Bästa temahotell i Storbritannien som barnen kommer att älska från CBeebies till trollkarlar

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



En semester är alltid spännande för barn, men föräldrar som vill lägga till en extra touch av magi i sin paus kanske vill överväga ett temahotell.



När allt kommer omkring skryter dessa ofta med spektakulära rum, rolig inredning, knäppa aktiviteter och massor av överraskningar för barn - i vissa fall till och med chansen att gå in i sina favoritböcker eller tv -program!



Den goda nyheten är att du inte kommer att behöva bryta banken i din strävan efter en stor temapaus - Storbritannien har gott om hotell som erbjuder underbara rum, medan en mängd brittiska nöjesparker erbjuder temahotell som en del av övernattningspaket.

Från knäppa B & Bs på landsbygden till de bästa temaparkhotellen, vi tittar på 7 temahotell som måste finnas på alla föräldrarnas radar ....

1. CBeebies Land Hotel

CBeebies Land Hotel (Bild: CBeebies Land Hotel)



Om din tot är limmad på TV -skärmen när CBeebies är på kan du överväga en resa till Alton Towers Resort.

Temaparkens CBeebies Land Hotel har tema sovrum och sviter, utsökt mat, träffas och hälsar med älskade karaktärer och massor av spel och underhållning.



Dessutom inkluderar korta pauser biljetter till CBeebies Land själv där små äventyrare kan ta sig an de roliga attraktionerna och barnvänliga åkattraktioner.

nummer 1212 andlig betydelse

Men ta det inte bara från oss - kolla in dessa barns bedårande videorecensioner.

Hur mycket? Priserna börjar från 330 £ per natt i juli, baserat på en familj på fyra som delar rum. Inkluderar din hotellvistelse, två dagars temaparkbiljetter och frukost.

2. Legoland Castle Hotel

Knivande riddare, trollkarlar, prinsar och prinsessor kommer att känna att de har gått in i en verklig saga på detta magiska hotell på Legoland Windsor Resort.

Bo i rum som sträcker sig från trollkarlens torner till riddare & apos; logi, med massor av LEGO -överraskning och spel i butik.

På en budget? Det är värt att hålla ett öga på de senaste Legoland -erbjudandena, eftersom dessa ofta inkluderar försäljning och rabatterade korta pauser.

Hur mycket? Priser från £ 164 p.p. baserat på två vuxna och två barn som delar rum över påsk. Inkluderar boende, frukost med karaktär med träff och hälsning, två dagars parkbiljetter, kvällsunderhållning, tidig åktur, gratis LEGO-present i rummet till Legoland Resort Hotels faciliteter.

korallön blackpool brand

3. Lama's pyjamas

Llamas pyjamas ger en udda vistelse (Bild: Paul Witterick/Llamas Pyjamas)

Funderar du på en resa till Lake District? Då kanske du vill bokmärka detta knäppa B & B som inte bara har underliga temarum, men det har sin egen invånare Llamas!

(Åh och ja, det finns möjligheter att träffa dessa vänliga fluffiga varelser!).

B & B har ett peruanskt/sydamerikanskt tema, med rum med djurutskrifter och iögonfallande inredning så att du känner att du har slagit dig till exotiska länder.

Hur mycket? Priserna börjar från £ 95 per natt för dubbelrum, inklusive frukost, på Booking.com.

Fyra. Butlins Wave Hotel

Butlins Wave Hotel (Bild: Butlin & apos; s)

Wave Hotel ligger på Butlin's Bognor Regis Resort och erbjuder ett konstigt nautiskt tema med ubåt-esque rum och en och annan bläckfiskinredning!

Det finns olika rumstyper oavsett om du vill ha mysiga våningssängar eller eleganta sviter med massor av utrymme för hela familjen.

Tillbringa dagarna med att få ut det mesta av resortens helt nya pool på 40 miljoner pund, medan du är borta en eftermiddag på mässan, eller få ut det mesta av liveshowerna från Stephen Mulhern till Teletubbies.

Hur mycket? Tre nätter raster (fredag ​​till måndag) börjar från £ 149 ppp under skollovet, baserat på fyra som delar ett Wave hotellrum. I priset ingår liveshower, tillgång till poolen och mässan, samt aktiviteter och underhållning.

5. Chessington Safari Hotel

Ett av Gruffalo -rummen (Bild: Mikael Buck/Chessington World of Adventures)

Om du har funderat på en resa till Chessington World of Adventures men det är för långt för en dagsutflykt, kanske du vill titta på paket inklusive en vistelse på resortens hotell med Safari -tema.

Rummen kommer att få dig att känna att du är ute i djungeln (även om det finns mycket mer glamorösa bekvämligheter, du behöver inte göra det grovt här!), Eller så kan du välja några av de andra temarummen - Gruffalo -rummen är en särskild höjdpunkt.

Hotellet kommer också att öppna två helt nya rum på kvasten med teman för att sammanfalla med öppnandet av temaparkens helt nya attraktion.

Hur mycket? Priserna varierar men under säsongen öppnar familjer på fyra kan bo i ett Gruffalo-rum från £ 295 per natt, inklusive två dagars inträde till parken.

stephen bear charlotte crosby

6. Port Lympne Hotel & Reserve

Lion Lodge är ganska otroligt (Bild: Richard Gooding/Port Lympne Hotel and Reserve)

Små zoologer kan komma nära djuren i Port Lympne -reservatet, där du hittar över 700 djur inklusive svart noshörning, giraffer, tigrar, lejon och så många fler.

Men för en upplevelse en gång i livet, Lion Lodge är ganska spektakulärt.

Här har rummen direkt utsikt över lejonen & apos; livsmiljöer. Vilket innebär att du kan titta på djuren från din soffa, eller till och med ditt badkar!

Under tiden hittar du på den övre nivån en dedikerad visningsplattform så att du, liksom djuren, kan njuta av utsikten över själva det spektakulära reservatet.

Hur mycket? The Lion Lodge kostar £ 1200 per natt och rymmer fyra personer. Priset inkluderar boende, frukost, entré till Port Lympne Reserve och dess systerpark, Howletts, och en golfvagn att använda under hela vistelsen.

7. Drayton Manor Hotel

Thomas tema rum (Bild: Drayton Manor)

En annan nöjespark som erbjuder ett imponerande hotell är Drayton Manor, som har ett 4-stjärnigt betyg.

Förvänta dig rymliga rum, en restaurang som serverar en rejäl frukost och utsökta middagar, och till och med en bar för föräldrar efter en tipple efter middagen.

michael jackson före och efter

Men för barn är Thomas & Friends -temarummen ett måste! Det finns en dubbelsäng för föräldrar och våningssängar för barnen, för att inte tala om att rummen har en Thomas & Friends DVD så att barnen kan titta på deras favoritprogram innan de går och lägger sig.

Hur mycket? Priserna varierar, men du kan hitta Stay and Play -paket från topp från £ 260, baserat på en vistelse i Thomas the Tank -rummet. Inkluderar rum, frukost och parkbiljetter.

Läs mer

Fantastiska platser att bo med barn
Bästa temahotell i Storbritannien Harry Potter -lägenhet i Storbritannien Pirates of the Caribbean Airbnb Mermaid Seashell House

Se Även: