Tesco Mobile lanserar en ny smartphone som är speciellt för barn

Tesco

Ditt Horoskop För Imorgon

Ge dem telefonen de har bett om - men med några justeringar till det normala(Bild: E +)



Din första mobiltelefon är nu nästan en modern övergångsrit, lika minnesvärd som din första övernattning, att få en husnyckel och få gå ensam till skolan. Men när det gäller telefoner oroar vi oss för onlinesäkerhet.



när dog david bowie

Så familjevänligt nätverk Tesco Mobile har lanserat en smartphone som & apos; s speciellt för barn : IMO S2 med inbyggd monqi-teknik, som ser identisk ut med en vuxen telefon men med extra funktioner som hjälper till att sätta deras säkerhet först.



Barn kan säkert surfa på internet utan att någonsin stöta på innehåll avsett för dem över 12 år, oavsett om telefonen är ansluten via mobildata eller WiFi, och de kan få tillgång till över 1500+ förgodkända appar i Jungle-butiken, utan annonser eller i appen inköp.

Det ser ut som en vanlig telefon, men du får mycket mer kontroll

Smarttelefonen och dess partnerapp kan blockera appar, samtal, texter, dataanvändning eller hela telefonen på distans antingen manuellt eller under schemalagda tider eller specifika platser, så du behöver inte oroa dig för att förlora din lilla till en skärm.



Men enheten är också ett ganska praktiskt verktyg för föräldrar och kan spåra var ditt barn är hela tiden, vilket betyder att det är perfekt för barn som går till skolan själva.

kevin och stacey dooley

Och när de väl är i skolan kan du ställa in tidsluckor och specifika platser för när telefonen kan/inte kan nås, en funktion som gör att telefonen kan låsas eller blockeras på distans.



Det är inte heller för dåligt prissatt

Du kan också styra vem telefonen kan användas för att kontakta tack vare en dedikerad kontaktapp som kräver föräldrarnas godkännande vid inmatning av nya kontakter.

Enligt nyligen genomförd forskning av Tesco Mobile ser föräldrar sitt barns första mobiltelefon som en modern övergångsrit, tillsammans med andra viktiga milstolpar som deras första sovmorgon, att få en husnyckel och få gå till skolan på egen hand, men oroa dig inte om onlinesäkerhet. Cue IMO S2 med inbyggd monqi-teknik.

Det är inte heller för dyrt, tillgängligt i butik och online från och med nu, både betala varje månad och betala som du går.

Tesco Mobile erbjuder IMO S2 med monqi på ett 24-månaders kontrakt för 12 £ i månaden, med 250 minuter, 5000 texter, 500 MB data och ett gratis livstidsmonqi -abonnemang.

catherine huntley qvc make

IMO S2 med monqi kommer också att vara tillgängligt på lön under tiden £ 99 vid köp med £ 10 kredit.

Läs mer

Mobiltelefonerbjudanden 2020
Bästa mobiltelefonerbjudanden Bästa SIM-erbjudanden Bästa smartphones för 2020 Bästa Android -telefoner

En talesperson för Tesco Mobile säger: ”Vi vet hur viktigt det är att ge ett barn sin första telefon och de problem som föräldrar står inför.

Det är därför vi erbjuder monqi på IMO S2, så när våra kunder bestämmer att det är rätt tid att ge sitt barn en mobiltelefon, är vi där för att erbjuda dem en lösning som gör alla i familjen nöjda.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: