Tio idéer för företag som kan göra dig till miljonär 2021

Tjäna Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Världen förändrades 2020, och det innebär möjligheter

Världen förändrades 2020, och det innebär möjligheter(Bild: Getty Images)



Experter har namngett de tio områden som du bör titta närmast på om du funderar på att starta ett företag i år.



Och medan 2020 blev något annorlunda än vad någon förväntade sig för 12 månader sedan skapade det också en mängd nya möjligheter.



Miljontals fler människor arbetar hemifrån nu och flyttar mer av våra liv online eftersom restriktioner för rörelse och möten håller ut längre och längre.

Den tiden hemma har också sett människor göra förändringar i sina liv - från nya husdjur till en önskan att lära sig nya färdigheter.

Och medan hundratusentals människor har förlorat sina jobb och till synes otaliga företag har stängt, finns det platser att tjäna pengar på detta nya sätt att leva.



Så experterna på Startups.co.uk sätta ihop huvudet och knäcka data för att komma fram till de 10 bästa områdena för att starta ett nytt företag 2021.

vilket datum är black friday 2020

Detta är vad de kom på:



1. Virtuella påverkare

Det visar sig att även robotar kan tjäna pengar som påverkare nu

Det visar sig att även robotar kan tjäna pengar som påverkare nu

Människor som fastnat inomhus vänder sig till sociala medier för att hitta inspiration från allt till mat, för att resa till fitness - eller bara få ett fönster till andra människors liv.

Den påverkan dessa konton har med sina följare kan förvandlas till stora pengar, men inte alla influencers är riktiga människor längre.

hemligt trädgårdsfestväder

Datorgenererade influencers är redan här med ett amerikanskt konto som samlar 2,8 miljoner följare och räknar.

Dessa realistiska, datorgenererade människor deltar också i varumärkeskampanjer och tjänar stora pengar på sina skapare.

Det betyder att det finns en enorm potential för personer med tekniskt kunnande och resurser att komma in på denna konstiga nya marknad.

2. Känsla ekonomi

Med fysisk kontakt och tid med vänner och familj påverkad av Covid-19-restriktioner letar många efter känslomässigt stöd

Med fysisk kontakt och tid med vänner och familj påverkad av Covid-19-restriktioner letar många efter känslomässigt stöd (filfoto) (Bild: Samla okänd)

I känselekonomin är empati, känslomässig intelligens och interpersonella färdigheter de mest uppskattade egenskaperna en person kan ha.

Idéer för företag i detta utrymme är omfattande - avlägsna personliga assistenter som gör allt från att publicera på sociala medier till att köpa födelsedagspresenter till nära och kära, eller byråer som ansluter människor med volontärmöjligheter eller distansstöd för psykisk hälsa och välbefinnande.

Företag som gifter sig med teknik med tjänster som bara en person kan tillhandahålla klarar sig bra i känselekonomin.

3. Elcyklar och e-skotrar

20 mils räckvidd och ingen parkering behövs

20 mils räckvidd och ingen parkering behövs (Bild: Getty Images/Westend61)

Att ta sig fram i stan har aldrig känts mer riskabelt - med bussar, rör och tåg har alla slutna utrymmen fyllda med människor.

Det ledde till en ökning i cykelförsäljningen med efterfrågan på elcyklar och e-skotrar som höjde sig mest av allt.

Storbritanniens läskigaste indrivare

Med ny lagstiftning på väg som reglerar användningen av eScooters på vägarna - som också är tillräckligt små för att hämta och ta med dig till ditt kontor eller till en butik - och en allt vanligare efterfrågan på dessa stadsbanor på 20 mil är inställd på håll dig hög.

Det finns också gott om möjligheter i detta utrymme 2021 för företag: Tänk på elcykeluthyrning, elcykeltillbehör, mobila laddstationer och konvertering av elcyklar.

Fyra. Djurvård och utbildning

Många människor fick husdjur i år - inte alla var redo för det

Många människor fick husdjur i år - inte alla var redo för det (Bild: Getty Images)

När 2020 belyste de flesta människors planer blev adoptionen av en ny furrig familjemedlem en ledstjärna för hopp för många.

Men många var helt oförberedda på mängden arbete med att ta hand om sitt husdjur.

Så om du är djurälskare eller har erfarenhet av husdjursvård har du tur - vi förutspår en högkonjunktur inom djurvård och träningssektorn 2021 - särskilt om du kan räkna ut hur du gör det på distans.

Tänk på videoträningsskolor, en -mot -en -husdjursvård, tips om grooming och kost med mera.

Läs mer

'Vi startade våra egna företag'
Min hobby blev ett företag på 500 000 pund Mamma öppnar butiken när hon är mammaledig Jag slutade skolan och startade ett företag på 10 miljoner pund Jag byggde upp mitt företag efter att ha tappat jobbet

5. On-demand hälsa och välbefinnande

Filmer, musik och mat har alla varit tillgängliga med ett klick på en knapp - och nu är det lättare än någonsin att ta hand om ditt eget välbefinnande med on -demand -hälso- och hälsotjänster.

Oavsett om det är fullt optimerade måltider i en påse, träningskurser online eller appar som hjälper dig att ta hand om din libido, finns det nu snabba lösningar för allt.

6. Flexi-kontoret

Kontoret kommer aldrig att bli detsamma igen - med företag som är angelägna om att sluta göra stora delar av sina intäkter till att hyra utrymme som vi alla bara bevisat inte faktiskt bidrar så mycket till ett företags framgång.

Så, ta upp en stol på flexi-kontoret som sannolikt kommer att utgöra 30% av alla kontorsytor till nästa år.

7. Mångfald och inkludering

Mångfald står högst upp på dagordningen

Mångfald står högst upp på dagordningen (Bild: Facebook)

Aldrig har mångfald och inkludering varit mer central för det globala samtalet.

Och aldrig har det varit viktigare att se till att de håller sig högst upp på dagordningen och inte sjunker efter några token nickar.

hur gammal är jess wright

Oavsett om du fokuserar dina ansträngningar på att hjälpa individer med underrepresenterad bakgrund eller förespråka mångfalds- och inkluderingsinitiativ i företag, finns det möjligheter för engagerade entreprenörer att underlätta framstegen 2021.

8. Plats

Människor har låtit dödsstöten på high street i årtionden - och med god anledning.

Men i pandemin med leveransplatser för stora stormarknader som är bristfälliga och lockdown begränsar oss till att handla i våra postnummer, vände vi oss till våra lokala butiker. Stödet som dessa oberoende företag ger sina samhällen i krisen borde också omsättas i lojalitet efter att vaccinet har startats.

Detta ger en uppsjö av möjligheter för 2021, från att starta ett eget lokalt företag, till att faktiskt hjälpa konsumenter att upptäcka, handla hos och stödja lokala företag.

9. E-lärande

Sökningar efter onlineinlärningskurser och undervisning online ökade med 240% respektive 328% år 2020.

Inte en överraskning egentligen, eftersom vi plötsligt hade mycket fritid kvar hemma och var angelägna om att fylla det med något konstruktivt.

Som med många saker som har hänt under pandemin, nu har människor upptäckt hur bekvämt online -lärande kan vara, de är angelägna om att fortsätta.

Det finns nästan obegränsade möjligheter här - om du kan lära det kan du lära det online.

10. Tjänster på distans

På många sätt har det senaste året visat att människor kan arbeta hemifrån lika effektivt som de kan på kontoret.

steven avery jr.

Det finns dock vissa fördelar med arbetsplatsen som bara inte kan replikeras när du arbetar hemifrån.

Tjänster på distans arbetar så mycket som möjligt för att kompensera för dessa brister genom att hjälpa människor att samarbeta bättre, arbeta mer produktivt och till och med vara värd för sociala medier för att öka lagmoralen.

Se Även: