I'm A Celeb -stjärna Caitlyn Jenners modiga bekännelse om könsbyte

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! stjärnan Caitlyn Jenner lyfte locket på hennes könsbyteoperation eftersom hon var trött på att fans ställde frågor om hennes könsorgan.



Den idrottsman som blev verklighets-tv-stjärna kom ut som transkvinna redan 2015 och var öppen om ett antal procedurer som hon hade gått igenom.



Förutom ett bröstjobb, hade hon en pannlyft, käkben rakning, en luftrör rakning och ansiktsfeminisering operation.



I alla fall, Caitlyn , 70, erkände att det var hennes 'sista operation' som hade mest fascination för hennes fans.

Hon bestämde sig för att hon var trött på att svara på frågor om det, så hon blev offentlig med nyheter om att hon skulle ha genomgått en könsbyte 2017.

I sin bok The Secrets of My Life förklarade hon att hon bara ville ha 'de rätta delarna' och var också trött på att stoppa sin penis hela tiden.



Caitlyn Jenner går in i djungeln för I & apos; m A Celeb (Bild: ITV/REX)

Caitlyn Jenner öppnade om sin operation i sin bok men lovade att aldrig prata om det igen (Bild: WireImage)



Hon skrev: ”Operationen var en framgång, och jag känner mig inte bara underbar utan befriad.

'Så varför ens överväga det? För det är bara en penis. Det har inga speciella gåvor eller användning för mig annat än vad jag har sagt tidigare, förmågan att ta en susning i skogen.

'Jag vill bara ha alla rätt delar. Jag är också trött på att tuffa hela tiden.

Hon fortsatte med att vända sig till alla fans som hade spekulerat om hennes operation och lovade att aldrig mer prata om op.

Caitlyn tillade: 'Du vill veta, så nu vet du det. Det är därför det är första gången och sista gången jag någonsin kommer att tala om det. '

Caitlyn Jenner's rockiga kärleksliv - hemliga äktenskap, 3 skilsmässor och en Kardashian -fejd

Caitlyn Jenner, tidigare känd som Bruce, var vanligt gift med Kris Jenner (Bild: Ron Galella Collection via Getty)

Jenner vann Decathlon vid OS 1976 i Montreal (Bild: Getty Images)

Manlig till kvinnlig könsförändringskirurgi är en stor operation som innebär att ta bort testiklarna och större delen av penis och förkorta urinröret.

Huden som omger penis vänds sedan om och används för att skapa en slida.

Många vaginoplastikoperationer inkluderar också att bilda det som är känt som en neoclitoris med hjälp av ett sammansatt transplantat av spetsen av penisöglan.

Läs mer

Jag är en kändis 2019
Jacqueline återförening med döttrar Vad Jac och Dan kroppsspråk säger Fläktar & apos; sorg över Jacs bekännelse Romans broåterförening visas inte

Efter operationen återhämtar sig två veckor men patienterna har också en lång underhållsperiod där de måste stoppa sin nya slida från att stänga.

Det kräver regelbunden utvidgning med hjälp av en & apos; dilator & apos; tre eller fyra gånger om dagen under de tre första veckorna.

Ofta krävs utvidgning varje vecka under resten av patientens liv.

Se Även: