Take Me Out -tävlaren avslöjar den verkliga anledningen till att hon gick på showen - och det var inte för att hitta en pojkvän

Verkliga Livshistorier

Ditt Horoskop För Imorgon

OK, så det är en dejtingshow. Men det var inte ens 1% av mig som ville ha en pojkvän från att gå på Take Me Out. Jag hade varit i ett hemskt förhållande som jag hade släppt under året innan och hade bestämt mig för att bli karriärkvinna.



Virgil Van Dyke skada

Jag var glad att vara singel, men jag skulle ha Take Me Out i bakgrunden medan jag startade mitt företag-jag är en enkvinna, designar och tillverkar latexunderkläder och klänningar. Jag försökte räkna ut hur jag skulle marknadsföra mina kläder och kunde inte tänka på hur jag skulle ta mig in i media. Showen var reklam för tävlande och jag tänkte, 'jag kommer att gå på den showen och bära all min latex.'



Det var en lång process - det tog ett och ett halvt år från det att jag sökte till att komma på showen. De ringde mig ungefär 30 gånger för att ställa frågor och jag gick på en audition i Manchester. Det var hundratals tjejer som sprang och jag var i en grupp med åtta andra. De filmade en falsk Take Me Out och jag tror att min entusiasm gjorde det, jag är lite tokig när jag blir upphetsad och jag tänkte: 'FÅ MIG PÅ SHOWEN!' Ju mer underhållande jag var, desto mer luft dags att jag skulle visa upp så många kläder på tv som möjligt.



Jag berättade aldrig för någon att jag hade ansökt, men jag skulle försvinna från världen i två veckor, så jag var tvungen att berätta för min syster, mamma och pappa och de var som ”Vad gör du?” Min pappa skämdes så .

Alla tävlande bor på samma hotell i två veckor för att filma en hel serie. Du delar rum med en annan tjej varje kväll. Tjejen som jag delade med den första natten var en matematiker och jag var så lättad att jag hade träffat någon intelligent. Resten av tjejerna, jag kunde inte bry mig mindre. Jag var inte där för att få vänner. Många av dem var där för att hitta någon, så om jag hade sagt 'jag är här för att marknadsföra mitt företag' hade det inte gått bra.

Jag är inte bra på gruppdynamik och jag ville spara min energi för kameran, inte för att springa runt i kulisserna och försöka högljudda andra högljudda människor. Det finns så mycket drama och jag stötte på med många tjejer - om någon ska säga något konfronterande säger jag till dem att de inte borde säga det.



Min spelplan var att stanna på showen så länge som möjligt, men i slutändan var det kort och gott. Riccardo, 25, var på den andra showen. Jag har ingen typ, jag gillar att lära känna någon, men han verkade som en stereotyp pojke medan jag gillar att titta på dokumentärer, inte gå ut och dricka. Jag går för smarta människor eftersom jag gillar att lära mig.

Paret har varit tillsammans i över ett år nu (Bild: ITV)



Helen bar sina kläder på showen (Bild: ITV)

Han fortsatte titta på mig i full latex, så jag trodde att han förmodligen tänkte: ”Den där tjejen är för mycket.” Han frågade vad vi tyckte om hans utseende och jag sa: ”Jag gillar din rygg. Jag är en bakmänniska. Du ser ut som en pizzaskiva - du har en smal midja och stora axlar. ’Jag gillar att säga löjliga saker.

Men jag är mycket en familjeflicka och han verkade respektfull och mogen. Han kommer från en stor italiensk familj och min familj är stor och galen också, och jag tyckte att han var rolig. Hans sista omgång gick fel när han balanserade en halvliter på huvudet och spillde ner den i ryggen. Jag trippade över mina egna fötter, så jag tyckte att det var förtjusande och jag skrattade så mycket att jag inte insåg att jag hade lämnat mitt ljus.

Sedan valde han mig. Jag fick en sådan panik, jag skakade och tänkte: ”Det här var inte planen, vad har jag gjort?” Men det visade sig att jag var hans ”kärlek vid första ljuset”, där han hade bestämt sig för att han ville välja mig vid första ögonkastet, så jag tänkte, 'Låt oss ge det en chans', eftersom han uppenbarligen var intresserad av mig.

hur länge är du gravid

Helen blev chockad när Riccardo plockade henne (Bild: ITV)

Det var omedelbar attraktion. Det slutade med att vi satt i hotellets reception i fem timmar efter att vi filmade och bara chattade, utan att vi insåg hur mycket tid som gick. Vi flög iväg till Fernandos för dejten och jag var nervös-jag ville kasta mig in i en galen aktivitet, men jag var tvungen att göra en sittande frukost, jag har aldrig gjort det på en dejt. Men hans kärlek till mat vann mig, eftersom jag normalt äter mer än killen, jag tänkte: 'Det är helt ok, jag kommer att äta 10 måltider.'

Vi överskred gränserna mycket med besättningen - de ville hålla oss åtskilda mellan inspelningarna, men vi smög iväg och chattade. Jag gjorde misstaget att säga 'jag brukar gå för intelligenta människor' på kameran. Han bevisade att jag hade fel, han är mycket smartare än jag trodde, han lekte bara upp sin stämning.

Efter frukosten gjorde vi Tai Chi. Jag blev bedrövad - jag fortsatte att kalla det 'Tai Shi' och ingen korrigerade mig, så det fick mig att se ut som en idiot - så mycket för mina 'jag går för intelligenta killar'. Riccardo fick kramp och var hemsk, han hade ingen balans och fortsatte att falla omkull, så jag älskade att jag var bättre på det än honom ... Om han hade varit bättre på det hade jag inte kunnat tycka om honom.

Riccardo i Fernandos (Bild: ITV)

ant mcpartlin skildes från sin fru

Vi åkte hem - jag till Liverpool, Riccardo till Wales - och han kom och besökte mig fem dagar senare. Han träffade min familj direkt. Min pappa säger inte mycket och var skeptisk till att jag träffade honom på ett dejtingshow, men värmde till honom riktigt snabbt. Det slutade med att han stannade i fyra dagar.

Det har gått drygt ett år nu, även om det tog fyra månader att bekräfta att vi var ett par-vi tittade på 40-åriga jungfrun och jag sa, 'Ah, de är kompisar, det är jag och du , 'och han sa:' Det är inte jag och du, du är min flickvän. ​​'Han är aldrig romantisk, men han tar alltid med mat, vägen till mitt hjärta. Vi blir igenkända när vi är på restauranger, vilket är konstigt, vi ser alltid människor som pekar.

Det är ett långdistansförhållande och det är svårt. Det längsta jag har gått utan att träffa honom är åtta veckor. Vi bestämde oss för att ägna detta år åt att fokusera på arbete och kommer att ta reda på att leva tillsammans under det nya året.

Att gå på showen hjälpte trots allt inte till affären - jag fick många kommentarer online som jag inte kunde upprepa om mina underkläder från det, men inte försäljning.

Men jag fick Riccardo. Vi är ett osannolikt par - jag sätter aldrig foten i gymmet och det är allt han gör - men det fungerar. Han är inte en person jag skulle ha träffat i mitt normala liv. Du vet vad de säger, dessa saker händer när du inte letar efter dem ...

Läs mer

Notebook magazine verkliga livet
Min man var pedofil Smutsigt dansande bröllop Steriliseras vid 25 Konst från döda människor

Andra tv -dejtingsuccéer

Ta ut mig

Ta mig ut par Gemma och Gavin

Ta mig ut par Gemma och Gavin (Bild: TMO)

Dave Cobain och Adele Vellacott - ett osannolikt par efter att Dave klättrat uppför de ökända trapporna med en annan kvinna - slutade med att få ihop, med deras pojke Freddie i släp. Stuart och Robyn Smith gifte sig i Somerset i sällskap med andra Take Me Out -paret Gemma Gordon och Gavin Ellis (ovan - som träffades i samma avsnitt och gifte sig två år tidigare).

kate moss johnny depp

Första datumen

Aarron och Ibiba med baby Aziza (Bild: Rex -funktioner)

Sju veckor efter att ha ätit i restaurangen fick Aarron Stewart och Ibiba Mudada reda på att de hade en bebis på väg - Aziza föddes i april i år. Greig Fairweather och Shaun Smith blev också förälskade efter Greigs oseriösa dumpning på ett tidigare datum - han släpptes innan huvudrätten kom. Shaun ställde frågan tidigare denna månad.

Blind date

Cilla Black vid Sue och Alex bröllop (Bild: Rex)

På höjden av BD drog showen in 18,2 miljoner tittare och tävlande Alex och Sue Tatham sände sitt äktenskap 1991 för en Blind Date -special. De har varit gifta i 25 år och fått två barn.

Storebror

Grace Adams Short och Mikey Dalton

Grace och Mikey hittade kärleken i BB7 (Bild: WireImage)

Serie sju Grace Adams Short (röstade den värsta hemmafrakten genom tiderna) och Mikey Dalton har varit tillsammans över 10 år, gift 2009 och har två barn. 2011 gick Louise Cliffe in i en intern romantik med Jay McKray, vilket slutade med en skilsmässa. Hon fortsatte att hitta kärleken med 2008 -tävlaren Stuart Pilkington. Deras son, Eli, föddes i mars.

fågelögat krispiga pannkakor

Take Me Out är på lördagskvällar, BBC1

Helenas latexintervall finns på amentium.co.uk

Se Även: