British Airways serverar en ny meny för ekonomipassagerare och fyra-rättersmåltiden låter otroligt

Resenyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: British Airways)



Flygplansmat har inte exakt rykte om sig att vara en gourmetmatupplevelse, men British Airways har just presenterat en ny meny som säkert kommer att väcka matälskare & apos; intressera!



Flygbolaget startar 2018 med ett nytt fyrarätterserbjudande för Världsresenär passagerare - det vill säga de i sin ekonomikabin på långdistansflyg. (Menyn erbjuds inte på korta resor).



Hittills har passagerarna fått ett gratis mellanmål, en trerätters eller lätt måltid (beroende på tid och längd på flygningen), samt gratis barservering med varma och kalla drycker.

Men från och med den 17 januari kommer resenärerna att ha tillgång till ett brett utbud av nya mellanmål, inklusive Magnum -glassar, beteslådor och 'tuck boxes'. med favoriter från Dairy Milk Buttons till Mini Cheddars, och naturligtvis ett helt nytt utbud av måltider.

Passagerare kommer att välkomnas med kringlor och en drink (Bild: British Airways)



I början av resan kommer kunderna att välkomnas med kringlor och en drink innan de sätter sig för flyget.

När start är över kommer kabinpersonalen att börja servera en fyra-rätters middag; en förrätt, huvudrätt, dessert och ett mellanmål efter måltid som kan förvaras senare under flygningen.



Det finns ett imponerande utbud av huvudrätter, inklusive kycklinggryta med ale sås, colcannon mos och säsongens grönsaker, eller en vegetarisk tomat, farfalle och grönsaksrätt.

Och för vanliga resenärer finns det ännu fler goda nyheter, eftersom menyn kommer att ändras var sjätte månad.

De med en söt tand kommer säkert att vara fans av dessertmenyn också, som kommer att innehålla en Pots & Co saltad karamell och chokladmousse, följt av kex och ost för salta fans.

hundtassar i snö

Nya mellanmål är Magnum -glassar (Bild: British Airways)

Följer passagerare & apos; förfrågningar om mat som kan hållas till mellanmål senare under flygningen, kommer BA också att servera en brödrulle och en flaska Highland Spring -vatten efter måltiden som kan hållas åt sidan.

Det som är ganska häftigt är att British Airways också kommer att erbjuda regionala huvudmålsalternativ skräddarsydda för de destinationer du flyger till.

Till exempel kyckling i kryddig cheng du sås på flyg till och från till Kina, Hong Kong, Japan och Korea, kathrikai milagu seeragam och channa dal på flyg till och från Chennai, Hyderabad och Mumbai och acchari veg och dal palak på flyg till och från Bangalore och Delhi

Regionala frukostar kommer också att serveras, inklusive Chicken Congee för Fjärran Östern -rutter och ett indiskt alternativ med: Idli Shanna, Sambhar, upma och dosa.

Måltider som är skräddarsydda för din destination kommer också att finnas på menyn (Bild: British Airways)

Övernattningsflyg kommer också att innehålla en varm engelsk frukost för att starta dagen.

För kortare dagsljusflygflyg, till exempel rutter till New York och Dubai, får passagerarna också en smörgås som ägg och krasse med en choklad- eller Nutri-Grain-bar.

Och för längre dagsljusflyg, tänk till Kapstaden eller Hongkong, du får en varm måltid, en gryta med pasta, en chokladbrownie och en drink. För mellanmål kommer det att finnas rökhus BBQ crunch Graze film-mellanmålslådor tillgängliga.

hur gammal är Barbara Windsors man

En klassisk engelsk frukost erbjuds naturligtvis fortfarande! (Bild: British Airways)

När det gäller passagerare med särskilda kostbehov finns det fortfarande möjlighet att markera detta på din Hantera min bokning sida - var noga med att markera detta mer än 24 timmar före din flygresa.

Flyger du från London Heathrow? Du kan förbeställ måltider upp till 24 timmar före ditt flyg. Alternativen inkluderar en Gourmet Dining -måltid för £ 18,00, Taste of Britain och Taste of the Fern East för £ 16,00 och en stor brittisk frukost, en Healthy Choice -måltid eller ett vegetariskt köksalternativ allt för £ 15,00.

Se Även: