Virgin Atlantic kommer att återuppta flyg från Manchester för första gången sedan mars

Resenyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Virgin Atlantic -plan

Virgin Atlantic -plan(Bild: /Andy Stenning)



Virgin Atlantic har meddelat att det kommer att återuppta sina flyg från Manchester flygplats för första gången sedan mars.



Flygbolaget kommer att ta ett stegvis tillvägagångssätt vid återinförandet av rutter, med det första flyget planerat den 5 december mellan Manchester och Barbados. Det kommer också att vara första gången som flygbolagets Boeing 787 introduceras på flygplatsen.



Ytterligare tjänster kommer att läggas till i schemat nästa vecka till Islamabad, medan företaget säger att det kommer att starta om fler rutter från Manchester 'under de kommande månaderna' till Los Angeles, Orlando, New York och Atlanta.

Det finns också planer på att ta med varumärkets Clubhouse -lounge för passagerare i överklassen och Gold Card -medlemmar, som förväntas lanseras senare under 2021.

Virgin har inte drivit flyg från Manchester sedan mars på grund av konsekvenserna av Covid-19-pandemin, även om det har kört några rutter från London Heathrow.



Kontrolltorn och terminalbyggnader på Manchester International Airport, Storbritannien.

Kontrolltorn och terminalbyggnader på Manchester International Airport, Storbritannien. (Bild: Getty Images)

Juha Jarvinen, Chief Commercial Officer på Virgin Atlantic, kommenterade: 'Vi har saknat flygande kunder från Manchester, vårt hem i norr och jag är glad att vi kan erbjuda dem möjligheten till lite välbehövlig vintersol, med återintroduktion av våra Barbados -flyg.



'Trots de utmaningar som Covid-19 för med sig har vårt engagemang för regionen aldrig vacklat. Det är en spännande tid då efterfrågan gradvis återkommer och vi bygger upp flygning från regionen, samt introducerar nya rutter.

'Vår önskan att glädja och ansluta kunder som flyger från nordväst fortsätter och vi ser fram emot att välkomna dem tillbaka och flyga dem säkert till sina favoritdestinationer.'

Länder kan vara föremål för resebegränsningar eller erbjuda Covid-19-specifika inträdeskrav, till exempel ett behov av att bevisa ett negativt Covid-test.senaste FCDO -råd för din valda destination innan du planerar, bokar eller åker på en resa.

Se Även: