Pappa sprängdes medan han dödade en spindel med deodorantburk

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

En pappa som använde en burk med deodorant för att försöka döda en spindel som skrämde hans fru fick brännskador i en eldbollsexplosion.



Christopher Robinson, 28, sprayade det läskiga när det gömde sig bakom toaletten i hans badrum. Eftersom en glödlampa hade gått sönder flickade han sedan upp en tändare för att se om han hade fått den och gasen tändes och blåste honom till landningen.



Christopher, som arbetar på ett städföretag, fick andan efter att ha andats med brännskador i huvudet, benen och bålen på deras semi i Clacton-on-Sea, Essex.



Han sa: 'Jag känner mig lite dum. Som tur var hade jag mina boxershorts på så jag skadade mig inte på ett känsligt ställe.

Han hoppade in i en kall dusch medan fruen Janine, 23, ringde 999. Och det innebar att han tillbringade bara en kort tid på Colchester General Hospital efter att ha förts dit vid 22.30 -tiden på måndagen.

En talesman för Essex Brandtjänst, som betonade faran med att använda en låga nära en aerosol, sa: 'Hans fru förväntade sig inte att han skulle fastna i en allsmäktig explosion när hon bad honom få tag i spindeln - som vi inte fann några tecken på. '



Se Även: