Tesco tar tillbaka sin 5p off bensinkampanj - men inte alla är nöjda

Tesco

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är tillbaka!



Om du ska iväg för att göra din veckovisa matbutik och fylla bilen samtidigt kan det vara värt att lämna din vanliga resa till Sainsbury och välja Tesco istället, eftersom stormarknadsjätten just har meddelat att det & apos; s brining tillbaka sin bensin rabatt.



gå med hundar i snö

För alla som spenderar över 50 £ i butiken ger Tesco dig en kupong för 5 p rabatt per liter bränsle, antingen i butik eller uppkopplad.



När du väl har fått din kupong får du två veckor på dig att använda den för din nästa bensintank innan den går ut.

5p per liter räcker till

boll över staket lag uk

Som vanligt finns det några saker du inte kan köpa som en del av din £ 50 totalt, med erbjudandet exklusive inköp på alla caféer och tobakskiosker och av bränsle, lotteriprodukter, presentkort, e-top, optiker, telefonbutik, sparstämplar, frimärken, 10p bärpåsar, receptbelagda läkemedel, modersmjölksersättning, Tesco Bank och på resepengar.



Erbjudandet tillkännagavs ursprungligen på erbjudanden forum hotukdeals, och uppenbarligen startade alla igår, väntade pågå till den 10 februari.

Men inte alla är nöjda med försäljningen, med många användare på forumet som beklagar att det brukade vara dubbelt så mycket rabatt på 10 p rabatt per liter.



Alla planerar inte att utnyttja erbjudandet

stephanie waring viktminskning

En användare kommenterade och sa '5p! C & apos; Tesco .... förutom vad som helst är deras bränslepriser vanligtvis alltid dyrare än andra stormarknader.

En annan användare sa 'Bättre än ingenting ... Men jag lovar att det brukade vara 10 p av.'

Så det är inte värt att plaska ut en slumpmässig £ 50 för att få 5p rabatt, om du redan hade planerat att göra din wekly shop någon gång snart, kan du kanske spara dig några extra pund genom att göra det på det här sättet .

Läs mer

Hur man sparar pengar i snabbköpet
Mataffärer med stormarknad Bästa vinaffärer i snabbköpet Bästa lojalitetssystem för stormarknader Hur man hittar en bra affär

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: