Coral Island Blackpool eld: Blaze sliter igenom nöjesarkaden

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

En förödande eld har rippat genom en Blackpool nöjeshall.



Elden slet igenom Coral Island -nöjen på den berömda strandpromenaden efter att ha orsakats av ett elektriskt fel.



En talesperson för Coral Island sa: 'Det har varit en brand på Coral Island, detta orsakades av ett elektriskt fel på ett externt ljus.



Branden kontrollerades snabbt av vårt omfattande sprinklersystem och vi är oerhört tacksamma för snabba reaktioner från brandkåren.

falska kvinnliga taxichaufförer

Ingen skadades under branden, vilket vi är mycket tacksamma för och det har inte skett någon större skada på Coral Island.

helen francis trevor francis

Branden startades av ett elfel (Bild: Twitter)



Lågor sliter genom Coral Island arkad (Bild: Twitter)

Vi uppskattar alla de vänliga meddelanden vi har fått och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Coral Island snart.



Nöjesarkaden rymmer värdefulla barndomsminnen för många lokalbefolkning.

Jake Davies sa till Lancashire Live: 'Det här är riktigt dystert. Miljontals ungas hopp och drömmar finns på den platsen.

'Jag har så fina minnen av att åka dit som barn, beväpnad med en hink full med 2p bitar och ambitioner om att bli nästa Richard Branson. Förtrollad av de blinkande lamporna och buntar på 20 £ sedlar i myntpressmaskinen.

Branden slet igenom arkaden sent i går kväll (Bild: Twitter)

betydelsen av nummer 555

'Det fanns också det gamla racingspelet där du alltid brukade säkra din 20p -satsning på den rosa hästen med den högsta utbetalningen. Det kom aldrig in förrän första gången du slutade spela det. Hoppas de kan rädda det, det är en ikonisk del av allas barndom! '

greg lake geordie shore

En talesman för Lancashire brand- och räddningstjänst sade: 'Fyra brandbilar från Blackpool, South Shore och Bispham kallades till en brand vid en kommersiell fastighet på Promenade, Blackpool.

'Brandmän använde två slangrullar, stegar och värmekameror för att släcka branden på taket.

'Brandmän var på platsen i nästan två timmar. Brandundersökningen börjar i morse.

Se Även: