Sharon: Min berättelse

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sharon Osbourne

Sharon Osbourne



Sharon Osbourne har levt ett av de mest sensationella livet i showbiz - och har aldrig varit rädd för att säga sitt. Nu, i den första delen av vår exklusiva serialisering av hennes lysande nya självbiografi, återupplever Survivor, X Factor och America's Talent -domaren hennes rädsla för att bli övertagen, avslöjar sanningen om Louis Walshs avsked från X Factor och förklarar varför hennes chatshow var en katastrof ...



Det var samtalet jag hade fruktat. Simon Cowells kontor hade ringt och jag kunde ringa tillbaka honom?



dold kamera i badrummet

Det var drygt en månad sedan Louis Walsh och Kate Thornton båda hade släppts från The X Factor.

Ordet på gatan var att fru O också var på väg mot hugget, eftersom jag hade för vana att resa mig på näsan och i allmänhet bete mig dåligt.

Nu var det min tur. Ring tillbaka honom? Inget jävla sätt!



Han vill sparka mig, han kan betala för samtalet. Det skulle inte vara långt.

Jag har inte väntat så mycket. 'Simon Cowell för dig på rad ett.'



'Hej älskling.' Samma gamla röst med bara en gnutta av ett gnäll. 'Hur mår du?'

'Det kunde inte vara bättre', ljög jag.

'Se, jag kommer inte att slå runt busken, älskling. Jag har ett förslag till dig. Det är ett ja eller nej. '

Vad? Inte säcken då? 'Gå på då. Jag lyssnar. '

'America's Got Talent. Det finns en ledig plats i panelen. Se, jag vet att det är kort varsel, sa Simon. 'Auditions börjar om ett par veckor.'

Jag sa ja. Den första serien var NBC: s bästa show. Jag såg ingen anledning till att den andra serien skulle bli annorlunda.

Älska honom eller hata honom, du måste beundra Simon Cowell. Han är en av de stora TV -innovatörerna och har geniala idéer. Men när jag fick höra på nyheterna i mars att Louis hade sparkats från The X Factor trodde jag inte det. Pressen måste ha gjort fel, bestämde jag mig.

När jag fick reda på att det var sant att Louis verkligen hade släppts var jag förkrossad.

Men det är Simon's show, han skapade det, det är hans bebis. Jag är bara anställd för att göra ett jobb, inte för att fatta beslut.

Nu när Louis är på riktigt och tillbaka är ordet att hela avskedningsverksamheten var ett upplagt jobb, ett PR-stunt för att få upp reklam för showen. Inte sant. Det var ett ögonblick av total aberration från Simon och ITV: s sida.

Vad fan tänkte de på, förändrade någonting alls?

Den första auditionsdagen i London utan Louis var otroligt dålig, och jag var på ett hemskt humör. Det var bara inte samma sak och jag skulle inte låtsas att det var det.

Det var inget fel med Brian Friedman, som jag är säker på är en helt trevlig man. När det gäller Dannii Minogue, hon är långt ifrån den flossiga lufthuvud jag trodde att hon skulle vara.

Hon kan se ut som den vackraste porslinsdockan, men hon är vass och pigg och ingen är dum. Vi är från en annan generation, men jag respekterar henne och hon ger en ny dynamik till showen.

Men den första dagen gjorde jag inga ansträngningar för att gå ur vägen för dem. Jag var en hårs bredd som inte var fientlig. Jag vet att jag uppförde mig dåligt och kallade Brian för den 'oförskämda amerikanen', som tävlande upptäckte.

Dermot O & apos; Leary, den nya programledaren, tog jag direkt för mig. Jag hade aldrig träffat honom förut men mina barn kände honom. Han är en stor kille, mycket grundad, med ett stort hjärta.

Det här är mitt fjärde år med X Factor och du skulle tro att jag skulle vara van vid det nu, men jag slutar aldrig bli förvånad över de människor som verkligen tror att de kan sjunga och inte har den minsta aning om att de inte kan ; t.

Naturligtvis ägg jag dem på. Jag kunde bara inte hjälpa det. Jag frågade fullständiga hoppare om de trodde att de kunde vinna. Fråga dem vem de tror att de kan vara lika stora som. De flesta av dem står där som om de hade blivit ombedda att multiplicera 347 med 93.

är vagnshjulen mindre

Istället för talang verkar de tro att allt de behöver är en bra snyftande historia för att driva dem igenom - deras mormors har en höftoperation på gång.

Under den första veckan i London hade vi en vars häst just hade dött. Puhlease. Sedan finns det tidskrävande som gör det bara för en insats. Bara en p ***-ta.

Tittarna ser bara kanske 50 procent av det vi går igenom. De ser det bästa och det sämsta.

Vad är det med barn? De kommer ut med rader som 'Jag har arbetat hela mitt liv för det här ögonblicket', och majoriteten av dem är under 20! Ge mig en 80-årig kvinna som sjunger Edith Piaf ur näsan varje dag.

Simon och jag har haft våra rader. Han kallar mig en lös kanon, och det är jag. I november 2006 var Chris Tarrant i The X Factor -publiken, mittemot gången Ricky Gervais - som jag säkert tror att jag är en galning.

Under en reklampaus säger Tarrant att han har en fråga till panelen och vår uppvärmningskille, Royce, ger honom mikrofonen.

'Louis', börjar han. Så Louis reser sig. 'Vi vet alla att du är den bästa domaren, att du är den med fingret på pulsen i musikindustrin. Du är killen, verkligen. '

Applåder. Louis ler, tar en rosett och sätter sig.

VM 2018 resultat

'Sharon.' Jag står upp. 'Du är vacker, varm och omtänksam - och du är gift med den mest artikulerade mannen i världen. Och de bäst klädda. '

De sarkastiska orden, flin, det röda ansiktet - allt krockar och det är som en kärnkraftsexplosion inuti mig.

'Våga inte prata om min f ****** familj! Du stänger käften, du!

Jag kände hur jag skakade och det dunkade blod i öronen. Leendet i ansiktet hade försvunnit och hela stället var tyst.

'Lyssna du' säger jag. 'Hur är det med dig, din ljuga? Min man och jag är åtminstone ett team. Din bit av s ***. Gå förbannat själv.

Så då försöker han lösa in sig själv med publiken. Säger att han är känd Ozzy i 25 år och att de är riktigt bra vänner.

'Du lögnare,' ryker jag. 'Du känner inte min man. Du ignorerade min man eftersom du inte tyckte att han var tillräckligt bra för att sitta vid ett bord med dig.

Det var först vid denna tidpunkt som jag kom ihåg var jag var och vem som var där. Jag fick syn på barnens tysta ansikten i publiken och jag tänkte: & apos; Oh s ***. & Apos; Det var fel av mig. Så fel.

Men det jag sa var sant. Vid 's Pride of Britain Awards satt vi med premiärministern Tony Blair och hans fru. Det var tidigt 2004, Ozzy återhämtade sig fortfarande från olyckan som nästan dödade honom och detta var en av hans första offentliga utflykter.

Alla andra var så oroliga för Ozzy, frågade hur han hade det, men Chris Tarrant erkände aldrig så mycket som någon av oss.

Allt jag vet om Chris Tarrant är att han gjorde Tiswas, nu gör Who Wants To Be A Millionaire? och att han i flera år levde lögn med sin familj. Under nästa reklampaus lämnade vi alla scenen och Simon Cowell kom fram till mig och såg ut som ilska. 'Ursäkta honom.'

Jag gillar, 'Ursäkta för vad?'

”Det du gjorde var helt olämpligt. Ursäkta mannen. '

'För vad? För att försvara mig själv och min familj? Jag kommer inte att be om ursäkt för honom. Jag gjorde inget fel. Vem fan är han att jag ska be om ursäkt?

som vann kändis storebror 2014

Simon vänder ryggen till mig och går därifrån. Sedan dyker vår regissör upp: 'Sharon, du måste gå ut och be om ursäkt för ditt språk.'

Jag sa: 'Du har rätt. Jag måste. Till publiken. ' Och jag gjorde.

'Det är en familjeprogram,' sa jag, 'och jag glömde det, så jag är ledsen för att använda fel språk och jag ber om ursäkt för det. Men jag är inte ledsen för det jag sa till honom.

Den kvällen på vägen hem insåg jag att Simon hade rätt igen. Jag hade än en gång gått för långt.

Vi hade ytterligare en månad på serien och Simon fortsatte att vara upprörd ända till slutet av serien. Men jag tror att jag har fått rätt att säga hur jag känner.

Jag talar från hjärtat - jag kan inte tala på något annat sätt. Ibland önskar jag att jag kunde. För det mesta får jag bara problem.

Men hur som helst, bara för tur, en gång till: Chris Tarrant är en ****.

Anpassad av JULIE McCAFFREY från Survivor: My Story - The Next Chapter av Sharon Osbourne, som publiceras av Little Brown, på torsdag, #18,99 @Sharon Osbourne. För att beställa en kopia till specialpriset #17 inkl GRATIS s & p, ring NEWSAM Direct på 0870 07 03 200, skicka en check/postorder till NEWSAM Direct, PO Box 60, Helston, Cornwall TR13 0TP, eller beställ online på www. NEWSAMshopping.co.uk.

Se Även: