Usain Bolts flickvän reagerar efter att han avbildats i sängen med en brasiliansk student och upptäckte fest med föga klädda kvinnor

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Usain Bolt

Usain Bolts 'First Lady' slår tillbaka(Bild: Instagram)



Usain Bolts flickvän har reagerat på sin passionens natt med en brasiliansk student och nästan konstanta vilda nätter med en mängd skönheter sedan han slutade OS.



Modellen Kasi Bennett, 26, som han kallar sin 'First Lady', har varit tyst om påståenden att hennes man har lurat efter hans seger i spelen.



Men nu verkar hon ha kastat seriös nyans på nätet genom att gilla en rad skärande kommentarer från fans och memes online som slår ut mot stjärnan.

Den brunettskönheten gillade en Instagram -meme som visade henne och brasilianska Jady Duarte avbildad sida vid sida med bildtexten: & apos; & apos; När du är tjej är Selfridges och du lurar på henne med Primark.

British Soap Awards 2014 röst
Kasi b gillade Tweet

Kasi gillade denna tweet (Bild: Twitter)



Kasi J. Bennett

USA: s flickvän Kasi J. Bennett (Bild: Instagram / kasi.b)

Hon gillade sedan en tweet riktad till sin pojkvän, där det stod: 'Du bytte ditt liv med en gudinna för en natt med en som aldrig kommer att komma nära.'



Bolts syster Christine Bolt-Hylton, 32, insisterade tidigare på att paret skulle förbli tillsammans, trots sportstjärnans påstådda fusk.

Christine talade från sin hemstad St Andrews nära Kingston på Jamaica och sa: 'Jag är säker på att Kasi kommer att vara van vid det nu. Hon är van att se sådana här bilder.

Kasi J. Bennett

Kasi J. Bennett poserar (Bild: Instagram / kasi.b)

'Folk ber om bilder med honom och han är alltid villig att ha bilder.'

Och det kommer efter att sportstjärnan tillbringade natten med Jady Duarte, 20, efter att ha förfört henne genom att blinka i hans sexpack och dra i hans berömda & apos; lightning bolt & apos; pose, har hon sensationellt hävdat.

Usain Bolts syster, Christine Bolt-Hylton, 32

Usain Bolts syster, Christine Bolt-Hylton, 32 (Bild: SWNS)

Mamman-av-två delade bilder som verkar visa henne kyssa och gosa sprintkänslan efter sin 30-årsdag i Rio.

Och nu har hon brutit sin tystnad om att tillbringa natten med det olympiska esset - hävdar att han övertalade henne att följa med honom tillbaka till olympiska byn med hjälp av Google Translate -appen.

Usain och hans student & apos; älskare & apos; (Bild: Jady Duarte/WhatsApp)

Jady poserade i en serie selfies (Bild: Jady Duarte/WhatsApp)

De ska sedan ha älskat i en liten enkelsäng medan de lyssnade på Rihannas arbete.

Parets häftiga upptåg varade enligt uppgift över två en timmes sessioner, där de njöt av drinkar emellan.

Stjärnan har sedan återvänt till London, där han har tagits omringad av en mängd skönheter på vilda utekvällar sedan dess - trots att Jady hävdade att han hade lovat att de skulle ses igen.

De möttes i Rio & # 39; s exklusiva klubb All In, och Jady hävdar att den sportiga legenden långsamt tog sig fram till hennes kompisgäng innan han skamlöst blinkade sin imponerande sexpack.

'Han stod framför oss och plötsligt drog han upp sin skjorta och visade oss hans sexpack', berättade hon Maila online. 'Jag hade aldrig sett något liknande. Jag var bara tvungen att sträcka ut handen och stryka den.

Olympic Village sängar (Bild: AFP/Getty)

Jady Duarte med Douglas Donato Pereira, Dinah Terror

Usain festar nu i London (Bild: Splash)

Bolt bad sedan enligt uppgift sin livvakt att bjuda in henne att gå med honom, och medan hon tvekade först mötte hon honom så småningom igen i slutet av natten.

'Slutligen väntade vi i kö på en taxi och han log mot mig och gjorde den berömda segerposen så jag var inte i tvivel om vem han var', tillade hon. 'Det var när jag bestämde mig för att det var dags att ge efter för honom. Han drog in mig i taxin och gav mig en otrolig kyss.

Trots hög säkerhet lyckades Bolt smyga in sin följeslagare i olympiska byn på en officiell buss, och hon hävdade att de kysste hela vägen.

vad betyder 223

Mamman-av-två talar inte engelska, och hävdade att Bolt använde Google Translate-appen hela tiden.

Jady poserar för en selfie (Bild: Facebook)

Efter att ha duschat i sitt rum, som sägs ha haft två små enkelsängar i, började idrottsmannen spela musik på sin telefon och bosatte sig på Rihannas arbete, innan de njöt av en passionens natt.

'Det var väldigt passionerat och varmt - vi slukade varandra. Han har kroppen som en mästare även om hans manliga delar inte matchar - han är precis som en vanlig kille, säger hon.

Enligt brunettskönheten hade de sex två gånger under en längre tid innan de tog selfies i sängen tillsammans.

Hon hävdar att Bolt sedan gav henne en sedel på 100 euro för att få en taxi och lovade att ringa henne för att ordna ett annat datum under Paralympcs.

'Jag trodde verkligen att vi hade något på gång', sa hon till sajten. 'Men nu kan jag se att han plockar upp kvinnor lika snabbt som han tar guldmedaljer.'

Sedan dess har han festat med fler skönheter (Bild: Splash)

Vi har kontaktat stjärnans representanter för kommentar.

Och det kommer efter att Bolts syster insisterade på att han inte skulle skilja sig från sin flickvän - trots hans mycket offentliga upptåg nyligen.

Förutom hans kväll med Jady dök också upp ytterligare foton på Usain som tydligen kysste och dansade med EN annan flicka i en Rio -nattklubb denna vecka.

Det kommer efter att det avslöjats att stjärnan planerar att föreslå sin långvariga flickvän 26-åriga Kasi Bennett, efter OS.

Bolts storasyster, Christine Bolt-Hylton, 32, har nu berättat hur den jamaicanska bedövaren kommer att bli 'upprörd' av bilderna.

liten mix leigh anne

Han sågs också snogga en tjej i en klubb (Bild: Sandrin Cardozo)

Men Christine tror att Usain fortfarande kommer att föreslå och paret kommer att 'arbeta igenom sina problem' eftersom han 'älskar Kasi för mycket för att äventyra förhållandet'.

Christine talade från sin hemstad St Andrews nära Kingston på Jamaica och sa: 'Jag är säker på att Kasi kommer att vara van vid det nu. Hon är van att se sådana här bilder.

'Folk ber om bilder med honom och han är alltid villig att ha bilder.

”Hon är van vid att han är i det offentliga rummet.

'Jag tror inte att det hände något mellan honom och den brasilianska tjejen', tillade hon om bilderna med Jady.

'Han älskar Kasi för mycket för att äventyra förhållandet.

Han sägs ha dragit denna pose (Bild: PA)

'Jag tittar på bilderna och det ser inte ut som att han gjorde något med henne.'

På frågan om Kasi kommer att bli upprörd fortsatte Christine, som är Usains halvsyster, ”Bilderna är av en ung flicka. Jag vet att hon kommer att bli upprörd.

Men hon kommer att prata med honom och jag vet att de kan lösa sina svårigheter.

'Usain tror inte på fusk. Normalt när vi talar ser han att han är emot sådant.

Senare festade han i London

”Han har aldrig gjort det här så vitt jag vet.

'När han var mycket yngre var han populär bland tjejerna, men från det att de har varit tillsammans har han inte gjort något liknande.

'Om de var tillsammans som hon säger att de var, tror jag att hon hade planerat för henne att ta fotografierna och avslöja honom för & apos; fusk & apos ;.'

olivia wilde harry stilar

Stjärnan får ut det mesta av tiden (Bild: Instagram/Usainbolt)

På frågan om hennes lillebror ska be om ursäkt sa Christine: 'Kasi var definitivt OK med festbilderna.

'Bilderna med tjejen borde han definitivt be om ursäkt för.'

Bilderna, som delades på WhatsApp, verkar visa en shirtless Usain i sängen med den brasilianska studenten, som bär en vit västtopp.

Kvinnan, som det påstås vara en tvåbarnsmamma och änka efter en ökänd drogherre som kallas Diná Terror, har sedan sagt att hon 'dör av skam'.

Men Christine sa: 'Han skulle aldrig fuska. Han uppfostrades av sina föräldrar att aldrig göra sådana saker.

Han är en sportlegend (Bild: GETTY)

'Han växte upp i ett kristet hem och hans mamma stöder inte den livsstilen. Så jag tror inte att han någonsin skulle fuska.

'Jag tror att Kasi kommer att prata med honom och de kommer att fatta ett beslut om vad de ska göra tillsammans.

'När han talar om personlig erfarenhet och närmar sig honom, är han definitivt invändad mot fusk.

'Jag tror att Kasi och Usain kommer att arbeta med tidigare vad det än var och fortsätta med sina liv.

'Han måste vara försiktig på grund av sina handlingar.'

Men Christine sa att hon inte skäms över sin bror och tillade: 'För att vara ärlig tror jag inte att han har gjort något fel.'

Se Även: