftersom många påpekade att Goofy ursprungligen introducerades 1932 under namnet & apos; Dippy Dawg & apos; och karaktären var mycket äldre.

Senare samma år ombildades han som den karaktär vi alla känner idag och hans fulla namn ges ibland som Goofus D. Dawg.

Ett annat argument som folk hade för att Goofy var en ko är att Pluto är en hund, men han kan inte gå eller prata som Goofy gör.

Men det visar sig att det finns en annan bra förklaring till detta.

Goofys karaktär är en antropomorf hund, vilket betyder att han har mänskliga egenskaper, känslor och så, men är inte mänsklig.

Och om du behöver ytterligare bevis på att Goofy inte är en ko, talade Bill Farmer, Disney Legend som har varit rösten för den ikoniska karaktären sedan 1987, nyligen med Yahoo om detta, bekräftar att han är en typ av hund.

Han sa: ”Det är han inte en hund. Pluto är en hund, men Långben verkar vara i hundfamiljen på samma sätt som en varg inte är en hund, men de är också i hundfamiljen.

'Jag tror Canis Goofus är den tekniska latinska termen för vad Goofy är. Han är bara fånig.

Så där har ni det gott folk!

Se Även: