Våra favoritbitar från David Gandys 1 -årsdag Marks and Spencer Autograph -samling

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

David Gandy modellerar sin firande 1 -års autograf för Marks and Spencer lounge wear collection



Damer, för ett år sedan idag lanserade David Gandy sin Autograph for M&S underkläder och loungewear -kollektion.



matthew scully hicks cornwall

Så för att fira, och eftersom det är fredag, tänkte vi visa dig några exklusiva bilder på honom som bland annat modellerar sina nu ökända byxor.



I anledning av detta har M&S lanserat en 1 -årsjubileumskollektion med åtta begränsade upplagor i en ny ecru- och bärversion av hans varumärke houndstooth - en uppdatering av den bästsäljande stilen från förra året.

I kollektionen finns även trunkar, hipsters och och ett par underkläder som inte går att missa, som är ett nytt litet tillskott i sortimentet!

På grund av sin fenomenala framgång har M&S utökat kashmirutbudet, som nu innehåller ett par loungebyxor och en kofta med huva. Ett nytt tillskott är också tvåpack med trunkar, hipsters och trosor, alla tillgängliga i Davids varumärke houndstooth. Priserna varierar från £ 22,50 för en t-shirt till £ 150 för en kashmirbit. Vi misstänker att dessa kan finnas på många jullistor i december.



Den huvudsakliga loungewear-kollektionen innehåller tre joggingbyxor med muddar, två t-shirts i ett nytt tyg i ullmix, tre långärmade rundhalsade tröjor, loungebyxor, en sillbenklänning och sillbenbyxor, allt i en palett av marinblå, bär , midnattblått och granit.

David Gandy säger: Jag har blivit överväldigad av framgångarna med både debutunderkläder och loungewearkollektion och badkläder. Jag har verkligen tyckt om att sätta ihop den nya kollektionen och jag ser fram emot att utöka den. Jag är stolt över att vi kan erbjuda ytterligare ett premiumutbud till höga gatupriser och som tidigare har fokus legat på stil, tygernas kvalitet, stor komfort och passform.



Vi tackar dig David för att vi av uppenbara skäl att vi verkligen inte behöver ord för att förklara, vi är ganska nöjda med det också.

Så utan vidare, här modellerar David sin 1 -årsjubileum David Gandy för Autograph Collection - till försäljning från 24 september.

John Jairo Velasquez Vasquez

David Gandy för Autograph Anniversary Collection bagage, 20 £ för 2

David Gandy för Autograph Anniversary Collection kort, 20 £ för 2

David Gandy för Autograph Anniversary Collection hipster, £ 20 för 2

David Gandy för Autograph crew Neck t-shirt, £ 25, matchande jogger, £ 29,50

David Gandy för Autograph houndstooth morgonrock, £ 49,50, matchande houndstooth lounge Pant, £ 27,50

David Gandy för Autograph t-shirt med rund hals, £ 25,00, byxor, £ 20 för 2

David Gandy för Autograph Houndstooth morgonrock, £ 49,50, matchande houndstooth loungebyxa, £ 27,50

Se Även: