Toppalternativ påskägg - Från mjölkfri, glutenfri och vegansk choklad till fyllig gin och tonic vuxna påskägg

Påskägg

Ditt Horoskop För Imorgon

Oavsett om du slänger gluten eller bara vill göra saker lite mer gourmet



Mundane mjölkchoklad påskägg är 2016. Med gourmet- och hälsosamma livsmedel som båda är heta på radarn för 2017 är färre än någonsin inställda på att äta ett chokladägg med standardmyr i påsk.



Här är vår runda av de bästa alternativa påskäggen och idéerna, från gluten- och skuldfria godsaker, till chokladägg formade som morötter, till påskgodis som inte innebär alls (mycket roligare än det låter - vi lovar! ).



Vill du inte avvika från traditionen? Så här får du ett gratis Cadbury choklad påskägg värt £ 10.

Friska påskägg

Gå över undvik på rostat bröd, påskmorgon kan nu ägnas åt att njuta av ett av dessa hälsosamma alternativ, från inget gluten till socker utan socker, du kan ha allt påskkul, men utan skuld.

Inget tillsatt socker påskägg, £ 3,99

All spänning - utan socker.



Missa inte festligheterna på grund av kosthållning ... detta chokladägg med låg sockerlikning liknar de traditionella godis du ser i butiken och smakar lika bra, perfekt för dem som vill undvika tillsatt socker, mejeri, gluten och nötter . Från Holland och Barrett.

Tesco Finest Free From Caramel Egg med tryffel, £ 4

Tesco har karamell i sina godsaker.



Om ditt chokladbehov är för något lite mer gourmet men du fortfarande försöker undvika gluten, har Tesco ett överseende karamellägg - komplett med fondanttryffel - som gör dig mer än glad att missa det vanliga misstänkta. Från Tesco.

Läs mer

Påsk 2020
Bästa påskägg för 2020 Bästa heta korsbullarna till påsk 2020 Bästa alternativet påskägg Bästa veganska påskägg för 2020

Doisy och Dam påskhinder, £ 35

Påskgodis

Det finns inga dolda otäckheter i Doisy och Dam innovativa smakpar.

Gå ut - minus skulden - med ett enormt hämmar av Doisy and Dam, som blandar kvalitet, ekologisk choklad med oupptäckta supermatssmaker, med magiska hälsokost som baobab, lucuma och gojibär för att ge sin choklad en vansinnig smak. Välj bland standard- eller veganhämmaren, var och en innehåller 16 barer av avslappnande men bra för dig godis. Från Doisy och Dam.

Mjölkfritt påskägg, £ 3,99

Kombinera höga etiska standarder och fria från ingredienser med en exceptionell smak.

Trots att det är mejeri- och glutenfritt smakar detta helt ekologiska och fairtrade choklad påskägg fortfarande som barndomen, allt presenterat i en färgglad låda så att barnen inte kommer att känna sig utanför av allt påskglädje. Från Holland och Barrett.

Läs mer

Påsk 2019
När är påskhelgen? Påskhistoria och varför vi firar Varför ändras påskens datum? Varför äter vi fisk på långfredagen?

Asda Extra Special Fri från belgiskt mörkt chokladägg med vaniljtryffel, £ 5

Att vara gluten-, vete- och mjölkfri hindrar inte detta belgiska chokladpåskägg att smaka bra.

Om du redan är ett fan av rik, mörk choklad, kommer Asda's cacao nibs och mörk chokladskalströffel att svära av dig mjölkiga saker för alltid, vilket visar att superfoods verkligen gör lika storhet. Från Asda.

Lyxig vegansk hämma choklad och varm choklad, £ 25

Underbar vegansk choklad borde inte vara en lyx som bara erbjuds på påsk. (Bild: Amr Moharram)

winter soldier release date uk

Varje ingrediens i det här urvalet är tillverkad av den finaste råa organiska kakaon som odlats vilt på de vulkaniska sluttningarna i Ecuador för att säkerställa den bästa naturliga smaken utan att skada världen. Från notonthehighstreet.com.

Moo Free Bunnycomb påskägg, £ 4,99

Ägg till djur, detta äggsmakade ägg är fortfarande fullt av smak.

Förhandsgranska fritt från ägg med denna version av honungskaka, som fortfarande är helt glutenfri och lämplig för veganer. Med toffee bitar infunderas i skalet, har denna påsk godis vunnit flera utmärkelser och kommer garanterat att få även de strängaste av kostbehov att le. Från Holland och Barrett.

Proteinchoklad påskägg, 2,99 £

Använd koden GAIN30 för en extra 30% rabatt på fullpriser som denna

Om du vill njuta av påsken men inte vill förstöra allt ditt hårda arbete på gymmet, har MyProtein skapat ett proteinpåskägg som delvis är gjort med vassleproteinisolat och som också har 61% mindre socker än andra populära mjölkchokladägg. marknaden. Hoppa inte över äggdagen i påsk ... Från MyProtein.com.

Unika påskägg

Om påsken verkligen är en tid för överseende kan det hända att ett oförskämt Cadbury -erbjudande inte riktigt skär senap. Gå vilt med ett av dessa intressanta alternativ istället.

Ford gård ost och choklad 'Cheaster' ägg, £ 3

Kombinera dina två favoritlaster till en ultimat påskgodis.

Om du inte kan välja mellan choklad eller ost: ha båda! Påsk är en tid för överseende, och det blir inte mer himmelskt än denna hybrid av Wensleydale, hallon och vit choklad Cheaster ägg. Från Island.

Kanin- och morotformade choklad, £ 9,99

Räknas de vita chokladmorötterna som en av våra fem om dagen?

Vem vill ha ett ägg när du kan ha choklad i form av en kanin och morötter? Dessa showproppar är handgjorda av belgisk choklad i Somerset och förkroppsligar påsk utan att ge avkall på söta godisar och kommer garanterat att vara en folkmassor till vem du än ger dem. Från notonthehighstreet.com.

Choklad ananas påskägg, £ 20

Gör en påskäggsjakt som ingen annan med denna tropiska godbit.

En gyllene ananas i naturlig storlek gjord av choklad och fylld till brädden med chokladknappar, detta är ett påskägg som inte viker från rampljuset. För en gång i våra liv kan det verkligen vara för bra att äta. Från notonthehighstreet.com.

Läs mer

Påskidéer
23 Creme Egg -recept att prova Hur man gör Ferrero Rocher -skottägg Hur man dekorerar påskägg Scotch Cadbury Creme Eggs recept

Fylliga påskägg

För att alla nationella helgdagar ska avnjutas med alkohol, eller hur?

Chocolate Porter från Meantime Brewery, £ 21,99 för 12

Ett öl med chokladsmak garanterar att påsken också är rolig för vuxna.

Denna rika, mörka öl kompletteras med tillsats av äkta choklad under mognad och är en idealisk ersättning för ett traditionellt påskägg, eller tillsammans med en typisk påsksöndagslunch. Oavsett om du är ett stort fan under tiden eller ny i deras värld av hantverkare tillverkat öl, kommer detta unika öl att komma ihåg. Från Under tiden bryggeri.

con o neill partner

Baileys Chocolate Luxe, £ 12

Vi tar alla ursäkter för att dricka det.

Den mest lyxiga alkoholhaltiga drycken av alla, Baileys chokladlux blandar belgisk choklad med den berömda irländska grädden. Oavsett om du njuter av den som en flytande efterrätt efter en rejäl måltid på söndagen eller som din egen påskgodis på morgonen, är detta den perfekta tiden att njuta av. Från Asda.

Gin och toniskt påskägg, £ 25

Choklad i begränsad upplaga gjord för hand och infunderad i nationens favorittippel.

Varför äta dem separat när du kan kombinera två av dina favoritgodisar för att göra den ultimata påskgodis?

Sprit gör allting bättre, så det är ingen överraskning att dessa sex exklusiva gin and tonic -tryfflar (gjorda med utsökt chokladganache, London Gin och en skvätt citron och kardemumma) är vad varje choklad ska drömma om att vara alla inslagna i en handgjord belgisk mjölkchokladskal. Från notonthehighstreet.com.

Läs mer

Maj Bank Holiday 2019 stormarknadens öppettider
Supermarkets guide Waitrose Tesco Sainsbury & apos; s

Påskäggleksaker för barn

Om du planerar att behandla dina små utan att lämna över en hel säck socker, välj istället en av dessa roliga påskleksaker.

Hachimals Draggles Purple Egg Sortiment, £ 59,99

Det finns inget ätbart ägg som är som en hachimal! (Bild: Argos)

Din beröring uppmuntrar dem att kläckas ur sitt ägg, och sedan kan du uppfostra dem som de söta små husdjur de är, lära dem gå, prata, dansa och spela spel. Barn kommer säkert att uppskatta denna söta present mycket mer än choklad. Från Argos.

Doftande suddgummi äggkartong, £ 5 (var £ 7)

Dessa roliga suddgummin är ett roligt alternativ till ägg.

Innehåller sex färgglada ägg - alla dubbla som doftande suddgummin, denna äggkartong kommer att ge underhållning (och lukt) av påsk hem till dig - utan tillsatt socker. Det finns också 10 guldägg i fallen - och de lyckliga upptäckarna kommer att vinna en shoppingrunda på £ 150 på Smiggle. Från Smiggle.

Play-doh Kreativt ägg, £ 7,99

Ibland kan du bara inte slå play-doh. (Bild: Argos)

david gandy m&s

Oavsett om du tycker att det inspirerar kreativt eller bara håller dem tysta ett tag, är en sak säker: barn älskar play-doh, och den här roliga äggformade versionen är lika trevlig som choklad. Från Argos.

Tomy Hide and Squeak Eggs, £ 9,99

Vårens ljud i en rolig leksak för småbarn. (Bild: Argos)

Varje ägg har sin egen specialformade bas i lådan för barn att sortera, eller så kan de knäcka dem för att avslöja färgglada press-och-cheep kycklingar. Från Argos.

Tidlo -ägg och mejeripaket, £ 9,99 (var £ 11,99)

En korg full av (låtsas) godsaker. (Bild: Argos)

Oavsett om barn låtsas äga sin egen butik, gård eller naturliga kök, är denna söta uppsättning med två massor av ägg, ost och mjölk - allt lagrat i en trälåda - ett sött alternativ till choklad för små barn. Från Argos.

Påskaktiviteter

Förstärk ditt påskspel genom att göra något lite annorlunda i år, med en av dessa roliga idéer för både vuxna och barn.

Personlig färg i bordsduk, £ 9

Ta med spelen till middagsbordet med detta roliga spel som kommer att hålla hela familjen nöjd.

Om du kämpar för att hålla dina barn underhållna vid bordet under familje- och påskfirande, uppta dem med den här fina färgduken. Att sitta vid bordet får en helt ny innebörd och du kan till och med få dina barns namn tryckta på det utan extra kostnad. Från notonthehighstreet.com.

Chocoholic afternoon tea för två på The London Hilton Park Lane, £ 49 (var £ 72)

Istället för bara ett ägg, unna dina nära och kära en hel dag med att äta choklad.

Tillbringa en dag ute i huvudstaden, äta utsökta smörgåsar, chokladchips med pralinspridning och smält-i-munnen bakverk.

Och det är bara uppvärmningen ... Du får också ett urval av vackert utformade och läckra chokladfantaster, allt serverat på en ätbar chokladtallrik! Från KöpAGift.com.

Måla dina egna påskägg, £ 6,80

Liten flicka som målar påskägg

Att måla ägg är billigt och roligt! (Bild: Getty)

Koka upp lite ägg ( eller köp ett paket med plast från Amazon ) och låt ditt barn släppa loss sin kreativa sida. Använd filtpennor och färger och se hur de gör äggen till sina favoritkaraktärer, eller dekorera dem i ett fint mönster.

London chokladtur, £ 29 (var £ 58)

Testa dina chokladkunskaper med en rundtur i huvudstaden.

Låt dig guidas runt i Londons lyxiga shoppingdistrikt av en före detta handlare med kaffe och kakao, som tar dig med chokladleverantörer - inklusive drottningens samt prov på några av de finaste choklad och tryfflar som staden har att erbjuda. Från BuyAGift.com.

Påskkakor, £ 5

Vem sa att kex bara var till jul?

Lägg till en liten gnista i din påskmåltid med denna söta uppsättning med sex kex, alla dekorerade som en topp påskkaraktär och inklusive små presenter, motto och hattar inuti. Från Sainsbury & apos; s.

Se Även: