Pete Burns och George Galloways chillande Jimmy Savile -varning efter att han lämnade Big Brother

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Pedofilen Jimmy Savile hälsades med jubel från de bedövade huskamraterna när han gick in i Celebrity Big Brother -huset.



Grinande Savile, då 79 år gammal, kom in som en del av ett överraskande gästspel i januari 2006, men han kom konstigt och gick från den berömda bungalowen som han ville.



Den skändade tv -presentatören, som avslöjades som ett sexuellt rovdjur efter hans död 2011, närmade sig långsamt och besvärligt varje huskamrat för att hälsa dem individuellt.



I otroliga scener varnade han dem för sitt 'våldsamma temperament', sa till kvinnorna att han ville 'gifta sig med dem alla i 24 timmar' och kysste kusligt 22-åriga Chantelle Houghtons hand.

Det var några oroliga blickar på Savile på några av hans störande kommentarer och oroande kommentarer under hela sin vistelse.

Men det var sex dagar efter att Savile lämnade huset som två huskamrater gjorde en chillande förutsägelse om de 'hemligheter' han gömde.



Jimmy Savile hälsade George Galloway när han kom in i Celebrity Big Brother -huset (Bild: PA)

Savile fick enligt uppgift betalt 150 000 pund för sitt två dagars arbete där han hjälpte huskamraterna att fixa saker och gav dem speciella godis.



På sin sista natt i huset på dag 12 dansade Savile runt i vardagsrummet med huskamraterna medan teman stämde till Jim & apos; ll Fix It spelade genom högtalarna.

yvette fielding blå peter

Den elaka TV -värden sa sedan adjö till varje person individuellt med en lång kram, frågade sedan om han kunde gå runt och göra det till varje huskamrat igen, innan han slutligen gick in på natten.

På dag 18 nämndes Saviles namn igen - men under mycket mer olyckliga omständigheter.

George Galloway och Pete Burns

Pete Burns talade om Saviles & apos; hemligheter & apos; i en kuslig chatt (Bild: IF)

Huskompisarna satt alla tillsammans i vardagsrummet medan Barrymore gick till dagboksrummet för att göra sina nomineringar för den kommande vräkningen.

I det som tycktes ha varit en diskussion om Savile som redigerades, sa Pete Burns: 'Han tar sina hemligheter till sin grav och bortom, Savile.'

Som svar på Pete: s anmärkning sa George skrämmande: 'Ingen hemligheter överlever graven.'

Detta var innan Saviles avskyvärda brott som en rovdådande sexförbrytare avslöjades efter hans död i oktober 2011.

Det finns absolut ingen indikation på att den sena Dead or Alive -sångaren eller tidigare MP visste något om Saviles brott.

Det talades om Savile efter att han lämnade CBB -huset (Bild: Kanal 4)

Det var bara ett år efter hans död som rapporter dök upp om att han sexuellt har misshandlat hundratals påstådda manliga och kvinnliga offer under sitt liv, inklusive barn.

Metropolitanpolisen inledde Operation Yewtree i oktober 2012 för att undersöka historiska anklagelser om sexuella övergrepp mot barn av Savile och andra under fyra decennier.

Ett häpnadsväckande antal påstådda offer kom fram och 41 NHS -organisationer undersökte anklagelser om övergrepp.

En hälsoavdelningsrapport, som offentliggjordes 2014, visade att Savile har utsatt offren för sexuella övergrepp på sjukhus i NHS under flera decennier.

porträtt av en konstnär
Jimmy Savile dog 2011

Jimmy Savile dog 2011 (Bild: SWNS.com)

Under hans Big Brother-framträdande såg Pete också väldigt obekväm ut när Savile först kom in i huset för sin två dagar långa gästperiod.

Medan han bar burkar med bakade bönor och sprit i en plastpåse, gick Savile in och hälsade på huskamraterna en efter en.

'Jag vill att du ska veta att jag har ett våldsamt humör men du har inget att frukta från mig', sa han konstigt nog till NBA Hall of Famer Dennis Rodman.

Pete sträckte ut handen snarare än att gå in för en kram och presenterade sig, men Savile sa att han redan visste vem han var.

Savile tillbringade två dagar som gäst i CBB -huset under den tredje serien (Bild: Video Grabs)

Efter att ha kramat Coronation Street -stjärnan Rula Lenska, utbrast han: 'Jag skulle vilja gifta er alla damer i minst 24 timmar.'

En av de mest chillande interaktionerna kom när Savile tog tag i Chantelles hand medan hon nervöst fnissade.

'Jag vet att många killar älskar dig, men de älskar dig inte med den uppriktighet och ömhet jag gör', sa Savile innan han kysste hennes hand.

'Jag säger alltid sanningen även när jag ljuger', tillade Savile innan han kysste hennes hand igen.

Savile sa att han ville gifta sig med alla kvinnliga husmor i 24 timmar (Bild: PA)

I en annan märklig vändning föll Barrymore på knä framför Savile, som han hade känt utanför huset, medan han höll i handen.

Savile avslöjade att han hade lagts in i huset som en del av en särskild uppgift för att hjälpa hemmakamraterna att 'fixa' saker och få belöningar.

Senare på kvällen inledde Savile en konversation om fängelse genom att fråga hemmakamraterna om någon hade 'varit i slammet'.

Han skojade motbjudande att att vara i Big Brother -huset var första gången som han hade varit 'inne'.

Barrymore föll på knä för att välkomna Savile in i huset (Bild: Okänd)

Savile började sedan hylla andra TV -presentatörer Barrymore - med ointresserad Pete som tittade åt andra hållet.

'Han bröt formen. Han skulle fortsätta och folk gillar honom instinktivt, säger Savile om Barrymore.

'Om du går på scenen och vill få någon att skratta så ska du göra något- skämt, få något att gå fel. Han gjorde inget sådant. '

vinnare av grön tröja i tour de france

I en märklig komplimang hävdade Savile att Barrymore var 'den lataste artisten i världen' eftersom han inte gjorde någonting.

'Han hoppade upp och ner. Plötsligt skulle han få puckeln med någon i publiken. Säg att du inte skrattar - gå ut & apos ;. Och det var på riktigt, han skulle slänga ut dem. '

Savile var full av beröm för Barrymore (Bild: Kanal 4)

Efter att ha fått beröm från Savile, som hävdade att Barrymore var 'helt fängslande', blev den tidigare Strike It Lucky -värden känslosam.

I dagboksrummet sa Michael: 'När han kom in blev jag förbluffad eftersom det är honom och han sviker dig aldrig.

'Jag trodde inte att se Jim och höra Jim prata och vara så personlig och så snäll mot mig. Från den person som höll denna anläggning och vad han har gjort.

'Jag började väl upp där inne och tänkte' herregud här går vi '. Det blir bara bättre här inne.

'Jag vill tacka dig för att du gav mig chansen att perfekta min Jimmy Savile trots att jag bara använder den privat.'

Michael Barrymore uppträder för de andra kändisarna

Michael Barrymore uppträder för de andra kändisarna

Det var också ett besvärligt ögonblick när hemmakompisarna skrev sina brev till Savile med deras begäran om att han skulle fixa.

'Glöm inte damer jag har de flesta helgerna tillgängliga för hembesök', anmärkte han med huvudet runt dörren innan hon gled iväg medan kvinnorna otrevligt fnissade.

Bland förfrågningarna fanns en jumbo jetflygning för Michael, två biljetter till Oscarsgalan för George och en roll i & apos; EastEnders & apos; för Preston, medan Chantelle bad om att få bli en popstjärna.

När han gick för att lämna huset den första natten, hävdade Jimmy störande att han inte kunde stanna för att han kommer från en 'rödblodig del av landet' och inte skulle kunna hålla igen sig.

Savile kom in i CBB -huset för att & fixa & apos; saker för kändisarna (Bild: PA)

Nästa dag återvände Savile till CBB -huset för att ge husmännen deras önskemål, inklusive ett personligt videomeddelande hemifrån som lämnade Pete i tårar.

Dennis fick cigaretter och andra godsaker för alla, George fick två biljetter till BAFTA och arrangemang gjordes för att Preston skulle träffa EastEnders -chefer.

conor mcgregor slår gubben

Amerikanska skådespelerskan och modellen Traci Bingham fick höra att hennes önskan om något 'personligt för henne' skulle avslöjas privat av äckliga Savile.

Två avsnitt av Big Brother: Best Shows Ever har fokuserat på den här serien, men inga klipp av Savile har sänts igen.

*Big Brother: Bästa program någonsin sänds under de kommande två veckorna, söndagar-torsdagar kl 21.00 på E4

Se Även: