Ikea säljer nu ett påskägg med chokladkanin

Ikea

Ditt Horoskop För Imorgon

Barnen kommer att älska detta!



Medan vi har sett platta packstolar, bokhyllor och definitivt uthärdat mer än vår rimliga andel platta byråer, trodde vi aldrig att vi skulle se IKEA sälja ett platt påskägg.



Men det verkar som att det är dags, eftersom det svenska möbelmärket just har börjat sälja ett gör-det-själv helt choklad påskägg i sin berömda flatpack-form.



En idealisk aktivitet att göra med barn, IKEAs mjölkchokladkanin kommer i tre separata bitar så att du kan montera dig själv.

Hoppy påsk!

Tillverkad med endast certifierad kakao från hållbara källor, gör DIY -kaninen dig en ganska anständig £ 2,95 för 90g -paketet med ätbar underhållning.



Och du behöver inte vänta länge på det, eftersom flatpack -påskharen slår IKEA -butiker runt om i landet idag, fram till påskdagen (21 april), eller så länge lagret räcker.

Fans av plattpaketet kan nu testa sina färdigheter med en ny typ av DIY



Kaninen, som är en del av varumärkets VÅRKÄNSLA -sortiment, kan hämtas från alla IKEA -butiker i Storbritannien, exklusive Londons Greenwich och Tottenham Court Road, samt beställnings-/hämtningsställen.

Totalt har IKEA 21 olika butiker utspridda över Storbritannien och Irland, och om du inte är säker på var din lokal är kan du använda butikslokaliseringsverktyg på IKEA: s webbplats för att hitta din närmaste.

Hur snabbt kunde dina små få ihop det?

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Läs mer

Påskidéer
23 Creme Egg recept att prova Hur man gör Ferrero Rocher -skottägg Hur man dekorerar påskägg Scotch Cadbury Creme Eggs recept

Se Även: