Amber Heard 'uppfann' ryktet 'Kate Moss' i Johnny Depp -rättegången 'av trots', hör domstolen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Amber Heard har anklagats för att ha 'uppfunnit' ett rykte om att Johnny Depp pressade sin före detta flickvän Kate Moss 'nerför trappan' in i hans förtal mot ärekränkning i ett 'ögonblick av ondskapsfull elakhet'.



Depp, 57, stämmer News Group Newspapers för förtal för en berättelse som publicerades i The Sun 2018 och som stämplade honom som en 'hustru' - en anklagelse som han förnekar kraftigt.



Rättegången har nått dag 16 och väntas sluta i eftermiddag.



Depp har förnekat att han någonsin varit våldsam mot sin ex-fru och hävdade att det var Heard som kränkte honom under hela deras förhållande.

Skådespelarens advokat, David Sherborne, började sina avslutande uttalanden och tog upp det ögonblick som Heard släppte ett bombkrav om Depps supermodell -ex under sitt vittnesmål.

Han påstod att hon medvetet kastade 'ryktet' i hennes vittnesbörd av trots.



tess daly och vernon kay

Sherborne sa att Heard 'i ännu ett ögonblick av oskriven elakhet' hade 'kastat in en detalj' för att säga att hon hade 'ihåg ett rykte' om att Depp hade skjutit Moss nerför trappan.

Amber Heard, på bilden, utanför domstolen idag (Bild: GC Images)



Han berättade för domstolen Heard hade aldrig nämnt 'ryktet' i något av hennes sju vittnesförklaringar till domstolen eller i uttalanden för andra förfaranden.

vad betyder 153

Sherborne sa att Heard 'uppenbart uppfann' Kate Moss -historien. Det visade att Hörds bevis bara inte kan åberopas.

Hörde påståendet medan hon avgav bevis förra veckan.

Det kom när skådespelerskan talade om en rad mellan paret i deras hem i Los Angeles i mars 2015 när hennes syster Whitney var på plats.

Heard hävdade att hon slog Depp för att skydda sin syster när raden pågick mellan två trappor - och hon lade till ett 'rykte' som hon hört om Moss.

Johnny Depp, bilden till vänster, och Kate Moss, till höger (Bild: WireImage)

Heard sa: 'Jag hörde ryktet om att han tryckte en ex -flickvän ner för trappan - jag tror att det var Kate Moss - och det var friskt i mina tankar ... Så jag reagerade snabbt.

catherine zeta-jones bröllop

'Jag har varit Johnny's slagpåse i flera år ... Och jag minns detta eftersom det var den första incidenten när jag någonsin slog honom tillbaka.'

Depp dejtade Moss från 1994 till 1998. Han har ännu inte kommenterat 'ryktet' som Heard refererade till i rätten.

Moss har tidigare talat varmt om hennes romantik med Depp, och erkände att han tog hand om hennes annons som hon grät i år efter deras splittring.

Johnny Depp, på bilden, den sista dagen i ärekränkning (Bild: Daily Star, , Daily Express)

Amber Heard, på bilden, utanför Londons högsta domstol idag (Bild: GC Images)

Hon sa till tidningen vanity Fair: 'Det finns ingen som någonsin har kunnat ta hand om mig.

'Johnny gjorde ett tag. Jag trodde på vad han sa. Som om jag sa: 'Vad gör jag?' Skulle han säga till mig.

'Och det är vad jag saknade när jag gick. Jag tappade verkligen mätaren på någon jag kunde lita på. Mardröm. År och år med gråt. Åh, tårarna! '

Läs mer

Senaste rättegången mot Johnny Depp
Ondskad rad på smekmånad & apos; Han var störd & apos; Depp var ett & apos; behövande man-barn & apos; Depp anklagad för att hata kvinnor

Under rättegången förnekade Depp att han någonsin varit våldsam mot sin ex-fru och hävdade att hon hade varit kränkande mot honom under deras förhållande.

khan vs crawford tid Storbritannien

Advokater för NGN försvarar sitt ärende baserat på Hörds 14 anklagelser om övergrepp, som inkluderar påståenden om uppbrott mellan 2013 och 2016.

Depp förnekar alla hennes anklagelser.

Domen väntas meddelas i oktober.

Se Även: