Tory toff Jacob Rees Mogg föreslår att hans barnbarn ger honom tillstånd att lyfta upp sitt eget barn

Politik

Ditt Horoskop För Imorgon

Tory toff Jacob Rees Mogg har föreslagit att han var tvungen att få tillstånd från sin barnflicka för att få behålla sitt eget barn.



Miljonären Old Etonian, som aldrig har bytt blöja trots att han fått sex barn, höjde skratt med den avslöjande off-the-cuff-anmärkningen i en London Q&A i kväll-där demonstranter tävlade mot hans konservativa åsikter utanför.



Han sa att han hade varit i en kommitté när han insåg att hans kostym var 'helt täckt i min tvåårings frukost.'



Han tillade: Jag hade gjort misstaget att plocka honom ur sin barnstol. Och egentligen vet jag inte hur barnbarn tillät mig att göra detta och jag fick tillstånd.

'Ändå hade hela hans frukost dykt upp på min kostym.'

Under frågestunden på Mile End Institute blev ultratraditionalisten Herr Rees-Mogg också fångad över sin ursäkt för varför han aldrig har bytt blöja.



Det fanns protester utanför Tory MP: s tal i kväll (Bild: Jack Taylor)

De tävlade mot den 'kvinnofientliga' Rees-Mogg och höll banderoller där det stod 'sparka ut de homofober mot valet' (Bild: Jack Taylor)



Han hävdade att sin barnflicka, som har arbetat för sin aristokratiska familj i 52 år, tycker inte att det är en bra idé att han byter blöja eftersom hon 'tycker att det är hennes jobb'.

Men han erkände då omedelbart att samma regler inte gäller för hans fru Helena.

Han sa: 'Å nej nej, min fru har definitivt bytt massor av blöjor.

'Jag har inte så mycket tid. Det är inte som om jag är hemma 24 timmar om dygnet, medan min fru är en hemma. '

Han tillade: 'Du kommer att bli förvånad över hur många män jag har talat med som antingen har sagt till mig att de aldrig har bytt blöjor heller eller haft tur med mig.'

dustin lance svart skandal

Demonstranter utanför evenemanget tävlade mot den ”kvinnofientliga” Rees-Mogg och höll banderoller där det stod ”sparka ut homofoberna mot val”.

Jacob Rees Mogg, Tory MP med sin fru Helena och sex barn

Han är emot abort även i fall av våldtäkt och röstade mot gayäktenskap.

Under frågestunden insisterade han på att han inte skulle sätta sin tro i lag om han blev premiärminister och sa: 'De är inte landets lag, de kommer inte att vara landets lag ... Min är ett samvete emot många.'

Men han mötte också arga publikmedlemmar, som sa till honom att fattigdom som förvärrats av Tory -politiken var en 'absolut skam'.

En publik sa till honom: 'Många människor dör just nu på grund av ditt partis politik.'

MP hävdade att välfärdssäkerhetsnätet 'är ett fungerande nät' och förklarade: 'Detta lite hysteriska prat om att människor dör är bara att förringa argumentet. Det är bara inte sant. '

Publiken skrek tillbaka: 'Det är!'

Han mötte ilska från publiken efter att ha sagt: ”Det här lite hysteriska snacket om människor dör är bara att förringa argumentet. Det är bara inte sant ' (Bild: PA)

Rees-Mogg, som leder den hårda förenade Brexit European Research Group of Tory-parlamentsledamöterna, höll fast vid 'konspirationsteorin' om att det fanns en plan av tjänstemän att sabotera Hard Brexit.

MP sa att han fortfarande hade en 'oroande misstanke' om 'bonkers' Treasury-beräkningar och dess interaktion med pro-Remain-organ som Confederation of British Industry.

Han sa: 'Du undrar bara om det inte finns ett mönster i det, om det inte finns någon orkestrering snarare än att vara en oavsiktlig stjärnbild.'

Han tillade att finansprognoser är utformade för ett visst ändamål, och slutet är att visa att det enda vi bör göra, se och se, är att stanna i tullunionen - vilket i princip innebär att vi inte lämnar EU.

Men i en blå-på-blå attack attackerade han: 'Skulden måste alltid ligga hos ministrarna ... Jag tror att det är finansminister som måste ta ansvar för sin avdelning.'

Han förnyade en blå-på-blå attack mot förbundskansler Philip Hammond (Bild: REX/Shutterstock)

The Tory berättade om hans dagar som växte upp på Londons överdådiga Smith Square, några dörrar bort från dåvarande premiärminister Harold Wilson.

Han sa att han aldrig har varit på Lidl, Nando & s eller IKEA för att 'jag är inte Mr Flat-Pack', men har varit på Wetherspoons, McDonalds och Greggs eftersom deras choklad eclairs är 'jolly good'.

Och han bekräftade att han inte kommer att underteckna ett misstroendebrev i Theresa May 'så länge fru May är premiärminister'.

Han sa: 'Jag tror att det konservativa partiet hamnar i en fruktansvärd rörelse med ledarval, att de skapar en enorm bitterhet och sällan lämnar dig bättre än du var tidigare.

'Jag tror att det tog Tory -partiet 20 år att återhämta sig från halshuggningen av Margaret Thatcher.'

Han signalerade också stöd för Formel 1 -chefer som förbjuder 'grid -tjejer' eftersom han anser att kvinnor ska behandlas med respekt.

Han sa: ”Jag tror på ett fritt samhälle där människor ska vara fria att göra vad de vill. Men som ni vet är jag ganska gammaldags och jag tror på att behandla damer med respekt.

'Och ​​jag tror inte att tjejer behandlar damer med respekt.

'Jag tror faktiskt att det är att titta på dem, det är att objektifiera dem, och uppriktigt sagt har jag aldrig känt mig bekväm med det.

'Kanske är jag bara en gammal prutt, lite av en fylld tröja. Jag är ganska glad att dessa saker försvinner. '

Se Även: