Victoria och David Beckham 'kommer att separeras efter lockdown när Miami -flytten hägrar'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Victoria Beckham ska enligt uppgift stanna i Storbritannien med barnen när maken David flyttar till Miami för att fortsätta arbeta med sitt fotbollslag(Bild: Instagram)



Victoria och David Beckham ska enligt uppgift separeras efter lockdown när han går vidare med planer på att flytta till Miami.



Den tidigare idrottsstjärnan, 45, har bildat ett eget fotbollslag i staden, Inter Miami CF, och vill vara till hands för att ta över.



hur dog Paul Walker

Victoria, 46, sägs dock ha bestämt sig för att hon kommer att stanna kvar i Storbritannien så att barnen kan fortsätta sin utbildning utan några störningar.

Både Cruz, 15 och Romeo, 17, har viktiga tentor på gång och deras föräldrar vill se till att de inte slängs av banan.

En källa berättade Närmare tidningen: 'Pojkarna befinner sig i ett avgörande skede i skolan med Cuz som studerar för sina GSCE och Romeo för hans A-nivåer så att hon inte vill störa deras utbildning.'



Victoria och David Beckham har tillbringat lockdown på sin lantgård (Bild: DavidBeckham/Instagram)

Insideren tillade att Victoria är ledsen över att lockdownen tar slut eftersom hon faktiskt njöt av att kunna spendera mer tid med David och barnen hemma i Cotswolds.



chris tarrant sharon osbourne

De tillade: 'Nu börjar lockdown lindra, hon är upprörd över tanken på den här tröstande bubblan hon har varit i under de senaste veckorna, med David vid hennes sida 24/7, som tar slut.'

Paret har hålats på deras lantgård med Cruz och Romeo och yngre syster Harper, åtta.

De har haft tid i sitt hem i Cotswolds med sina tre yngsta barn (Bild: Andrew Lloyd / SplashNews.com)

David och Harper har tillbringat mycket kvalitetstid tillsammans (Bild: Instagram)

Äldre bror Brooklyn stannar kvar i USA där han fastnade efter att regler för inlåsning kom in.

Han har isolerat sig med sin modellflickvän Nicole Peltz.

DIY på en budget uk

Familjen hemma har dokumenterat sin tid i lockdown och delat bilder av cykelturer genom landet och roligt i den stora trädgården.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

De har också njutit av smaskiga middagar när David nyligen upptäcktes när han gjorde en 28 mil lång tur och retur för att hämta lite fish and chips.

Men David har också lagat mat själv och planerar till och med en Netflix -serie för att visa upp sina kulinariska talanger.

Se Även: